İzmir'deki Falcılar

hu huu kızlarım bişey sorucam adetken fal bakılmazmı?bi falcı bulanık çıktığını söyledi adetliyken bakıldğında..bu konu hakkında fikri olan varmı??

bilmem ama bana mantıklı gelmedi diger günlerden ne farkı var ? o zaman yanına gelen herkese sorması gerekiyor komik degilmi bence bahane üretmiş bakamıyorum diyememiş

bilmem ama bana mantıklı gelmedi diger günlerden ne farkı var ? o zaman yanına gelen herkese sorması gerekiyor komik degilmi bence bahane üretmiş bakamıyorum diyememiş

maralcım,falına bakanın adet olması önemli bakılanın değil.bizim forumdada bu konuyla ilgili bişeyler okudum.hatta benim gibi düşünen başkaları olduğu için ilgimi çekmişti.

Ashle , doğru bilgiye ulaşmışsın.İyi bir falcı bu bilgiyi benle de paylaşmıştı.Benden öncekilerin falı bitmiş falcıyla vedalaşmışlardı. Sıra bana geldiğinde ,falcı giden kadınları kastederek sinirli bir şekilde 'utanmadan bu halleriyle fal baktırmaya gelmişler ,hiç bu halde fala gelinir mi ?' deyince ben de affallamış 'yani hangi halleriyle !!!??? :44:' diye sormuştum.O da 'adetliyken işte ' demişti.'Kendileri mi söylediler?' dedim ,' hayır ben biliyorum, görüyorum 'dedi.Hiç böyle birşey duymadığımı nasıl ben bilmiyorsam giden kadınların da böyle birşey bilmemesinin doğal olduğunu söylemiş bu konuda daha fazla bilgi vermesini istemiştim.Artık şimdilerde fal bakmayan bu kadın fala gelen adetli olduğunda, falı bulanık ,çoğu zaman da iki yönlü, hem olurunu hem olmazını gördüğünü yani netlik göremediğini söylemişti.Daha ilginci falcı da aynı durmdayken falı yine bulanık ve çift görür iyi yorumlayamaz ama para gelsin diye o gün hisleriyle değil uydurmasyon ya da kuru mantık yürüterek bakar.Bazı falcılar bunun farkında bazıları değil 'demişti.Sonra ben bunu İzmir 'de bir iki falcıya daha sordum 2si onayladı biri 'benim için farketmez' dedi .Bir kaç ay önce kulak misafiri olduğum durum şu ;Sıradayım ama benden öncekinin falı duyuluyor ara ara .Falcı falın ortasında kıza 'adetli misin şu anda?' diye sordu kız da şaşırdı evetledi soruyu sonra da' falı engelliyor mu?' dedi .Falcı da 'yok yok engellemiyor ben bakarım ' dedi .Ama ben bakamadığını hissettim nedense .Bu bilgide bir doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.

evet ben fala inanmayan ama ilk defa falcıya gitmiş biri olarak yazıyorum.arkadaşımla eğlencesine sevdam'a gittik.ilk defa bu tarz bi falcıya gittim hanımlar arasında eğlencesine bile baktırmıyordum aslında.hiç kimsenin gelecekten haber verebileceğine hala inanmıyoum.pek tabi o zaman ne işin vardı diye sorabilirsiniz.geçmişte olan bir olay aklımdaydı hep.yıllar önce evime hırsız girmiş epeyi miktarda vurgun yapmıştı.hırsızın anahtarı olduğu kesindi.ama jandarma hiç üstelemedi olayı.her neyse işte acaba o kişiyi öğrenirmiyim düşüncesi ile sevdam'a gittik.epeyi sıra vardı.çıkan herkes şaşkın aaa bildi aaaa şunu dedi bunu dedi modundaydı.hadi bakalım dedim ama kendi içimden de ser ve sır verme tripoli diyorum :)) çünkü çok iyi ağız ararlar sizden aldıklarını boyar badana yapar size geri satarlar.
sıra bana geldi yüzüme baktı hemen bir şiir okudu.ayy şiir beni anlatıyor ama çaktırma tripoli :))) kahve fincanına bakmıyor bile direkt hissi bir durum.tarot baktı saydı döktü hımmm dedim :))) isim vermede yetenekliymiş.gelecekten bir şeyler bahsetti ama sanırım gözlerimden fark etti geleceğe inanmadığımı.geçmişten bir şeyler anlattı benim hissi durumumla eşimle alakalı.evet tuttu geçmişte sorun yok.sonra ben aklımda olanı sordum.evime giren hırsız kimdi.amanın komşumun adını verdi.önce algılayamadım sonra sordu bu senin komşun değil mi???? evet ama ama derken bir tane daha varmış dedi isminin bir kısmını dedi sonunu tam bağlayamadı bir kaç isimle saydı o kısmı ve tuttu.buda senin komşun dedi.evine girip çıkmışlar dedi ve hırsızlık yapmışlar.ben istediğimi öğrendim ohhhhh.bana giden gitmiş dedi alamazsın gelmeyecek gidenler dedi.zaten nasıl alayım biri öldü hani şu ismi net çıkmayan diğerine ne diyeyim falcı senin adını verdi ....... abla mı??? yada inanayım mı?? isimleri tahmin etti diye.peki inanırsam ve günahlarını alırsam.yıllar önce yaptığım gibi ALLAH'a havale ettim.
hiç kimse geleceği bilemez geçmişten gördükleri ile geleceğe yorum yaparlar.bazen tutar bazen tutmaz.kaderde yazılanı yaşarız aslında falcının anlattığını değil.

evet ben fala inanmayan ama ilk defa falcıya gitmiş biri olarak yazıyorum.arkadaşımla eğlencesine sevdam'a gittik.ilk defa bu tarz bi falcıya gittim hanımlar arasında eğlencesine bile baktırmıyordum aslında.hiç kimsenin gelecekten haber verebileceğine hala inanmıyoum.pek tabi o zaman ne işin vardı diye sorabilirsiniz.geçmişte olan bir olay aklımdaydı hep.yıllar önce evime hırsız girmiş epeyi miktarda vurgun yapmıştı.hırsızın anahtarı olduğu kesindi.ama jandarma hiç üstelemedi olayı.her neyse işte acaba o kişiyi öğrenirmiyim düşüncesi ile sevdam'a gittik.epeyi sıra vardı.çıkan herkes şaşkın aaa bildi aaaa şunu dedi bunu dedi modundaydı.hadi bakalım dedim ama kendi içimden de ser ve sır verme tripoli diyorum :)) çünkü çok iyi ağız ararlar sizden aldıklarını boyar badana yapar size geri satarlar.
sıra bana geldi yüzüme baktı hemen bir şiir okudu.ayy şiir beni anlatıyor ama çaktırma tripoli :))) kahve fincanına bakmıyor bile direkt hissi bir durum.tarot baktı saydı döktü hımmm dedim :))) isim vermede yetenekliymiş.gelecekten bir şeyler bahsetti ama sanırım gözlerimden fark etti geleceğe inanmadığımı.geçmişten bir şeyler anlattı benim hissi durumumla eşimle alakalı.evet tuttu geçmişte sorun yok.sonra ben aklımda olanı sordum.evime giren hırsız kimdi.amanın komşumun adını verdi.önce algılayamadım sonra sordu bu senin komşun değil mi???? evet ama ama derken bir tane daha varmış dedi isminin bir kısmını dedi sonunu tam bağlayamadı bir kaç isimle saydı o kısmı ve tuttu.buda senin komşun dedi.evine girip çıkmışlar dedi ve hırsızlık yapmışlar.ben istediğimi öğrendim ohhhhh.bana giden gitmiş dedi alamazsın gelmeyecek gidenler dedi.zaten nasıl alayım biri öldü hani şu ismi net çıkmayan diğerine ne diyeyim falcı senin adını verdi ....... abla mı??? yada inanayım mı?? isimleri tahmin etti diye.peki inanırsam ve günahlarını alırsam.yıllar önce yaptığım gibi ALLAH'a havale ettim.
hiç kimse geleceği bilemez geçmişten gördükleri ile geleceğe yorum yaparlar.bazen tutar bazen tutmaz.kaderde yazılanı yaşarız aslında falcının anlattığını değil.

maralcım,falına bakanın adet olması önemli bakılanın değil.bizim forumdada bu konuyla ilgili bişeyler okudum.hatta benim gibi düşünen başkaları olduğu için ilgimi çekmişti.

yok canım ben dogru anladım ama dedigim gibi mantıklı degil sonra eger senin dedigin gibi falcı için geçerliyse falcılar 7 24 fal bakıyor ben hiç duymadım adet döneminde 4 5 gün izinli olan falcı ???

yok canım ben dogru anladım ama dedigim gibi mantıklı degil sonra eger senin dedigin gibi falcı için geçerliyse falcılar 7 24 fal bakıyor ben hiç duymadım adet döneminde 4 5 gün izinli olan falcı ???

zaten kızlarda daha önce yazmışlardı,adet dönemindeyken biraz sallıyorlarmış diye.hani diyoruz ya elektrik tuttu - tutmadı diye,belkide o falcıların adet dönemlerine gelmemizden kaynaklanıyor problem...şahsen ben herkesin bayıldığı Fatoş'un ev falı gibi fal baktığını düşündüm örneğin.E,hepiniz yanılıyor olamayacağınıza göre,acaba diyorum? :44:

sevdam cafe kaçta açıyor acaba? sevda hanıma baktırmak istiyorum sıraya yakalanmamak için sabah kaçta gitsem rahat rahat baktırırım?

Ve böylece sorumun cevabını almış bulunmaktayımmm çok teşekkür ederim esanscım parmaklarına sağlık

slm arkadaşlar ben bir hafta önce birine fal baktırdım bir arkadaşım önerdi belli bir yeri yok telefonla ulaşıyorsunuz herhangi bir cafede size kahve falı bakıyor fakat çok iyi bakıyor ne dediyse çıktı ağzım açık kaldı resmen hem fincana bakıp söylüyo vede yüzünüze bakıp herşeyi anlatıyo kısa sürede bakmıyo bayağı uzun bakıp anlatıyo tavsiye ederim arkadaşlar.

adı ne adı?şimdi senin mesaj hakkında yok canım yaa,merakta bırakacaksın hepimiziiiiiiiii :44:

2-3 saat önce asiye hanıma gittim.
kahve falı 10 tl di yanılmıyorsam
katina 15
vatikan 30 tl. o kadar gitmişken hakkını veriyim dedim.. vatikan falı baktırmak istedim
tam olarak bir rezaletti 10 dakkada bana çok alakasız şeyler söyledi. işimi sordu. (yabancı bir şirkette çalışıyorum) sonrada bana senin yurtdışına gitme ihtimalin var dedi :)
vatikan falında soru soruluyormuş. suratı beş karıştı ztn. soru soriyim dedim öyle yarım ağız cevap verdi. haydi canııım herşey gönlünce olsun dedi. çıktı işin içinden.
herşey gönlümce olsuna ben 30 tl verdim : ))) dakkası 3tl
birde herkesten elektrik alınamaz derler belki öyledir diyeceğim ama şu zamana kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.
benim kişisel fikrim ne vaktinizi harcayınn nede paranızı. denemek isterseniz kahve falı baktırın geçin kızlar..

kızlar ben izmir'de çok iyi bakım yapan birisini arıyorum. yani olması muhtemel şeyleri söyleyebilecek, yön gösterebilecek, eğer büyü vs etkisindeysem bunu görebilecek gelecekte beni neler beklediği konusunda yorum yapabilecek iyi bir falcı kimi önerirsiniz? en çok kim iyi bu konularda

kızlar ben izmir'de çok iyi bakım yapan birisini arıyorum. yani olması muhtemel şeyleri söyleyebilecek, yön gösterebilecek, eğer büyü vs etkisindeysem bunu görebilecek gelecekte beni neler beklediği konusunda yorum yapabilecek iyi bir falcı kimi önerirsiniz? en çok kim iyi bu konularda

Canım, atmosferinden ürkmezsen pasaklı birseni öneririm ben. Ben gittim büyü varmı yokmu zaten söylüyor. geleceğide söylüyor çok yakın gelecek söyledi sanırım önümüzdeki ayları. Olup olmayacağını bilemiyorum tabi.. birde böyle dua okumanı söylüyor işte 2 tane yasin oku şöyle yap falan diye. Sonra rahatladını hissediyorsun ama sanırım o sadece dua okuduğun için rahatlamaktan kaynaklanıyor. : ) Etraf biraz pis ama kendisi sevimli bir teyze. Yıldız ana yı burada herkes söylüyor ama ben henüz deneyemedim. sağolsunlar telefonunuda gönderdiler ama onunda çok öveni var : ).. birde dün telve asiyeye gittim sakın gitme tam bir sahtekar... o kadar genel konuşuyorki zaten bunu bende söylerim karşımdaki insana.. Onun haricinde karşıyaka sahilde bir bayana gitmiştim ecbab usulu tarot bakıyordu kendisi. Bana çok güzel bakmıştı ama ismini unuttum kafenin fakat yerini biliyorum.

yıldız ana nerde arkadaşlar?Varsa telefonunu bana verebilir misiniz?uzun süredir merak ediyorum zaten,bir gideyim olmazsa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…