- 30 Mart 2012
- 413
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlardan hayrına ücretsiz fal bakan yok mu:))
aycan_35 ben bı falcı bılıyorum özelden atarım
arkadaslar ben yenı katıldım aranıza....
ben cok falcı dolastımızmırde .....
daisy murat ben ce de ıyı....
evreka nacıye bence adını daha da duyuracak...saglam b aktı......
sımorg tayfun u deneyın derım... murat ın tarzın da ama cok daha fazla sey soluyo......tel de bıle cok ıyııydı...yuz yuze dusunemıyorum:9
ılgınctır asıye den ben de memnun kaldım....sasırttı benı
bahsettiğiniz tayfunun telefon numarasını gönderebilirmisiniz rica etsem telefonda bakan birine ihtiyacım varda.
haklısınız ama bulunduğum ortamdan dolayı yüzyüze baktrma imkanım yok maalesefsen bilirsin ama telefonla bakılan fala pek inanasım gelmiyo benim nedense...
haklısınız ama bulunduğum ortamdan dolayı yüzyüze baktrma imkanım yok maalesef
bahsettiğiniz tayfunun telefon numarasını gönderebilirmisiniz rica etsem telefonda bakan birine ihtiyacım varda.
umarım,bir fal bile baktırtamayacak ortamınızdan hayırlısıyla tez vakitte kurtulursunuz...aynı durumu yaşamıştım,ne kadar acı verici olduğunu iyi bilirim...
arkadaslar....
benım bı sorunum vardı kafamda.... falcı falcı dolasmamın sebeı oydu aslında....ama fala alısınca sorunun mu unutuum fala agımlı hale geldım....:))) neyse bu daisy cafe de sevgı var tel de baktı gecende....pat dıye yuzume soledı....sasırdım kaldım...bence bı sevgı yı deneyın....sızın yourumlarını da beklıyorum...
inşallah.vanın bi köyündeyim dağın bası:)) ancak böyle vakit gecirebiliyorum
ben de ona aktırdım ama...ılkı cok ıyıydı.... sasırdım kaldım.... eskı erkek arkadasımın ısıne kadar bıldı....Biraz amiyane bir tabir olucak ama şu zamana kadar birçok kez falcıya gittim. Orta halli bakan da oldu kötü de iyide ama Asiye kadar çakma fal bakanı görmedim. Yani şu açıdan diyorum aldığı paraya yazık. Ben 30 tl verdim. bana 10 dakka ya baktı ya bakmadı. Orada çalışanlar önerdi üstelik vatikan baktırın çok uzun sürüyor memnun kalırsınız diye. Hayır anlamadığım ne bir soru sordurdu ne birşey kardı kardı kağıtları bir kolumun altına sıkıştırıp hadi canımm sana ii günleeerr demediği kaldı. Doğru söylüyorsunuz burda zaten falcıya gidenler ya iş sorar ya aşk sorar değilmi ? bana diyor ki sana kumral orta boylu erkek gözüküyor (dünyadaki erkeklerin ztn 70%i böyle) iş hayatımıda bilemedi hiçbirşey bilemedi. bilmedikçe sıkıldı yarım ağız konuştu en sonunda beni gönderdi.
Şimdi alsancağa gidiyoruz bazen 6-7 tl verip kahve falıp baktırıyoruz. memnun kalmıyoruz onlar olabilen şeyler ama bu kadarını görmedim. O zaman bende size fal bakiyim hemen burda o mantıkla kızlar
Sen evli gözükmüosun. orta boylu kumral bi cocuk sana çok aşık ama uzak duruo senden nie acaba. iş için başka bi yere gidiceksin..
bu kadar. ay valla çok sinir oldum eve giderken hıncımdan bir kutu sakızı çiğneye çiğneye bitirdim : )))
vatikan falı bakan birkaç çeşmenin yerlisi tanıdığım var. o kağıtlar kişiye göre seçilip kat kat farklı şekillerde açılır.
asiye hanım daha 20 dakkam var bari bi konken çevirseydik diyicektim !!!
Burayı bilmediklerini kim inkar edebilir ki. Herkesin yakın çevresinde internet ile haşır neşir olanlar var, bu forumda bayanlar tarafından biliniyor, zaten "izmir falcı" vb kelimeleri kullanınca ilk çıkan site(bende öyle buldum:26:). Şu ana kadar ki sayfalarda ortak olan bir şey varsa herkese çok iyi bakan bir falcı yok, birisi 10 üzerinden 10 vermiş diğeri 2 vermiş mesela. En iyisi kendin denemek. Tabi aşırı bir durum söz konusu değil ise.
Mesela siz çok beğenmişsiniz ama @pakmelenk beğenmemiş, yine önceki sayfalarda onun beğendiğini başka biri kötü diye yorumlamıştı.
Bu arada foruma beylerde fazlaca giriyor sanırım, geçenlerde bilgisayar ile ilgili bir forumda dolaşırken "kadınlar erkekte ne ister" diye konu açmışlar 2-3 üye bu forumun adını geçirerek cevap vermiş. Bu iyi bir şey mi acaba, okuyup belki yola gelirler.
Ben de numarasını alabilir miyim?
evreka cafe yeliz hnmın cebini banada özelden atarmısın?
Kızlar rica etsem numarayı bana da yollar mısınız? ve yorumlarınızı bekliyoruz :)