Ashle , doğru bilgiye ulaşmışsın.İyi bir falcı bu bilgiyi benle de paylaşmıştı.Benden öncekilerin falı bitmiş falcıyla vedalaşmışlardı. Sıra bana geldiğinde ,falcı giden kadınları kastederek sinirli bir şekilde 'utanmadan bu halleriyle fal baktırmaya gelmişler ,hiç bu halde fala gelinir mi ?' deyince ben de affallamış 'yani hangi halleriyle !!!??? :44:' diye sormuştum.O da 'adetliyken işte ' demişti.'Kendileri mi söylediler?' dedim ,' hayır ben biliyorum, görüyorum 'dedi.Hiç böyle birşey duymadığımı nasıl ben bilmiyorsam giden kadınların da böyle birşey bilmemesinin doğal olduğunu söylemiş bu konuda daha fazla bilgi vermesini istemiştim.Artık şimdilerde fal bakmayan bu kadın fala gelen adetli olduğunda, falı bulanık ,çoğu zaman da iki yönlü, hem olurunu hem olmazını gördüğünü yani netlik göremediğini söylemişti.Daha ilginci falcı da aynı durmdayken falı yine bulanık ve çift görür iyi yorumlayamaz ama para gelsin diye o gün hisleriyle değil uydurmasyon ya da kuru mantık yürüterek bakar.Bazı falcılar bunun farkında bazıları değil 'demişti.Sonra ben bunu İzmir 'de bir iki falcıya daha sordum 2si onayladı biri 'benim için farketmez' dedi .Bir kaç ay önce kulak misafiri olduğum durum şu ;Sıradayım ama benden öncekinin falı duyuluyor ara ara .Falcı falın ortasında kıza 'adetli misin şu anda?' diye sordu kız da şaşırdı evetledi soruyu sonra da' falı engelliyor mu?' dedi .Falcı da 'yok yok engellemiyor ben bakarım ' dedi .Ama ben bakamadığını hissettim nedense .Bu bilgide bir doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.