İzmir'deki Falcılar

bahsettiğiniz gülistan hanmın telefon numarası varmı acaba sizde.

bahsettiğiniz pasaklı birsenin yada gülistanın telefon numarası varsa rica etsem gönderebeilirmisiniz acaba

Bcc cim ben geçtiğimiz salı günü birsene gittim,

İnternette telefonu numarası olduğunu görmüştüm aradım defalarca açmadı. Bende dedim kendi kendime ne kaybediceksin gidiver : ) normalde korkarım onun hakkında hep "iyi sıhhaatte olsunlar"dan haber alıyor derler. Benim hiç öyle şeylere inancım olmamasına ve fal baktırmayı 5-6 sene önce bırakmış olmama rağmen gittim. evini zaten biraz zor buldum açıkcası. bahçesi olan ama kapısı penceresi açık heryeryi açık olan bir evin alt katında bakıyor. Tedirgin olmama rağmen gittim yanına. bana kanımı dondurucak doğrulukta şeyler söyledi. Ve bakarken hep sanki o değilde 3. bir şahısdan haber alıyormuş gibi konuşuyor. Seni öyle görüyormüş bunu yapıyormuş gibisinden..
tasvirleri biraz ürpertici. Ama hemen hemen herşeyi bildi gelecektente birkaç birşey söyledi. Genelde aklında kuruntu yaptığın şeylere yoğunlaşıyor. gelecekle ilgili aklımda olan şeylerle bağlantılı şeyler söyledi...birde böyle yapman gereken şeyler var şunu yap dua oku bunun ruhuna atfet tarzında şeyler söylüyor. ilk başka biraz komik geldi ama dediği şeylerden birisini yaptım..

aranızdan giden birinede şu nu yap bunu yap denize at oku falan dedikleri varsa yapan da tutan varmı kızzlar ? çünkü ben hiç bu tarz şeylere inanmam : ) ama valla gittiğim günden beri araştırıyorum mantıklı bir sebep arıyorum nasıl bilir nerden bilir bulamıyorum.. Hala okuyorum kitapları herşeyi işin içinden çıkarmıyorum.

Bu arada birsene telefonla ulaşamazsın sanırım canım. örnekköyde dolmuşçular zaten sana tarif ediyor. biraz bekliyorsun birde böyle. bu tarz şeylerden korkuyorsan gitme derim ben inanmama rağmen hala etkisinden çıkamadım... umarım o bana yap denize at dediği şey tutar ( yoksa sadece. yanlız ama sadece iyi bir iş hayatı olan sevdiği adamı ortada hiç sebep yokken sevdiğimiz halde kaybetmiş üzgün birisi olucamm bana zaten sen gelinliğini yatağa seriyor görmüş seni yok duvağını duvara çakmışsın üstüne kitaplar kalemler kağıtlar atmışsın gibi ürkütücü şeyler söyledi.. işte sadece işe sarmışsın. falanda filan...

bilgilendirdiğin çokkk tesekkur ederim.fakat bn izmirde değilim maalesef ((( telefonla ulasıp telefonda bakıp bakmadıgını öğrenmemm gerekiyor.pek sanmıyorum bakacagını ama umut işte

Murata fal baktıran 2 tanıdığım var .Biri kahve biri tarot baktırmış.Kahve falı bakan arkadaşım uyarmış 'biraz yavaş anlatır mısınız ?' diye.'Tamam' demiş daha yavaş anlatmış ama ona da kısa bakmış .Tarot falı baktıran çok memnun falından.O gidecek tekrar.Bense kahve falının tadını çıkarmak istiyorum .Oldu bitti fal sevmiyorum çünkü sonra hiçbirşey hatırlamıyorum.
Kleocum, vadelerinde çok başarılı bulduğum biri yok o kadar falcının içinde.Bu işin doğasının bu olduğunu anladım.Bir falcı diyelim çok önemli bir olayın vadesini ya da yaklaşık vadeyi bilİYOR ama diğer söylediği vadeler ne yakından ne uzaktan tutmuyor .En azından istikrarlı bir şekilde vade tutturan yok .%90 nın söyledikleri tutmuyor hatta tam tersi çıkıyor nerde kalmış vadeleri tutturmak .Hiç tutmuyor vadeleri ,Ya da en iyi ihtimalle başarılı olan falcılar vade söyledikleri 5 olay varsa biri çıkıyor verdiği vadede ya da söylediği vadeye yakın .Onlar da genellikle çok yakın zamanda olacak olan olaylardır.Ben vade konusuna çok takılmıyorum (zamanını aşırı merak ettiğim durumlar olmamasından belki) yeter ki bizleri ahmak yerine koyan fal fiyatları istemesinler ve en azından gelecekle ilgli söyledikleri 10 şey varsa 6 ya da 7 si tutsun sonunda.

canım dediğin kişi telve cafe de asiyemiydi ismi ?

saftorikimben

bugun kızlaragasına gıdıcem baska onerecegın falcı tanıdıgın varmı ıyı olan tşklr

geç gördüm mesajını kusura bakma yarencim.İlknur'a baktırmıştım yıllar önce,hiç fena değildi diye aklımda kalmış.Sevda,Fatoş,Kumru iyi değillerdi bana göre Sevda isim biliyor sadece.Fatoş onuda bilemiyor.Şu meşhur elektrik meselesinden olabilir.Alsancak'ta müjganı tek geçerim.benimle elektriği müthiş tutar.Antalya'da yaşayan bir arkadaşımın cüzdanında taşıdığı duaya kadar söylemişti ki benim bile haberim yoktu böyle bir şeyden...Ata vardı,o da süperdi ama işi bırakmış maalesef...

sevdam da aytene baktırdım :S fena degıldı

kızlar dün sonunda daisy murata baktırdım :) aslında cok güzel seyler söyledi tutarlıydı söyledikleri eski erkek arkadasımı iyi tarif etti,ayrılık sebebimizi bildi ve dönmez dediğin bu adam döncek dedi 40 günlükte bir vade verdi....müjganda döncegini ve bu ayın sonu gibi olcagını söylemişti hemen hemen aynı zamanlarda yani...tek fark müjgan onla evlenecegimi murat baska biriyle evlenecegimi söyledi=) ya kızlar ne diyosunuz muratın söyledikleri cıkarmı vade tutmasa bile döncek dediği dönermi deneyen varmı aranızdaaa...

Tarot Kahini bugün geri dönüş yaptı. baya ilgilendi sağolsun 1 saate yakın konuştuk, benim için 2 kere kardı kartları. net bir zamanlama veremiyor ama doğruları söyledi diyebilirim. ilk önce karakter analizi yaptı şöyle bi insansın böyle bi insansın falan daha sonra genel olarak tarota baktı ve sorduklarımı cvpladı. karşı karşıya olsak net şeyler söyleyebilirmiş.. bunu nsl yapıosun dedim, rüya görüyo musun dedi evet hergün görüyorum dedi. sen uyurken görüyosun ben ayıkken görüyorum tarot böyle bişey o 3 harflilerim var diyenlere inanmayın bu bi enerji alışverişi dedi :)

facedenmi msj atıyosunuz bakması için

en son geçen hafta cuma günü yayla cafede sibele gittik annemle çok beğendim.ben baktıramadım vakit çok kısıtlıydı.ama sabırsızlanıyorum.yeğenime anlatmıştım o da çok memnun kalmış.pazartesi bende baktıracağım.ama hergün orda olmuyormuş pazartesi cumartesi orda oluyor başka hangi günler orda bilmiyorum.

slm kızlar pasaklı birsene gittim walla gercekten baya pasaklı ama bence iyibi teyze ben korkmadım we gercekten baya güzel baktı yanlız gelecekle ılgılı cok şey sölemıyo sadece dualar ve yapılması gereken şeyler sölüyo yanı şunu istiyosan bunu yap tarzında ben begendım denene bılır

hu huu kızlarım bişey sorucam adetken fal bakılmazmı?bi falcı bulanık çıktığını söyledi adetliyken bakıldğında..bu konu hakkında fikri olan varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…