Daisy Cafe : Murat ve Müjgana gittim hiç bişey bildikleri yok.Murat kimi görse yurtdışına yolluyo ben daha lise diplomamı almamış bi insanım ve bununla ilgilide hiç bir pişmanlıgım yok okulu oldum olası sevmezdim üniversiteyi ilgilterede amerikada okucakmışşım sürekli oralara gidicekmişim kariyer sahibi olcakmışımm bilmiyo yani boşuna gitmeyin.Müjgan deseniz hep aynı şeyleri söylüyo ezberlemiş artık kadın 3 defa gittim yanılma payım asla yok 3.sünde de arkadaşımı götürmüştüm yine aynı şekilde gitmeyinn yani yazık..
Cafe cookie: Orda tam 3 kişiye baktırdımdım 3 üde annemin bana evde baktıgı fal gibi bakıyo zaman geçsin die bakarız ya evde de eglencesine ,artık işi ticarete dökmüşler bişey söylemek zorunda oldukları için söylüyolar bildiklerinden veya gördüklerinden deil..
Cafe fiesta:Bi tane gay vardı orda da 5 sene öncesinde o iyi bakıyodu ama onun dışındakileri bu son gittigimde hemen hemen hepsine baktırmışımdır biri psikolog gibi digeri zaten hiçbişey bilmiyo yaniii ordanda hiçbişey çıkmadı..
Eveeeeeeeetttttt gelelim şu SEVDAM cafeye herkes o kadar abartıyoki dilden dile o kadar yaymışız ki kadın 2.yerinide açtı habire isim söylüyo o falda çıkmayan isim yok ama o isimlerden hiçmi bi insan tanımassın veya bi süre sora bunlar karşına çıkmaz yok yani kadın bizim insanların ilgisini çekmek için isim taktigini kullanıyo.4 sene önce baktırdım bu insanla olmicak ayrılcaksınız o böyle kötü şöyle kötü bilmem ne kötüledi kötüledi olmicak ayrılcaksınız dedigi insana bundan bi ayönce tekrar gittik yine 4 sene önceki insanla beraberim olucak çok iyi olucak sakın ayrılmayın falan filan atıyo tutuyo artık söylediklerinide bilmio yanındakilere baktırdım onlarda bilmiyo tabi..
AMA GÜLİSTAN ÇOK BAŞKAYDI ALANYA YA GİTMESİ BENİ YIKTI BİTİRDİ KADIN 3 ATTIRIP Bİ TUTTURMA DERDİNDE DEİLDİ BAYA BAYA HAYATINI ANLATIYODU VE GELECEKTEN NE SÖYLÜYOSA HEPSİMİ ÇIKAR BE KARDEŞİM OFFF ONA VERDİGİM PARA HELAL HOŞ OLSUN HAKKINI VERİYODU..
O YÜZDEN BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM LÜTFEN DOGRU BİLGİLER PAYLAŞALIM..
GÜLİSTANDAN NERDE OLDUGUNA DAİR Bİ BİLGİNİZ OLURSA LÜTFEN PAYLAŞIN HATTA BANA MESAJ ATTIN NOLUR ARKADAŞLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİR OKUYAMAYABİLİRİM
bahsettiğiniz gülistan hanmın telefon numarası varmı acaba sizde.