Rahatsız Olduğunuz veya Reklam Üyeliğinden Şüphelendiğiniz Üyenin Mesaj Yazdığı Panelin Sol Alt Köşesinde Üçgen İçerisinde Ünlem İşareti Mevcuttur..
O Butona Tıklayıp Sebep Bildirmeniz Yeterli Olacaktır..
Güzel Paylaşımlar..
selam arkadaşlar, bana izmir de ki pasaklı birsenin adresi lazım bilgisi olan varsa rica etsem paylaşabilir mi
Kızzzlarr şu bahsi geçen facebookta ''tarot kahini'' arkadaşı ekledim dünsaolsun bugün hemen dönüş yaptı . Vakti olduktan sonra alakalı birisi, sadece yazışarak sorduğum çok önemli bir meselede beni aydınlattı, çok mutlu etti, müsait olunca mutlaka ilgileniyor.Çok memnun kaldım şahsen ki ben ne falcılar gördüm ... Face niz varsa ekleyin kızlar, İzmir e taşınınca ilk müşterisi benim =)) öpü öpüüü:13:
canım banada atarmısın numarayaı nergizin birde yerini tarif edersen memnun olurum
kızlar dün hem babacan cafe birgüle hemde fısıltı cafe canana gittim. birgül içinde bulundugum durumu güzel anlattı nasihat fln verdi gelecekle ilgili vade verdi 9 gün-hafta yada ay olarak cok var yani olursa sölerim. eski sevgilimin dönmeyeceğini söledi ki bencede asla dönmez ztn ondan hayır gelmez fln dedi...canana gelince bir sürü isim söledi ve hiç birini tanımıorm ztn benim moralim bozuldu öle tutturamayınca isim cok konsantre olamadım oda eski sevgilimin arayacagını 10 güne kadar ama ondan hayır gelmeyeceğini söyledi ama bence canan kötüydü..ben memnun kalmadım canandan birgülede eh işte diyorum:) bilginize:)
tarot kahini para istiyor mu kızlar?kurtulamıcam herhalde ben bu fal merakımdan..
ya kızlar son kez daisy cafe muratı denemek istiyorum ondan sonra kimseye gitmicem:) ne dersinizzz murat iyimidir suanki durumu ve kısa vadeli gelecegi tuttururmu?
dün Sevdam Cafe'deki ayten'e gittim, her şeyi bildi diyebilirim. Tek begenmedigim yanı, bazı harfler söyledi ve o harfler tanıdıgım kimsenin adında yoktu, yeni tanışıcagn biri falan dedi görücez bakalım. Bide bana sevgilinle aran limoni dedi evet dogruydu ama halledeceksiniz düzelecek dedi, biz gece ayrıldık gibi. Onun dışında söyledgi her şey tuttu. Benden sonra arkadasıma baktı, arkadaşıma daha güzel bakmış. Ne olup bittiyse döküvermiş karşısına ve arkadasımın yapmayı düsündgü seylri de sıralamış. Ayteni tavsiye ederim bide sevdayı denicem inşallah, ama sabah kacta acıyorlar bilen var mı 8 bucuk gbi gtsem açık olur mu?
bana ilk baktığında, ismimin ilk üç harfini söylemiş ve sonra ismimi söyleyip hoşgeldin otur demişti.
sonra anne adımı baba adımı ve sevgilimin adını söylemişti. şok oldum. ama etkisinden 1 hafta kurtulamıyorsunuz(
sonra bir hafta içinde miden bozulacak hastanelik olacaksın iyileşince de izmire gideceksin apar topar demişti ve ben ona gülmüştüm.
2 gün sonra pideden zehirlendim ve hastaneye kaldırıldım. iyileşince de eşyamı topladım ve eve geldim.
Aynen bende çok kişiye gittim, hepsinin söyledikleri aynıydı hatta verdikleri tarihler bile ama hepsinin vadesi geçti, son kez bende murat a gitmek istiyorum.. gidenlerin yorumlarına ihtiyacım var..
alanyada nerde bakıyomuş peki bellimi
Kleo ,daisy kafedeki Murat'a gittim bir ara.Belli bir yeteneği var ama jet fal bakanlardan .Kahve falı 3-4 dakikada bitirdi.Bir de bir hızlı konuşuyor ki sorma :96:Bazen bazı falcıların kahve falını özellikle kısa kesmelerindeki amacın müşterileri daha yüksek ücretli olan tarota yönlendirmek olduğunu düşünüyorum .Ama bende ters etki yaratıyor bu taktik .Murat 'ın falından sadece 3 cümle kaldı aklımda .Gidersen mümkünse kayıt cihazıyla git derim .Bir de Enginar 'da Nalan var ki konuşma hızında Murat'ı bile açık ara geçer.Murat gümüş madalyayı alıyor bu durumda .Yok vazgeçtim , gümüş pasaklı Birsen'in , bronz madalya Murat 'a kaldı bu durumda !