İzmir'deki Falcılar

çook teşekkürler arkadaşşcımseni ayakta alkışlıyorum.inan buna ihtiyacımız vardı

Kızzzlarr şu bahsi geçen facebookta ''tarot kahini'' arkadaşı ekledim dün saolsun bugün hemen dönüş yaptı. Vakti olduktan sonra alakalı birisi, sadece yazışarak sorduğum çok önemli bir meselede beni aydınlattı, çok mutlu etti, müsait olunca mutlaka ilgileniyor.Çok memnun kaldım şahsen ki ben ne falcılar gördüm... Face niz varsa ekleyin kızlar, İzmir e taşınınca ilk müşterisi benim =)) öpü öpüüü:13:

selam arkadaşlar, bana izmir de ki pasaklı birsenin adresi lazım bilgisi olan varsa rica etsem paylaşabilir mi

Cnm, google a yazınca bile çıkıyor o : ) hatta websitesinde numarası var sadece 30 yıllık efsane geri döndü diye..

Banada yıldızananın veyaa nergiz in telefonunu yollarmısınız kızlarr... durum cidden çok acill : ((

tarot kahini para istiyor mu kızlar?kurtulamıcam herhalde ben bu fal merakımdan..

kızlar dün hem babacan cafe birgüle hemde fısıltı cafe canana gittim. birgül içinde bulundugum durumu güzel anlattı nasihat fln verdi gelecekle ilgili vade verdi 9 gün-hafta yada ay olarak cok var yani olursa sölerim. eski sevgilimin dönmeyeceğini söledi ki bencede asla dönmez ztn ondan hayır gelmez fln dedi...canana gelince bir sürü isim söledi ve hiç birini tanımıorm ztn benim moralim bozuldu öle tutturamayınca isim cok konsantre olamadım oda eski sevgilimin arayacagını 10 güne kadar ama ondan hayır gelmeyeceğini söyledi ama bence canan kötüydü..ben memnun kalmadım canandan birgülede eh işte diyorum:) bilginize:)

ya kızlar son kez daisy cafe muratı denemek istiyorum ondan sonra kimseye gitmicem:) ne dersinizzz murat iyimidir suanki durumu ve kısa vadeli gelecegi tuttururmu?

Daisy kafede Naz adında bir falcı çalışıyordu.O Naz bu Naz mı bilmiyorum çünkü yüzünü Daisyde hiç görmedim.Tanıdıklarımdan birinin kızı gitmiş.Kafası karışmış kötü anlamda .Bir ara da ben gitmiştim. Karşıyaka çarşısına çıkan ara sokakların birinde Anka Kafe diye 4 metrekarelik bir dükkan var.Kafenin patronu da tek çalışanı da Naz.Falı dağınık (kafe dağınık) ; çorba bir şekilde anlatıyor, tutmayan şeyler vardı.Sadece 2 sıradışı ismi tutturdu ama gerisi boş .Beğenmedim ,fiyatları da yüksek tutuyor.Kendisi Ankara'dan geldiğini ,kadın kuaförü olduğunu bu iş tutmazsa kuaförlüğe döneceğini söylüyor.Onunla ilgili Ankara Falcıları bölümünde 93 .sayfada Angelitos adlı üye aşağıdaki yorumu yapmış dikkatinize :

Nerde olduğunu unuttuğum Nazan diğer adıyla Naz; bulaşmayın kesinlikle: tanıdıkları, ilişkileri çevresi tekin olmayabilir. karman çorman konuşur açıkcası eski kuaförmüş, rüyasında bi kadın görmüş o da fak bak kızım demiş falcı olmuş, çok tutturmuş falan filan ya. yok geleceğe dair bi olayı, şimdisi de yok açıkcası. ben hayır dedikçe bana tüm alfabeyi saymıştı bunu tanıyo musun diye diye :)

Son düzenleme:

Fısıltı kafedeki Canana ilk 2 yıl önce gittim .İlk gittiğmde fena değil demiştim.İkinci gidişte birincisi kadar beğenmedim vasat buldum.Söylediklerinden bir iki ufak şeyi tuttursa da önemli durumlardan kaçırdığı fazla şeyler var.Artık fısıltı Canana gitmiyorum 1,5 senedir.Fiestadaki Canan Hanım Fısıltı daki Canan Hanımdan daha yetenekli ; en azından benim falımda böyle oldu.

dün Sevdam Cafe'deki ayten'e gittim, her şeyi bildi diyebilirim. Tek begenmedigim yanı, bazı harfler söyledi ve o harfler tanıdıgım kimsenin adında yoktu, yeni tanışıcagn biri falan dedi görücez bakalım. Bide bana sevgilinle aran limoni dedi evet dogruydu ama halledeceksiniz düzelecek dedi, biz gece ayrıldık gibi. Onun dışında söyledgi her şey tuttu. Benden sonra arkadasıma baktı, arkadaşıma daha güzel bakmış. Ne olup bittiyse döküvermiş karşısına ve arkadasımın yapmayı düsündgü seylri de sıralamış. Ayteni tavsiye ederim bide sevdayı denicem inşallah, ama sabah kacta acıyorlar bilen var mı 8 bucuk gbi gtsem açık olur mu?

ya kızlar son kez daisy cafe muratı denemek istiyorum ondan sonra kimseye gitmicem:) ne dersinizzz murat iyimidir suanki durumu ve kısa vadeli gelecegi tuttururmu?

Aynen bende çok kişiye gittim, hepsinin söyledikleri aynıydı hatta verdikleri tarihler bile ama hepsinin vadesi geçti, son kez bende murat a gitmek istiyorum.. gidenlerin yorumlarına ihtiyacım var..

ya canım aytene bende gittim gecen haftaydı hatta bizimde sevgilimle (eski sevgilimle) aramız kötüydü bana arıcak seni daha ciddi gelicek kafasını toplucak ve bu ilişkiniz için daha iyi olcak dedi ama sevgilim aradı ve tamamen ayrıldık bidaha ararmı pişman olup gelirmi bilmem hiç sanmam döncek bi adam diil..ama yinede umarım olur tutturur:) ama o anki durumu iyi anlatmıstı bende ikna olmustum döncegine:)

:26:
canım bunları söyleyen pasaklı birsen dedikleri bayan mı??????

Aynen bende çok kişiye gittim, hepsinin söyledikleri aynıydı hatta verdikleri tarihler bile ama hepsinin vadesi geçti, son kez bende murat a gitmek istiyorum.. gidenlerin yorumlarına ihtiyacım var..

Kleo ,daisy kafedeki Murat'a gittim bir ara.Belli bir yeteneği var ama jet fal bakanlardan .Kahve falı 3-4 dakikada bitirdi.Bir de bir hızlı konuşuyor ki sorma :96:Bazen bazı falcıların kahve falını özellikle kısa kesmelerindeki amacın müşterileri daha yüksek ücretli olan tarota yönlendirmek olduğunu düşünüyorum .Ama bende ters etki yaratıyor bu taktik .Murat 'ın falından sadece 3 cümle kaldı aklımda .Gidersen mümkünse kayıt cihazıyla git derim .Bir de Enginar 'da Nalan var ki konuşma hızında Murat'ı bile açık ara geçer .Murat gümüş madalyayı alıyor bu durumda .Yok vazgeçtim , gümüş pasaklı Birsen'in , bronz madalya Murat 'a kaldı bu durumda !

alanyada nerde bakıyomuş peki bellimi

yok canım ya yeri belli degil bilmiyorum bilsem hiç düşünmeden gidicem çünkü gülistan gibisi yok..sevdam kafeymişşş cafe cookie ymiş yok kafe daisydeki muratmış bunların hepsi fasafiso 3 attırıp bir tutturmaya çalışıolar işte kime ne tuttururlarsa..ama gülistan öyle deildi manyak bişeydi yaa 75 tlydi ama kadın hakkını veriyodu valla

Daisy Cafe : Murat ve Müjgana gittim hiç bişey bildikleri yok.Murat kimi görse yurtdışına yolluyo ben daha lise diplomamı almamış bi insanım ve bununla ilgilide hiç bir pişmanlıgım yok okulu oldum olası sevmezdim üniversiteyi ilgilterede amerikada okucakmışşım sürekli oralara gidicekmişim kariyer sahibi olcakmışımm bilmiyo yani boşuna gitmeyin.Müjgan deseniz hep aynı şeyleri söylüyo ezberlemiş artık kadın 3 defa gittim yanılma payım asla yok 3.sünde de arkadaşımı götürmüştüm yine aynı şekilde gitmeyinn yani yazık..
Cafe cookie: Orda tam 3 kişiye baktırdımdım 3 üde annemin bana evde baktıgı fal gibi bakıyo zaman geçsin die bakarız ya evde de eglencesine ,artık işi ticarete dökmüşler bişey söylemek zorunda oldukları için söylüyolar bildiklerinden veya gördüklerinden deil..
Cafe fiesta:Bi tane gay vardı orda da 5 sene öncesinde o iyi bakıyodu ama onun dışındakileri bu son gittigimde hemen hemen hepsine baktırmışımdır biri psikolog gibi digeri zaten hiçbişey bilmiyo yaniii ordanda hiçbişey çıkmadı..
Eveeeeeeeetttttt gelelim şu SEVDAM cafeye herkes o kadar abartıyoki dilden dile o kadar yaymışız ki kadın 2.yerinide açtı habire isim söylüyo o falda çıkmayan isim yok ama o isimlerden hiçmi bi insan tanımassın veya bi süre sora bunlar karşına çıkmaz yok yani kadın bizim insanların ilgisini çekmek için isim taktigini kullanıyo.4 sene önce baktırdım bu insanla olmicak ayrılcaksınız o böyle kötü şöyle kötü bilmem ne kötüledi kötüledi olmicak ayrılcaksınız dedigi insana bundan bi ayönce tekrar gittik yine 4 sene önceki insanla beraberim olucak çok iyi olucak sakın ayrılmayın falan filan atıyo tutuyo artık söylediklerinide bilmio yanındakilere baktırdım onlarda bilmiyo tabi..
AMA GÜLİSTAN ÇOK BAŞKAYDI ALANYA YA GİTMESİ BENİ YIKTI BİTİRDİ KADIN 3 ATTIRIP Bİ TUTTURMA DERDİNDE DEİLDİ BAYA BAYA HAYATINI ANLATIYODU VE GELECEKTEN NE SÖYLÜYOSA HEPSİMİ ÇIKAR BE KARDEŞİM OFFF ONA VERDİGİM PARA HELAL HOŞ OLSUN HAKKINI VERİYODU..
O YÜZDEN BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM LÜTFEN DOGRU BİLGİLER PAYLAŞALIM..
GÜLİSTANDAN NERDE OLDUGUNA DAİR Bİ BİLGİNİZ OLURSA LÜTFEN PAYLAŞIN HATTA BANA MESAJ ATTIN NOLUR ARKADAŞLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİR OKUYAMAYABİLİRİM

:)Anladım cnm, çok güzel anlatmışsın.. Ne bileyim yorumları okuyunca dikkatimi çekmişti Murat denenebilir diyodum, hatta dün gitmeye niyetlenip aradım Daisy'i fakat Murat'ın izinli olduğunu öğrendim..Nasip değilmiş zaten..Gittiğim herkes aynı şeyleri söylüyo ama verilen vadelerin hepsi geçti.. vadelerinde başarılı olduğunu düşündüğünüz biri var mı?

kızlar hiç akıllanmıyorum dün murat için daisye gittim yoktu bende dayanamadım müjgana baktırdım:) ya ben bu kadına seneler önce gitmiştim iyi tutturmustu...sonra bu sene ocak gibi gittiğimde ayrıldıgım sevgilim için kesin nisanda geri döncek sonra evlenceksiniz fln demişti..ondan bi 15 gün sonra tekrar gittiğimde bu adamın hayatında biri var dönsede bundan sana hayır gelmez dedi...aynı kişi ile ilgili bu çelişkili acıklamalrı yüzünden gözümden düşmüştü ki nisanda dönen olmadı ama dün yinede baktırdım..simdiki zamanı cok iyi tutturdu önceki uzun ilişkimi onun süresini,evlilikten döndüğümü evlenseymişim ztn bosanıcakmısım öle dedi:),yeni biten ilişkimi, niye bittiğini, o kişinin fiziğini,benim mesleğimi, onun mesleğini...kesin döncek bu ay sonu dedi hatta iş ciddiye bincek evleniceksiniz dedi dönceğini hiç sanmıyorum sölemiştim burdada ama cok iddialı konustu..daha önce vade tutturduguna sahit olan varmı:)

merhaba kızlar, yaklaşık 1 ay önce bornova'da telve cafe de bir bayana tarot falı baktırmıştım. geçmişi güzel bildi anlattı. hayatımda biri olduğunu ve farklı şehirlerde yaşadığımızı da bildi. ilk baktığında burda bir ayrılık var dedi. bende yok canım ne ayrılması diye bir tepki verdim. farklı bir şehirde mi dedi. evet dedim. sonra gördüğüm ayrılık bu olabilir dedi. aradan 2 hafta ya geçti ya geçmedi 3 yıllık ilişkimi bitirdim. o an ondan ayrılmak aklımın ucundan bile geçmiyordu. sonra burda biri var şöyle böyle dedi anlattı. kısa bir zaman sonra ciddi bir şeyler olacak evleneceksiniz dedi. o gördüğü kişiyi benim sevgilime bağlamıştı sanırım. bende öyledir diye düşünmüştüm.

evet telve cafede hem tarot, hem de kahve falı bakan şişman bayana fal baktıran var mı aranızda? ismini söylemişti ama şimdi hatırlamıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…