İzmir'deki Falcılar

Sevilay işi yeni sayılır.Gelecek için söylediklerine vakit var daha.

Son düzenleme:
Kızlar benim önceki mesajımda öğrenmek istediğim kişinin ismi Gülçindi sanırım hatta Change21 de 2010 -2011 yılı mesajlarında bu kişiden bahsetmiş.aynı kişi mi bilmiyorum ama Gülçin in numarasını bilen varsa bana yollayabilir mi?

bende vardı ama kaybettim kendine ait kartı vardı bulabilirsem yazarım

Canım onlar eskidi artık ya kaç yıldır gidiyorum ben. Tek bir falı dahi çıkmadı sallamaca zaten faso fiso.

al bendende o kadar bu murat diyenlere ben şaşırıyorum adamın baktıgı faldan bişey anlamadım benim anladıklarımda çıkmadı

çok teşekkürler..umarım benim aradığım kişidir

Ben gülçin e çok inanırdım pozitif enerjisi iyiydi ancak eve bakıma aldım o hafta hayati bir olayım oldu ve beni bu konuda uyrması gerekiyordu dönüm noktamı bilemedi ben bıraktım onu, bilemiyor aman dikkat ona gideceğime polat kafe fatoş a giderim daha iyi...

çook yakın zamandaki hayati olayı gör(e)meyen falcıya falcı demem ben .Onlar dandirik falcı o zaman

ben gülçine baktırmıştım iyi veya kötü diye yorum yapmıycam ama biraz sert bir kadın bende nosu vardı bulamıyorum ama bana sorarsanız gülçindense polat kafe fatoş daha iyi bence süperrr

fatoş tam olarak nerede hangi cafede

Naciye, Angel, Ayten hepsine baktırmış bulunmaktayım :)

Naciyeden başlıyorum. Site yorumlarına bakarsak aham şaham bir durumu yok ama güven veriyor insana orası ayrı. Konuşma tarzı falan. Ama çok iyi diyemem.
Ayten'e gelirsek aytenn hoş bir kadın değil ama iyi bir falcı tam tersi yani sıradan bir kadın ama güzel fal bakan biri. Boş konuşmuyor.

Angel'a geliyorum son olarakta; söylediği şeyler çok isabetli. Ama tarihten pek emin değilim. Falını beğendim. Ama kafeyle yaşadığım sorun yüzünden bi daha gider miyim bilemiyorum.

sarışın şişman yaşlı bir kadın benim dedigim karşıyakada oturuyor bir ara kemeraltında çalışıyordu şimdi ayrılmış yokmuş

sanırım aynı kişi değil..benim dediğim kişi 2,5-3 yıl önce Çiğli'nin oradaki Evka'da oturuyordu hatta bize Atakent'teki tabandan yukarı doğru daralan yeşil sitelerin karşısındaki bir kafede bakmıştı.30 dakika geç kalmıştı.''kusura bakmayın Evka'dan gelmek zor oldu'' demişti.hatta uzun boylu(yaklaşık 170 civarı) iri yarı, boyama sarışın ,emin olmamakla birlikte renkli gözlü,hoş bir bayandı.yaşı da yaklaşık olarak 32-33 civarındaydı.ama o dönem bize bir yerde çalışmadığını telefonla gittiğini söylemişti. ve benim hayatımla ilgili bilmesine imkan olmayan şeyleri söyledi ve önemli bir konuda da uyarmıştı ve onun dediği gibi çıkmıştı..isim hafızam kuvvetli değil ama siteyi baştan sona okudum acaba Gülçin Olabilir mi dedim..hatırlayan varsa bahsettiğim kişinin kim olduğu konusunda bana yardımcı olabilir mi?

aynı falcıya 3 ay ara vermeden gidince anlatıkları tekliyor.tecrübeyle ve tanıdıklarımın tecrübesiyle sabittir ve falcı değişik olsa da fal arası en az 3 hafta bir ay olmalıymış yoksa sular bulanıyor, görüş alanı puslanıyormuş (tabii falcılar bunu kabul etmezlermiş para endişesinden) artık fal bakmayan iyi bir falcı söylemişti bunu.

bencede sırf bu yüzden benim begendigim 3 4 yorumcu var aralıklarla onlara baktırıyorum hayatınızda fazla ekşın yoksa bir aydan önce ne degişe bilirki ama ben sık baktırmayı seviyorum her seferinde ayrı birine baktırıyorum polat kafe angel fatoş ve karşıyakadaki tülin benim vazgeçemediklerim :)

benim dedigim aynı kişi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…