Son zamanlardaki fal maceralarımı kısaca özet geçmek istiyorum ki arkadaşlara bilgilendirme olsun.
Ebru : Bu kadın karşıyakada bakıyor beni bir arkadaşım götürdü. Kütüphane tarzı bir odada bakıyor evi çok temizdi ve her yerde tütsü vardı çok entrasandı. Her neyse fala geçiyorum. Ebru her gün veya haftanın belirli günleri bakmıyor. Cuma Perşembe bakmıyor olarak biliyordum ama öyle değilmiş. Ayın bazı günlerinde bakıyor belirli kişilere bakıyor. Falı bir saat falan sürüyor benim çok çok etkilendiğim bi falcı gerçekten suya yüzüğünü atıyor senin konuşmana izin vermeden pat pat herşeyi söylüyor. Soru sorucak bişey bulamadım. Çok uç noktaları dahi tarihiyle verdi. Verdiği tarfihleri bekliyorum. Bi dahada gidemem çünkü yılda bir defa bakıyormuş. Bakım ücreti 20tl. Yıldızname.
Berke : Çok önerilerin üzerine gittim, atıp tutan biri diyemem ama baya baya falı pek çıktı diyemem. Genel bakımı iyidi. Ama elektiriğim hiç tutmadı. Bir daha gider miyim hayır.
Ayten : Bu kadına bir defa baktırdım bir tarihler verdi ama hatırlamıyorum o an için falını beğenmiştim. Bir daha gideceğim bu yüzden.
Şimdilik bu kadar yazıcam. Devamı gece veya yarın yazarım zamanım yok.
Denizimsii; rica etsem Karşıyakadaki Ebruya nasıl ulaşabileceğimi yazar mısın?