- 10 Mart 2010
- 60
- 0
merhaba, gülistanın numarasını bilmiyorum ama yakın zamanda gittim, pasaportta hanedan diye bir mekan var ya, oraya giriyorsunuz, hanedanın üstüne çıkıyorsunuz, en üst katta bir ofisi var gülistanın (denize nazır)... ve 75 tl aldı. ben daha önce gittiğimde pek bir şeyi tutturamamıştı; bu sefer de bir şeyleri bilmekle birlikte, benim asıl içimden geçen sorunun yakınından bile geçmedi. çok güzel şeyler söyledi orası ayrı, dediklerinin çıkmasını dilerim ama pek de umutlu hissetmedim kendimi
daha önce de sormuştum, daisy murat'ın dediklerinin çıkıp çıkmaması tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
sevgiler.
Fiesta cafe'de Niko var, o cok iyi bakiyor. Ilk defa baktim zmn benim hayatim ilgili ozel seyler soyledi, meslegim soyledi, beni taniyor gibi. ama tanimak imkansiz yani. o zmn cok mennum kaldim, bir de cok sempatik birisi, cok iyi morali veriyor.ondan tarot fali baktirdim, kahfe falda o kdr bilen degil dugdum.merhaba arkadaşlar...lütfen bana tesbit ettiğiniz en iyi falcı...ve medyumu özelden yazarmısınız....
isim ve eğer varsa telini...çok zor durumdayım....selamlar..
evet bencede kadın çok iyi daha öncede yazmıştım patpat ne hissediyorsa söylüyor bana yaptıgı yorumla ilgili geçmişle ilgili birlikte yaşamışız gibiydi yakın zamanla ilgili söyledigi ve bekledigim telefonu aldım diger bir istegimle ilgilide 2 ay vade verdi ve bekliyorum ama yakın zamanda en geç hafte sonu yine gitmeyi düşünüyorum çünki fatoşa en son gittigimde kuş gibi çıktım ordan kadın çok güven veriyor bana iyi hissettiriyor bu arada Allah gönlüne göre versin umarım istedigin olur rabbim herkesin gönlüne göre versin ve baktırmayanlarada polat kafeyi tavsiye ediyorum denemeye deger
Çok teşekkür ederim ama henüz olamadı yaa(((((((((((((((((
merhaba arkadaşlar...lütfen bana tesbit ettiğiniz en iyi falcı...ve medyumu özelden yazarmısınız....
isim ve eğer varsa telini...çok zor durumdayım....selamlar..
sevilayın gelecekle ilg. söylediği bir şey çıkarsa haber verir misin cnmm ona göre ben de giderim
Ben yarın ayten'e gitmeyi düşünüyorum kızlar. Esans sen Sevdam kafedeki ayten'e baktırmış mıydın hiç? Birde naciye nerde bakıyor?
Gittiğim falcılar;
maral cafe meral, nergiz(evinde bakıyor) polat cafe angel ve fatoş, evreka cafe naciye, müjgan cafe tülin veeeee gülistannnnnn :)
şiddetle tavsiyem gülistan dan yanadır :) on numara diğerleri fal bakıyorum demesin zaten :) 75 tl ama bir kere verirsiniz bir daha başkasına gitmezsiniz. şu an için benimle ilgili herşeyi söylediii hem de herşeyi. Gelecek için de bekkliyorummm bakalım. Herşey allah tan tabi ama bilirse on numara olacak.
Gülistan dan sonra evreka naciye diyorum.
Naciye den sonra angel olabilir ama kahve falı çok kısa sürmüştü. Gülistan denenmeli
kızlar şiddetle polat cafe angel dıyorum bugun denedım çok begendım en kısa zamanda tarota gıdıcem tüylerim ürperdı çok hoşuma gıttı falı acıkcası gıdın deneyın
Gittiğim falcılar;
maral cafe meral, nergiz(evinde bakıyor) polat cafe angel ve fatoş, evreka cafe naciye, müjgan cafe tülin veeeee gülistannnnnn :)
şiddetle tavsiyem gülistan dan yanadır :) on numara diğerleri fal bakıyorum demesin zaten :) 75 tl ama bir kere verirsiniz bir daha başkasına gitmezsiniz. şu an için benimle ilgili herşeyi söylediii hem de herşeyi. Gelecek için de bekkliyorummm bakalım. Herşey allah tan tabi ama bilirse on numara olacak.
Gülistan dan sonra evreka naciye diyorum.
Naciye den sonra angel olabilir ama kahve falı çok kısa sürmüştü. Gülistan denenmeli[/QUO
bende angel kahve falı için kısa diyordum ama hafta içi gittigimde daha uzun uzun baktı hafta sonu yogunluktan çok uzun vakit ayıramıyorlarmış çünki çok kalabalık oluyor fatoş ve angel dışında tülinde iyi özellikle tarotda başarılı baktırıla bilir