benim dedigim aynı kişi degil
biraz saplantılı gibi gözükebilirim ama sayfa 403teki mesajıma bakarsanız neden ısrarla aradığımı anlarsınız..şimdiye kadar sitede ismi geçen bir çok falcıya gittim Karşıyaka tarafındakiler hariç ama şimdiye kadar o aradığım kadın ve Gülistan dışında hiç kimsenin dediği bende çıkmadı.(Bu arada Ayten'e de gittim ilk başta bu çocuk yalancı olmaz dediği kişiye '' neden bana herkes bana ısrarla bu ismi söylüyor anlamadım siz farklı söylediniz dedim dur tekrar kar kartları dedi ve yeniden baktı bu sefer de ben farklı yorumlamışım evet bu kişi olacak hayatında dedi...bana biraz tezat geldi..benim merak ettiğim hayatımdan çıkardığım,düşünmediğim ve istemediğim birinin neden ısrarla benim falımda çıktığıydı..Fatoş'a da gelince 3 defa baktırdım 3 ünde de aynı kişi için farklı yorum yaptı..birinde hayatının erkeği şu olacak dedi aynı ismi bilgileri,işi söyledi..2. gittiğimde bu kişi hayatında yok,hayatından TAMAMEN çıkmış dedi ama sana dürüst olmuş seni de sevmiş dedi..en son gittiğimde de aynı kişi için yalan söylüyor,sana tamamen yalan söylemiş dedi..yahu ben zaten bana yalan söylediğini biliyorum o nedenle hayatımdan çıkarttım..açıkçası Fatoş da bana pek tutarlı gelmedi ki ben ona çok uzun zaman aralıklarıyla fal baktırdım.oysaki sana bir daha yazmayacak dediği kişi aynı gün beni aradı)kısacası bu nedenlerden dolayı öncelikli olarak o kişiyi arıyorum..yardım eden biri çıkarsa çok sevineceğim