İzmir'deki Falcılar

benim dedigim aynı kişi degil :KK43:

biraz saplantılı gibi gözükebilirim ama sayfa 403teki mesajıma bakarsanız neden ısrarla aradığımı anlarsınız..şimdiye kadar sitede ismi geçen bir çok falcıya gittim Karşıyaka tarafındakiler hariç ama şimdiye kadar o aradığım kadın ve Gülistan dışında hiç kimsenin dediği bende çıkmadı.(Bu arada Ayten'e de gittim ilk başta bu çocuk yalancı olmaz dediği kişiye '' neden bana herkes bana ısrarla bu ismi söylüyor anlamadım siz farklı söylediniz dedim dur tekrar kar kartları dedi ve yeniden baktı bu sefer de ben farklı yorumlamışım evet bu kişi olacak hayatında dedi...bana biraz tezat geldi..benim merak ettiğim hayatımdan çıkardığım,düşünmediğim ve istemediğim birinin neden ısrarla benim falımda çıktığıydı..Fatoş'a da gelince 3 defa baktırdım 3 ünde de aynı kişi için farklı yorum yaptı..birinde hayatının erkeği şu olacak dedi aynı ismi bilgileri,işi söyledi..2. gittiğimde bu kişi hayatında yok,hayatından TAMAMEN çıkmış dedi ama sana dürüst olmuş seni de sevmiş dedi..en son gittiğimde de aynı kişi için yalan söylüyor,sana tamamen yalan söylemiş dedi..yahu ben zaten bana yalan söylediğini biliyorum o nedenle hayatımdan çıkarttım..açıkçası Fatoş da bana pek tutarlı gelmedi ki ben ona çok uzun zaman aralıklarıyla fal baktırdım.oysaki sana bir daha yazmayacak dediği kişi aynı gün beni aradı)kısacası bu nedenlerden dolayı öncelikli olarak o kişiyi arıyorum..yardım eden biri çıkarsa çok sevineceğim:KK43:

aynı falcıya 3 ay ara vermeden gidince anlatıkları tekliyor.tecrübeyle ve tanıdıklarımın tecrübesiyle sabittir ve falcı değişik olsa da fal arası en az 3 hafta bir ay olmalıymış yoksa sular bulanıyor, görüş alanı puslanıyormuş (tabii falcılar bunu kabul etmezlermiş para endişesinden) artık fal bakmayan iyi bir falcı söylemişti bunu.:KK49:

bence de doğru öyle hastalık haline getirmemek gerekli ama kaptırıyosun bazen kendini sıkıntı olduğu zaman hayatında koşup dinleme,anlatmak ve rahatlamak isteği oluyor.birde çok gidince insanın kendi düşünceleri de karışıyor.gelecek konusunda ise gaybı Allah bilir bazıları sanırım hisleriyle tutturabiliyor,bazen benim de içime doğan bişey yada rüyalarımda olan bişey sonradan aynısı olabiliyor bu da Allah'tan tabiki.ama illa olcak diye de bişey yok.o yüzden eğlenmek,rahatlamak amaçlı baktırmak,fala göre hayatımıza yön vermemek gerekir.bende çok fazla gidiyorum bazen bir hafta arayla olduğu da oluyor biraz ara vermeliyim sanırım :KK1:

kızlar yokmu şu karşıyakadakı eebruyu tanıyan bılen bı varmış yokmuş ldu yahu kötü tarn varsa ıyı kötü tarıf etsın ne yapar eder buluruz ama tık yok kızlarda hadı yazın bişeyler

Forumda bir ara Fondue kafedeki Ali'den bahsedilmişti.Geçen hafta gittim.Fondue kafe , Fondue meyhane olmuş.Ali'den de haber yok..ben de en iyisi bildiğim yere gideyim dedim Daisy Kafe'ye gittim.Murat ve Müjgan'a daha önce fal baktırmıştım.Bu sefer beni tanımayan biri olsun dedim Sevgi Hanım'a baktım.Geçmişimle ve ailemle ilgili dediği şeyler tamamen doğruydu,tahmin ederek bilmesine imkan olmayan şeylerden bahsetti.Gelecekle ilgili söylediği şeyler her ne kadar içten içe bildiğim kabul etmek istemediğim şeyler de olsa Bir taraftan da hissettiğim şeyleri söylemesi beni çok rahatlattı. fal bakımını çok beğendim.çok da memnun kaldım .Eğer Sevgi hanıma baktıran biri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi..bir de Müjgan Kafedeki Metin i de merak ediyorum.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Soft85..özel mesaj hakkım yokmuş:KK43: ama evet Daisy Cafe... ben çok memnun kaldım , sonuçta kendi tecrübelerimi paylaşıyorum, tercih sana kalmış ama gidecek olursan sonuç bildirir misin?

evet bencede kadın çok iyi daha öncede yazmıştım patpat ne hissediyorsa söylüyor bana yaptıgı yorumla ilgili geçmişle ilgili birlikte yaşamışız gibiydi yakın zamanla ilgili söyledigi ve bekledigim telefonu aldım diger bir istegimle ilgilide 2 ay vade verdi ve bekliyorum ama yakın zamanda en geç hafte sonu yine gitmeyi düşünüyorum çünki fatoşa en son gittigimde kuş gibi çıktım ordan kadın çok güven veriyor bana iyi hissettiriyor bu arada Allah gönlüne göre versin umarım istedigin olur rabbim herkesin gönlüne göre versin ve baktırmayanlarada polat kafeyi tavsiye ediyorum denemeye deger:KK16:

Baktırdıktan sonra 2 ay geçti değil mi maaral, fatoş un dediği çıktı mı? Bana söylediği ilk şey oldu ama biraz benim çabamla,yoksa olmayacaktı içimde bir daralmayla merak ettiğim soruyu msj atarak belirttim karşı tarafta o şekilde aradı,yani arayacak demişti ben msj atınca aradı o zamana kadar 1 ay + 1 hafta hiç aramadı :KK43:( arasada ayrıldık zaten hayırlı değildi bu saatten sonra, ondan bana bi b... olmaz!:KK20:

bence de doğru öyle hastalık haline getirmemek gerekli ama kaptırıyosun bazen kendini sıkıntı olduğu zaman hayatında koşup dinleme,anlatmak ve rahatlamak isteği oluyor.birde çok gidince insanın kendi düşünceleri de karışıyor.gelecek konusunda ise gaybı Allah bilir bazıları sanırım hisleriyle tutturabiliyor,bazen benim de içime doğan bişey yada rüyalarımda olan bişey sonradan aynısı olabiliyor bu da Allah'tan tabiki.ama illa olcak diye de bişey yok.o yüzden eğlenmek,rahatlamak amaçlı baktırmak,fala göre hayatımıza yön vermemek gerekir.bende çok fazla gidiyorum bazen bir hafta arayla olduğu da oluyor biraz ara vermeliyim sanırım :KK1:

evet haselnutcm bazen de kendi düşüncelerin ve umdukların karışıyor fala.Aslında o kadar çok nedeni var ki falın kapalı çıkmamasının .Bir ara duyduklarımın gördüklerimin hepsini madde madde yazıcam.Önemli olan halkımız bilinçlensin :))))

evet haselnutcm bazen de kendi düşüncelerin ve umdukların karışıyor fala.Aslında o kadar çok nedeni var ki falın kapalı çıkmamasının .Bir ara duyduklarımın gördüklerimin hepsini madde madde yazıcam.Önemli olan halkımız bilinçlensin :))))

yaz yaz bekliyoruz canım :KK9:

Baktırdıktan sonra 2 ay geçti değil mi maaral, fatoş un dediği çıktı mı? Bana söylediği ilk şey oldu ama biraz benim çabamla,yoksa olmayacaktı içimde bir daralmayla merak ettiğim soruyu msj atarak belirttim karşı tarafta o şekilde aradı,yani arayacak demişti ben msj atınca aradı o zamana kadar 1 ay + 1 hafta hiç aramadı :KK43:( arasada ayrıldık zaten hayırlı değildi bu saatten sonra, ondan bana bi b... olmaz!:KK20:

belkide senin için hayırlısı bu kim bilir ben kaderci biri degilim ama hayatdaki bazı şeyler kader benim ablam 5 yıl bir küs bir barışıktı eniştemle hatta aldatıldı ama 5 yılın sonunda evlendi bir ogulları var ve herkes onları örnek gösteriyor çünki çok mutlular hayat bu ne zaman ne olacagı belli olmaz hakkında hayırlısıu :) bu arada ben ilk fatoşa baktıralı ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum çünki baya bir süredir polat kafeye gidiyorumangel fatoş herseferinde birine baktırıyorum bana söyledigi yakın tarihle ilgili bazı şeyleri yaşadım ama vadesi olan şeyler hala var bekliyorum bu yaz sonuna kadar beklemem gereken bişey ama onunb söyledigi ilk adım oldu devamı için benim beklemem gerektigini söyledi uygularsam sölediklerini olacagını söyledi ben denedim sabır evet fatoş abla haklı adım adım danışarak bekliyorum :)

Evreka naciye hanımı merak ediyordum bugün aradım gideyim dedim yokmuş bugün hadi dedim daisy cafe funda onu da merak ediyorum gideyim aradım funda hanım bizden ayrıldı dediler üzüldüm :KK43:

Bana da gelmişti haberi 2 gün önce. Ay başında ayrılmış.Daisye yakın bir yerde çalışan ve oranın abonesi olan bir tanıdığım Daisy deki Murat'ın ve Sevgi'nin Funda 'dan daha iyi olduğunu söyledi.Ben Funda'ya baktırmıştım bir defa.İnsan olarak sevmiş ancak falını tam olarak anlamamıştım.Ama kötü de değildi.Bir iki defa denemek gerekir diye düşünüyordum.Murat'ı bilmiyorum.Sevgiye baktıran biri de ona ne zaman baktırsa uykusunda akşam rahatsız edildiğini söylemişti:18:
Bu arada yeni bir falcı daha radarıma yakalandı .Ayrıntılar 2 gün içinde :)Şimdi toplantıya yetişmem gerek :KK55:

Son düzenleme:
Evreka naciye hanımı merak ediyordum bugün aradım gideyim dedim yokmuş bugün hadi dedim daisy cafe funda onu da merak ediyorum gideyim aradım funda hanım bizden ayrıldı dediler üzüldüm :KK43:

Ben de pazartesi günü sabah Evreka kafeyi aradım Naciye'den randevu alabilmek için olmadığını söylediler..hımmmmmmmmmmmmmmm

Geçen cumartesi evreka ya uğradım 1 falcı bile yoktu, pzt gelecekler dedi ama çok inandırıcı gelmedi, şu yeliz i nereden bulacağız yaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :KK43:((:-)50:

Bu polat kafedeki fatoşun falı nasıl acaba? biri söylediği olayları yaşadım falan demişti ama.

Fatoşa bende tarot baktırdım.. şimdiki zmnla ilgili söylediği şeyler doğruydu.. Şubat sonu gibi haber alcaksın dediği kişiden hala ses yok, belki vadeyi bilemedi bilmiyrm ama pek de umudum yok o kişinin arayacağını hissetmiyorum..

O zaman gitmenin pek anlamı yok gibi. Başka da gidilicek biri yok gibi baktıracağım herkese baktırdım. Fundaya gitmek istiyodum o da ayrılmış. Evreka kapatmış. Canım da sıkıldı :) hava alırım diye çıkıp bakıcaktım ama sonuç 0.

X