benim dedigim aynı kişi degil
aynı falcıya 3 ay ara vermeden gidince anlatıkları tekliyor.tecrübeyle ve tanıdıklarımın tecrübesiyle sabittir ve falcı değişik olsa da fal arası en az 3 hafta bir ay olmalıymış yoksa sular bulanıyor, görüş alanı puslanıyormuş (tabii falcılar bunu kabul etmezlermiş para endişesinden) artık fal bakmayan iyi bir falcı söylemişti bunu.
evet bencede kadın çok iyi daha öncede yazmıştım patpat ne hissediyorsa söylüyor bana yaptıgı yorumla ilgili geçmişle ilgili birlikte yaşamışız gibiydi yakın zamanla ilgili söyledigi ve bekledigim telefonu aldım diger bir istegimle ilgilide 2 ay vade verdi ve bekliyorum ama yakın zamanda en geç hafte sonu yine gitmeyi düşünüyorum çünki fatoşa en son gittigimde kuş gibi çıktım ordan kadın çok güven veriyor bana iyi hissettiriyor bu arada Allah gönlüne göre versin umarım istedigin olur rabbim herkesin gönlüne göre versin ve baktırmayanlarada polat kafeyi tavsiye ediyorum denemeye deger
bence de doğru öyle hastalık haline getirmemek gerekli ama kaptırıyosun bazen kendini sıkıntı olduğu zaman hayatında koşup dinleme,anlatmak ve rahatlamak isteği oluyor.birde çok gidince insanın kendi düşünceleri de karışıyor.gelecek konusunda ise gaybı Allah bilir bazıları sanırım hisleriyle tutturabiliyor,bazen benim de içime doğan bişey yada rüyalarımda olan bişey sonradan aynısı olabiliyor bu da Allah'tan tabiki.ama illa olcak diye de bişey yok.o yüzden eğlenmek,rahatlamak amaçlı baktırmak,fala göre hayatımıza yön vermemek gerekir.bende çok fazla gidiyorum bazen bir hafta arayla olduğu da oluyor biraz ara vermeliyim sanırım
evet haselnutcm bazen de kendi düşüncelerin ve umdukların karışıyor fala.Aslında o kadar çok nedeni var ki falın kapalı çıkmamasının .Bir ara duyduklarımın gördüklerimin hepsini madde madde yazıcam.Önemli olan halkımız bilinçlensin :))))
Baktırdıktan sonra 2 ay geçti değil mi maaral, fatoş un dediği çıktı mı? Bana söylediği ilk şey oldu ama biraz benim çabamla,yoksa olmayacaktı içimde bir daralmayla merak ettiğim soruyu msj atarak belirttim karşı tarafta o şekilde aradı,yani arayacak demişti ben msj atınca aradı o zamana kadar 1 ay + 1 hafta hiç aramadı( arasada ayrıldık zaten hayırlı değildi bu saatten sonra, ondan bana bi b... olmaz!
Evreka naciye hanımı merak ediyordum bugün aradım gideyim dedim yokmuş bugün hadi dedim daisy cafe funda onu da merak ediyorum gideyim aradım funda hanım bizden ayrıldı dediler üzüldüm
Bu polat kafedeki fatoşun falı nasıl acaba? biri söylediği olayları yaşadım falan demişti ama.