O zaman gitmenin pek anlamı yok gibi. Başka da gidilicek biri yok gibi baktıracağım herkese baktırdım. Fundaya gitmek istiyodum o da ayrılmış. Evreka kapatmış. Canım da sıkıldı :) hava alırım diye çıkıp bakıcaktım ama sonuç 0.
Bende merak ediyorum ama bir kişi yazıyor devamlı çok iyi diye.Onun dışında başka gittim beğendim diyen den çok beğenmedim diyen var.
Bu polat kafedeki fatoşun falı nasıl acaba? biri söylediği olayları yaşadım falan demişti ama.
fundanın çalıştıgı kafede kayda deger kimse yoktu ama metoş ordaymış şimdi metoş iyi bir yorumcu daha önce kemeraltındaydı sonra ayrılıp çeşmeye gitti şimdi müjgan kafedeymiş metoş gay bir falcı orda oldugunu bende tesadüf bu gün ögrendim
Metin'i ben de çoook merak ediyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
forumun başından beri her sayfayı okudum iletilerin bir kısmı insanların gerçek tecrübelerini içeriyor bir kısmı da reklam olsun diye ''gittim mutlaka deneyin'' mesajı içeriyor ve çoğunlukla da fos çıkıyor o nedenle foruma üyelik alıp kendi reklamlarını müşteriyMİŞ gibi yaptığını fark ettiğim kafelere gitmiyorum.Madem o kadar kendine güveniyorsun bırak tecrübe edenler senin reklamını yapsın sen değil kaldı ki forumun başından beri inceleyecek olursak aynı kafenin bir şekilde dönem dönem benzer kelimelerle oluşturulmuş reklam mesajı gönderdiğinin siz de farkındasınızdır.Deneyenlerin tecrübelerini paylaşması çok güzel ama birilerinin bundan faydalanıp karını arttırmaya çalışmasına acayip şekilde takık durumdayım ve bu forumu okuyan sadece burada üye olanlarla kısıtlı değil.ben de üye olmadan önce arama motorundan falcı aradığımda ilk çıkan sayfa burasıydı.ve bir çok insan İzmir'deki falcılardan bu forum sayesinde haberdar oluyor o nedenle bu konuda mutlaka birbirimizi uyaralım
ben metini fiesta kafeden buyana takip ediyorum ve yorumu iyi sayılı falcılardandır bir ara izini kaybetmiştim torotda oldukça başarılı ve dünya iyisidir:)
ben daha önce küçükparkdaki telve cafeye asiye hanım için gitmiştim o olmayınca ordaki bir çocuğa önyargıyla sanki iyi bakamıcak gibi yaklaşmış ve 15 tl ye sanırım katina falı baktırmıştım.çok memnun kalmıştım ne olmuş ne bitmiş söylemişti,ismini unutmuştum, geçenlerde ordakilere ismini sordum Alpaymış adı.
Karşıyaka müjgan kafede 50 yaşlarında sarı saçlı ,gözlüklü yeni bir falcı var.Hülya Hanım.Uzmanlığı iskambil falı.Kahve falı da bakıyor.15-20 dakika sürüyor fal.Kağıt 25 kahve falı 15 tl civarı.Ben kahve , arkadaşım iskambil falı baktırdı.İsk falı anladığım kadarıyla ikili ilişkiler ,evlilik ya da olası ilişkiler üstüne bir fal sanki.Ama başka konulardan da bahsedebiliyor kağıtta.Şimdki durumu ben ve arkadaşımda bildi diyebiliri .Gelecek ile ilgili diğer orta üstü falcıların dediklerine benzer şeyler söyledi.Size aman sakın kaçırmayın mutlaka gidin diyemem zira 1 defa gittim.Ama gittiğimize de pişman olmadım.Tekrar gidebilirm.Karşıyakada oturup değşiklik isteyen kıyacak25 tlsı olanlar gidebilir
canım bende baktırdım o kadına ama bukadar berbat bı fal hiç bktırmadım kendısıde bu durumun farkında olucakkı senınle yıldızlarımız uyuşmadı dedı bi şeyımı bılmez bı falcı hanı bazen sallarsında tutarya bunda o bıle yok ve laf arasında büyü işiylede ugraştıgını ıma edıyo sanada söledımı sıbel canla hakanı ben evlendırdım ben boşattım büyü yapmış sözde o kadını ben hiç begenmedım hatta kafenın sahıbı okadar memnunıyetsız kalınca tüline baktırtı ve ücret almadı
benim artık tek favorım var oda angel çok begendım ve artık bı falcı bıle aramıyorum kımse onun kadar etkıleyemez benı ben çok ama çok begendım
ben daha önce küçükparkdaki telve cafeye asiye hanım için gitmiştim o olmayınca ordaki bir çocuğa önyargıyla sanki iyi bakamıcak gibi yaklaşmış ve 15 tl ye sanırım katina falı baktırmıştım.çok memnun kalmıştım ne olmuş ne bitmiş söylemişti,ismini unutmuştum, geçenlerde ordakilere ismini sordum Alpaymış adı.
dertcm, aynı falcıyla ilgili farklı bir yorum okumak hoşuma gitti.Hülya'nın falı muhteşem dolu dolu değldi ama kötü bir fal da değildi.Sibel Can ve annesiyle çekilmiş fotoğrafını gösterip aynı olaydan bize de bahsetti belli ki bu yoldan isim yapmak istiyor .Biz hiç etkilenmedik aldırmadıkbile falımıza baktırıp çıktık.Kimse de bu tarz işlere girmesin.Unutmayalım her saf kendi açıkgözünü yaratırmış.Ha bu arada angel'a ben de gidiceeem:)
ay o resım uyuz oldum ben ona büyü yapanda yaptıranda allahın afından yararlanamıycak rabbım hiç kimseye yaşatmasın büyü benım uyvamı yıktı ne yaparım ne yaptırırım neyse angel gıt canım gerçekten çok begendım ben keşke şimdiye kadar okadar parayı boşuna harcamasaydım çok güzeldi söledıklerı çıkmasa bile hayatılı yettı ama durumumu evlılıgımı neden bıttigini mahkememe varana kadar söledı e daha ne olsun zaten sonra bişeyler yaptı o öldürücü darbe oldu walla elım ayağım tıtreyerek cıktım çok güzel bı deneyım yaşadım ya