İzmir'deki Falcılar

fundanın çalıştıgı kafede kayda deger kimse yoktu ama metoş ordaymış şimdi metoş iyi bir yorumcu daha önce kemeraltındaydı sonra ayrılıp çeşmeye gitti şimdi müjgan kafedeymiş metoş gay bir falcı orda oldugunu bende tesadüf bu gün ögrendim

Bende merak ediyorum ama bir kişi yazıyor devamlı çok iyi diye.Onun dışında başka gittim beğendim diyen den çok beğenmedim diyen var.

ben aranıza yeni katıldım daha önce sadece dışardan takip ediyordum burada tavsiye edilen hemen hemen herkese baktırdım sayılır bu aralar polat kafede fatoş ve angel tavsiye ediliyor dayanamayıp dün öglen gittim fazla vaktim yoktu her ikisindede sıra fazlaydı zamanım olmadıgını söyleyince iki şubeleri oldugunu orada iranlı gülay isminde başka falcılarının oldugunu söylediler bende gitmişken baktırdım kahve falı diye oturdum ama kadın beni öle şaşırttıki su falıda baktırdım yanından kalktıgımda ellerim titriyordu öle inanılmaz şeyleri bildiki şok oldum :)ama sırf burdaki yorumlar yüzünden çok merak ediyorum fatoş ve angel en kısa zamanda randevu alıp onlarada gidecegim

Bu polat kafedeki fatoşun falı nasıl acaba? biri söylediği olayları yaşadım falan demişti ama.

3 defa gittim üçünde de aynı kişi için farklı şeyler söyledi..zaten fal bakarken sürekli olarak senin yüzüne bakıyor sanki tepkilerine göre cevap veriyor ayrıca dediği hiç bir şey çıkmadı şimdiye kadar hatta dediğinin tam tersinin çıktığı bile oldu.beğendiğim söylenemez

Metin'i ben de çoook merak ediyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

forumun başından beri her sayfayı okudum iletilerin bir kısmı insanların gerçek tecrübelerini içeriyor bir kısmı da reklam olsun diye ''gittim mutlaka deneyin'' mesajı içeriyor ve çoğunlukla da fos çıkıyor o nedenle foruma üyelik alıp kendi reklamlarını müşteriyMİŞ gibi yaptığını fark ettiğim kafelere gitmiyorum.Madem o kadar kendine güveniyorsun bırak tecrübe edenler senin reklamını yapsın sen değil kaldı ki forumun başından beri inceleyecek olursak aynı kafenin bir şekilde dönem dönem benzer kelimelerle oluşturulmuş reklam mesajı gönderdiğinin siz de farkındasınızdır.Deneyenlerin tecrübelerini paylaşması çok güzel ama birilerinin bundan faydalanıp karını arttırmaya çalışmasına acayip şekilde takık durumdayım ve bu forumu okuyan sadece burada üye olanlarla kısıtlı değil.ben de üye olmadan önce arama motorundan falcı aradığımda ilk çıkan sayfa burasıydı.ve bir çok insan İzmir'deki falcılardan bu forum sayesinde haberdar oluyor o nedenle bu konuda mutlaka birbirimizi uyaralım

Metin'i ben de çoook merak ediyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

ben metini fiesta kafeden buyana takip ediyorum ve yorumu iyi sayılı falcılardandır bir ara izini kaybetmiştim torotda oldukça başarılı ve dünya iyisidir:)

Kesinlikle katılıyorum, bence gittiğimiz cafelerde bu forumun varlığından hiç bahsedilmemeli... Mesela Polat cafe Fatoş Hanım hiç de öyle abartıldığı gibi değil. Gerçi bu işler kişiye göre değişse de ben tekrar gitmeyebilirim mesela

Şu iranlı bayanı yeni duydum ama artık pek de inanasım gelmio, o kadar kişi oyun çeviriyor oldu ki bu forumda ( İranlı falcıdan bahseden arkadaşım yanlış anlama sözüm şahsi olarak sana değil, genel anlamda bahsediyorum)
Ayrıca böyle oyunları niye yaparlar onu da hiç anlamıyorum. Sonuçta burayı okuyan kişiler oraya gider ve falcının iyi olmadığı zaten ortaya çıkar. Müşterinin güvenini kaybedip kafelerini karalıyorlar, bu sayede daha çok müşteri kaybettiklerinin farkına varamıyorlar mı acaba ???

Karşıyakada bi kişiye sadece yılda 1 kez bakan birinden bahsedilmiş, ebruydu sanırım adı. Ondan hala haber alınamadı mı?

Son düzenleme:
Metin'i 6-7 yıl önce kıbrs şehitlerindeki ekmekiçinin sokağındaki kafelerden birinde tanımıştım.Arkadaşım onun müdavimiydi 1 yıl boyunca bense sadece bir defa baktırdım.Sonuç : Metin şimdiki zamanı iyi gören ancak gelecekle ilgli falında pek başarılı olmayan falcı olarak kaldı aklımda .Ama bu yıllar önceydi.Şu sıralar nasıl fal bakıyor bilmem ama duyduğum Metin'e fal baktırma sırası Müjgan,Sevgi , Murat gibi uzun değilmiş hemen sıranız geliyormuş.

ben daha önce küçükparkdaki telve cafeye asiye hanım için gitmiştim o olmayınca ordaki bir çocuğa önyargıyla sanki iyi bakamıcak gibi yaklaşmış ve 15 tl ye sanırım katina falı baktırmıştım.çok memnun kalmıştım ne olmuş ne bitmiş söylemişti,ismini unutmuştum, geçenlerde ordakilere ismini sordum Alpaymış adı.

Araştırmadayım hala :) Fiesta Burcu veya - Sevilay (Evreka) fal baktıran memnun kalan var mı?
Gelecek öngörüleri var mı bu falcıların?

Karşıyaka müjgan kafede 50 yaşlarında sarı saçlı ,gözlüklü yeni bir falcı var.Hülya Hanım.Uzmanlığı iskambil falı.Kahve falı da bakıyor.15-20 dakika sürüyor fal.Kağıt 25 kahve falı 15 tl civarı.Ben kahve , arkadaşım iskambil falı baktırdı.İsk falı anladığım kadarıyla ikili ilişkiler ,evlilik ya da olası ilişkiler üstüne bir fal sanki.Ama başka konulardan da bahsedebiliyor kağıtta.Şimdki durumu ben ve arkadaşımda bildi diyebiliri .Gelecek ile ilgili diğer orta üstü falcıların dediklerine benzer şeyler söyledi.Size aman sakın kaçırmayın mutlaka gidin diyemem zira 1 defa gittim.Ama gittiğimize de pişman olmadım.Tekrar gidebilirm.Karşıyakada oturup değşiklik isteyen kıyacak25 tlsı olanlar gidebilir

Alpay'a nisan gibi gidesim var.Umarım sabit kalır yerinde ben gelinceye dek :)

canım bende baktırdım o kadına ama bukadar berbat bı fal hiç bktırmadım kendısıde bu durumun farkında olucakkı senınle yıldızlarımız uyuşmadı dedı bi şeyımı bılmez bı falcı hanı bazen sallarsında tutarya bunda o bıle yok ve laf arasında büyü işiylede ugraştıgını ıma edıyo sanada söledımı sıbel canla hakanı ben evlendırdım ben boşattım büyü yapmış sözde o kadını ben hiç begenmedım hatta kafenın sahıbı okadar memnunıyetsız kalınca tüline baktırtı ve ücret almadı

benim artık tek favorım var oda angel çok begendım ve artık bı falcı bıle aramıyorum kımse onun kadar etkıleyemez benı ben çok ama çok begendım

dertcm, aynı falcıyla ilgili farklı bir yorum okumak hoşuma gitti.Hülya'nın falı muhteşem dolu dolu değldi ama kötü bir fal da değildi.Sibel Can ve annesiyle çekilmiş fotoğrafını gösterip aynı olaydan bize de bahsetti belli ki bu yoldan isim yapmak istiyor .Biz hiç etkilenmedik aldırmadıkbile falımıza baktırıp çıktık.Kimse de bu tarz işlere girmesin.Unutmayalım her saf kendi açıkgözünü yaratırmış.Ha bu arada angel'a ben de gidiceeem:)

Alpay hakkında başka duyumları ya da tecrübeleri olan var mı?

ay o resım uyuz oldum ben ona büyü yapanda yaptıranda allahın afından yararlanamıycak rabbım hiç kimseye yaşatmasın büyü benım uyvamı yıktı ne yaparım ne yaptırırım neyse angel gıt canım gerçekten çok begendım ben keşke şimdiye kadar okadar parayı boşuna harcamasaydım çok güzeldi söledıklerı çıkmasa bile hayatılı yettı ama durumumu evlılıgımı neden bıttigini mahkememe varana kadar söledı e daha ne olsun zaten sonra bişeyler yaptı o öldürücü darbe oldu walla elım ayağım tıtreyerek cıktım çok güzel bı deneyım yaşadım ya

çok üzüldüm canım büyü yapan çok büyük günah işliyor ben Allahın kaderini değiştiririm diye şirke düşüyor diğer tarafı düşünmeden.hadiste"Kim (sihir maksadıyla) bir düğüm vurur sonra da onu üflerse sihir yapmış olur. Kim sihir yaparsa şirke düşer. Kim bir şey asarsa, o astığı şeye havale edilir."yazıyor.merak etme canım kimsenin ahı kimsede kalmaz mutlaka çekerler.angel bana o zaman hayatımdaki birisi için uyarmıştı beni ben onun nasıl olduğunu göremediğim için o zaman inanmak istememiştim.meğerse aynen öyle çıktı.sonradan gözümle görünce inandım acı da olsa.tabi fatoş ve angelin dedikleri gelecek konusunda birisi vardı canlı tanışmamıştık onunla olcak diye görmüşlerdi ama o daha yüzyüze görüşme bile olmadan bitti.zaten gelecek için değil de böyle kör olupta göremediğim kişiler için gitmek iyi olur diye düşünüyorum.ve tabi büyü falan olursa da görüyorlar bu da iyi.

Hülya Hanımın başkalarına fal bakarken ne diyor bilemem tanık olmadım.Ben sadece kendim ve arkadaşımın yaşadıklarını paylaşabilirim.Hülya hanım üçümüz aynı masada oturduk.Falımız bitince hemen sibel canlı fotoğrafını gösterip kızda ağırlık büyü vardı ayrılamıyordu ben çözdüm ağırlığını aldım gibi bir şeyler söyledi.Hülya Hanım bize asla ve asla büyü yaptığını söylemedi.Forumu kadının yakınları ve patronları da okuyor olabilir .Kimse okumasa bile kadını vebal altında bırakıp hakkını yemek istemem.En azından bizim tanık olduğumuz bu.Daha önce hülya ile ilgili yazdıklarım açık olmasına rağmen belki bazıları yanlış bir izlenim edineblirler diye yazma gereği duydum.Şimdi bunları okuyup 'hadi o zaman üstümüzdeki şeyi çözdürelim 'diye hülyaya gitmek isteyen olabilir.Onlara sakın diyorum bu işlerde para dönüyorsa kesinlikle para tuzağındasınız diyorum.Hatta bu trafiğe girdiğiniz için işlerin daha sarpa sarma ihtimali var.Bi de üstüne para veriyorsunuz.Özellikle hayatında çok zor ve hassas bir dönemden geçen bazı insanlar ,denize düşen yılana sarılır misali medet umuyorlar herşeyden.Kandırılmaya , inandırılmaya çok eğilimli oluyorlar.Bunun kokusunu alan birileri de fırsatı kaçırmak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…