İzmir'deki Falcılar

Denizimsii; rica etsem Karşıyakadaki Ebruya nasıl ulaşabileceğimi yazar mısın?

Ebru ya nasıl gideceğiiimmm tel yada adres gerekiyor mesaj gönderebilirmisiniz yada bir tarif rica ediyorummm :26:

bana da EBRU ya nasıl ulaşacağımı söyler misin

Kütüphane gibi yer .Kitaplar , tütsü ve fal ne güzel ! Değişikmiş en azından:121: Yılda bir kez bakması ilgimi çekti hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Haber bekliyorum lütfen telefonunu mesaj atarmısın Ebru nun, yoluda tarif edersen çok sevinirim hemen gideceğim önemli bir gelişme var hayatımda çokk önemli :26:

Şimdi girebildim siteye ama Ebru baya bi dikkat çekmiş kızlar ilahi bendensiniz sizde :) kadın evli bi bayan olduğu için telefon numarasını vermedi kimseye vermiyor karşıyaka çiğli tarafında oturuyo. Söylediğim gibi arkadaşım götürmüştü onunlada şuan konuşmuyoruz umarım başka bilen biri vardır

Naapıcaz yahuuu!!!!!! yok mu yardım edecek birileri, tek çaremiz denizimsi çözüm buulll yaw kimselere vermem nosunu sözz!

Kız bende olsa arkadaşıma vercektim yok olsa veirirm özelden neden vermeyim..

Dün naciye hanıma fal baktırdım. Genel olarak söylediği şeyler isabetliydi. Baştan söylüyor iyi veya kötü ne olsa söylüyorum diye ama genel olarak güzel şeyler söylediği için falını bekliyorum şuan :)

Onun dışında müjgan kafe selda'nın söylediği iki olayı -bu hafta için konuşmuştu.- yaşadım :)

bide daisy cafede müjgan var oda güzel bakıyor muratta fena değil dolup taşıyor hergün:)

Peki Sevilay'a fal baktıran arkadaşlar esans sende baktırmışsın sanırım tatlım. Söylediği vadelerde başarılı oldu mu?

Ben yarın Aytene kaç gündür gidemedim ona gidicem. Artı olarak angel isimli kişiye de baktırabilirim. Görünüşe göre baya beğenilmiş. Ama ben şunu merak ediyorum gelecek öngörüsü var mı bu kişininde. Şuan ki durum değil ilgilendiğim çünkü. Bu kişinin söyledikleri bişey çıkan oldu mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…