- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
Cok tesekkurler.. ben de ucretsiz gorusmek icin randevu alacagim doktordan, insallah hayirlisi olurEvet uygulandı. İrenbe ye gittiğimde öncesinde başka yerde 3 başarısız denemem olmuştu o yüzden serum tedavisi de denedik. Ben irenbede çok memnun kaldım ama doktorum ümit hanımdı asıl memnun kaldığım doktorum
merhaba görüştünüzmü ümit hanımlaCok tesekkurler.. ben de ucretsiz gorusmek icin randevu alacagim doktordan, insallah hayirlisi olur
Yok henuz gorusemedim.. tahlillerimi yaptirip ona gore gidecegim.. hem tavmergene hem de Irem Hanimla gorusecegim.. buraya goruslerimi yazarim mutlaka..merhaba görüştünüzmü ümit hanımla
ben geçen hafta görüştüm irenbede ümit hanımla çok sıcak çok ılımlı bir doktorYok henuz gorusemedim.. tahlillerimi yaptirip ona gore gidecegim.. hem tavmergene hem de Irem Hanimla gorusecegim.. buraya goruslerimi yazarim mutlaka..
Ben de cok sicakkanli diye duydum. Bundan once iki tedavi oldum, ikisi de erkekti.. bakalim belki kadin doktor daha iyi anlar halimizden..ben geçen hafta görüştüm irenbede ümit hanımla çok sıcak çok ılımlı bir doktor
bende birdaha kadın doktora gitmem diye büyük konuşmuştum ama sürekli kadın doktoralara gidiyoprumBen de cok sicakkanli diye duydum. Bundan once iki tedavi oldum, ikisi de erkekti.. bakalim belki kadin doktor daha iyi anlar halimizden..
aaa öylemi negatifmi oldu canım aceleye geldi derken..Ali Öner Erdoğdu mu? Ben ilk tüp bebeği orda yapmıştım, kimseyi etkilemek istemiyorum ama benim tedavim çok aceleye gelmişti..
Evet negatif oldu, ve cok az yumurta toplanmisti.. sonra baska yerde denedik hep daha cok yumurta toplandi hem de 5.gune kadar gittiler.. tedaviden once takviye almak ve hazir olmak gerek..aaa öylemi negatifmi oldu canım aceleye geldi derken..
canım çok üzüldüm senin adına bir arkadaşta ali beyle öngörüşme yapmış kistleri vardı hemen yumurta toplayıp başlayalım demiş sonra ümit hanımla görüşmüş o takviye başlatmış yumurta kalitesi için..Evet negatif oldu, ve cok az yumurta toplanmisti.. sonra baska yerde denedik hep daha cok yumurta toplandi hem de 5.gune kadar gittiler.. tedaviden once takviye almak ve hazir olmak gerek..
ilk tedavimde hic bir seye, yumurta kalitesine bile bakilmadan tedaviye baslanmisti..
Benim de aynen böyle oldu, şimdi o kadar pişmanımki transferler başarısız bir açıklama dahi yokEvet negatif oldu, ve cok az yumurta toplanmisti.. sonra baska yerde denedik hep daha cok yumurta toplandi hem de 5.gune kadar gittiler.. tedaviden once takviye almak ve hazir olmak gerek..
ilk tedavimde hic bir seye, yumurta kalitesine bile bakilmadan tedaviye baslanmisti..
Tedaviye baslamadan once hem ruhen hem de bedenen hazirlanmak gerek.. eger cok acil bir durum yoksa en azindan uc ay kadar saglikli beslenip, spor yapip, takviye almaliyiz bence..Benim de aynen böyle oldu, şimdi o kadar pişmanımki transferler başarısız bir açıklama dahi yok
Kesinlikle, ama deneyimlerimle anladım. Artık tedavi olmama rağmen her gün aşılamadaki vitaminlerden kullanıyorum.Tedaviye baslamadan once hem ruhen hem de bedenen hazirlanmak gerek.. eger cok acil bir durum yoksa en azindan uc ay kadar saglikli beslenip, spor yapip, takviye almaliyiz bence..
Ne gibi vitaminler kullanıyorsunuz acaba?Kesinlikle, ama deneyimlerimle anladım. Artık tedavi olmama rağmen her gün aşılamadaki vitaminlerden kullanıyorum.
Her doktor farklı vitaminler veriyor. Şuanki doktorum vitaminsiz tüp bebek embriyo sağlığına birebir etkili kanaatinde. Eşim de ben de iki aydır vitamin takviyesi alıyoruzMerhaba tedavi öncesinde hangi vitaminleri kullandığınızı yazabilir misiniz