İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

Cok tesekkurler.. ben de ucretsiz gorusmek icin randevu alacagim doktordan, insallah hayirlisi olur

Yok henuz gorusemedim.. tahlillerimi yaptirip ona gore gidecegim.. hem tavmergene hem de Irem Hanimla gorusecegim.. buraya goruslerimi yazarim mutlaka..
ben geçen hafta görüştüm irenbede ümit hanımla çok sıcak çok ılımlı bir doktor

Ben de cok sicakkanli diye duydum. Bundan once iki tedavi oldum, ikisi de erkekti.. bakalim belki kadin doktor daha iyi anlar halimizden..
bende birdaha kadın doktora gitmem diye büyük konuşmuştum ama sürekli kadın doktoralara gidiyoprum birdaha gittiğimde birde ali beye görüşmek istiyoum bakalım

Ali Öner Erdoğdu mu? Ben ilk tüp bebeği orda yapmıştım, kimseyi etkilemek istemiyorum ama benim tedavim çok aceleye gelmişti..

aaa öylemi negatifmi oldu canım aceleye geldi derken..
Evet negatif oldu, ve cok az yumurta toplanmisti.. sonra baska yerde denedik hep daha cok yumurta toplandi hem de 5.gune kadar gittiler.. tedaviden once takviye almak ve hazir olmak gerek..
ilk tedavimde hic bir seye, yumurta kalitesine bile bakilmadan tedaviye baslanmisti..

canım çok üzüldüm senin adına bir arkadaşta ali beyle öngörüşme yapmış kistleri vardı hemen yumurta toplayıp başlayalım demiş sonra ümit hanımla görüşmüş o takviye başlatmış yumurta kalitesi için..

Benim de aynen böyle oldu, şimdi o kadar pişmanımki transferler başarısız bir açıklama dahi yok

Benim de aynen böyle oldu, şimdi o kadar pişmanımki transferler başarısız bir açıklama dahi yok
Tedaviye baslamadan once hem ruhen hem de bedenen hazirlanmak gerek.. eger cok acil bir durum yoksa en azindan uc ay kadar saglikli beslenip, spor yapip, takviye almaliyiz bence..

Tedaviye baslamadan once hem ruhen hem de bedenen hazirlanmak gerek.. eger cok acil bir durum yoksa en azindan uc ay kadar saglikli beslenip, spor yapip, takviye almaliyiz bence..
Kesinlikle, ama deneyimlerimle anladım. Artık tedavi olmama rağmen her gün aşılamadaki vitaminlerden kullanıyorum.

Mesajınızı okumak 2021 de nasip oldu kent hastanesindeki tedavinizin sonucu ne oldu?

Ali bey diye bahsetiiğiniz hekim kimdir acaba? Hekimler çok sık hastane vb değiştiriyorlar. Hangi hastanede ve hangi hekim bu bahsettiğiniz durumu fark etti acaba?

Merhaba tedavi öncesinde hangi vitaminleri kullandığınızı yazabilir misiniz

Tedavi öncesi folik asitten başka bişey kullanmayın sadece değerlerin düşükse dr yönlendirsin
Transfer öncesi 6 ay market ürünlerini kestim yediklerime dikkat ettim 4 5 kg verdim ve stres ten stres yapanlardan uzak durdum ve sürekli vücuduma konuştum kabul etmesi için biraz çılgınca ama herkese iyi gelen ilaç size zarar verebilir Her şeyin fazlası zarar kızlar unutmayın inanın stresden uzak durun buarada yaşımda 40 üçüncü denemem ilki 16 haftalık kaybettim ikincide çok stresiydim bebeğimi kaybedeli 4 ay olmuştu hazır değildim acele ettim üçüncüde kızıma kavuştum nasipse 2 tane dondurulmuş var yaşına girsin balım sıra onlarda nasipse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…