- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 39
N3 güzel inşallah hepsi döllenir. Taze transfer mi olcaksinizMerhaba arkadaslar ...ben Kaan Bozkurtun hastasiyiim ve bugun opum oldu...dusuk yumurta rezervim var ve Kaan hocanin hem bana hem esime 2 aydir verdigi vitaminleri ve beslenme seklini tamamiyle duzenli bir sekilde uygulamaya calistik..8 yum.toplandi sukur ama kaci dollenir o yarin belli olacakmis ki biz pgt ye de yollamayi dusunuyoruz...bu asamaya kadar size obsesif biri olarak sunu soylemek isterim...burda Kaan hocayla ilgili cok kotu yorumlara da denk geldim cok iyo yorumlara da ama ben sahsi fikrimi belirtmek isterim ki ilk basta Israel aruhtan randevu alip sonradan iptal ettigime suana kadar hic pisman olmadim...Kaan hoca ilgi bakimindan tam istedigim bir doktor...adama yeri geldi direk telefonuna gece 11 de de mesaj attim yeri geldi hafta ici mesai icerisinde de ...her seferin de bana donus sagladi....gerek kendisi gerek hemsiresi gerekse oradaki diger calisanlari tek tek numaralarini ben talep etmeden verdiler ve aklima ne takildiysa cekinmeden sordum ve her seferinde cevap aldim...o kadar icten bir adam ki her muayeneye girdigimde "insallah bu masaya bebeginin kalbini dinlemek icin de oturursun" diye dua eder ve her soruma cevap veriyor.....Ben bu adamaya kadar cok memnunum Rabbim yolunu acik etsin
Merhaba,Cok tesekkur ederim...insallah hepsi dollenir ve Rabbim hepimize saglikla evlatlar nasip etsinN3 güzel inşallah hepsi döllenir. Taze transfer mi olcaksiniz
Çok geçmiş olsun düşünlerinizin sebebi belli mi kaan beyin başka diğerlerinden farklı deneyeceği bi yöntem war miMerhaba,Cok tesekkur ederim...insallah hepsi dollenir ve Rabbim hepimize saglikla evlatlar nasip etsin....benim pgt ye gonderilecek ve taze transfer degil dondurulmus uygulariz dedi Kaan hoca...gerekirse histereskopi de uygulayacakmis...gecen sene rahim filmi cekmistim temizdi ama 3 tame dusugum var diye hoca yine de Histereskopi de yapabilirim dedi
Yeni gördüm mesajınızı ben İsmail beyle devam ettim aslında çok güveniyorum doktoruma ancak ilk denemem kimyasal gebelik ile sonuçlandı çünkü genetik sorunum varmış siz ne yaptınızMerhaba karar verdiniz mi bende İsmail küçük ve Kaan bey arasında kaldım ?
Yeni gördüm mesajınızı ben İsmail beyle devam ettim aslında çok güveniyorum doktoruma ancak ilk denemem kimyasal gebelik ile sonuçlandı çünkü genetik sorunum varmış siz ne yaptınız
Öyle mi çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de genetik sorun çıktı maalesef işim çok zorİsmail bey irenbeden ayrıldı bir ay onunla denedim femara kullandım yumurta gelişimi olmadı daha sonra ümit hanıma geçtim profoser doktor ümit ince boz çok şükür ilk denemede hamile kaldım. İsmail bey bana direkt tüp bebek demişti polikistik over hastasıyım diye fakat ümit hanım tüp bebeklik bir durum yok dedi gerçekten de öyle oldu şükürler olsun darısı başınıza inşallah
Amin canım . Ne gibi bir sorun çıktı acaba kimyasal olduğu için genetik test mi istedi doktorÖyle mi çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de genetik sorun çıktı maalesef işim çok zor
cnm merhaba ümit hanımdan memnunmusun tedavin nasıl gidiyorMerhabalar hanımlar, bende İrenbe Dr Ümit İnceboz hocaya gidiyorum. Geçen ay görüşme muayene oldu yumurta rezervelerin az aşılama ile olacak iş değil kesin tüp bebek yapılmalı dedi. Zaten ondan önceki iki ay aşılama denemiştik başka bir doktorda ama olmamıştı. Geçen ay teatrio vermişti yumurta rezerveleri için hala kullanıyorum. Bu ay da tekrar muayene için gideceğim. Bakalım doktor ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum. 9 yıldır evliyim ama ilk kez tüp Bebek merkezine gidiyorum o yüzden dualarınıza çok ihtiyacım. Allah bütün herkese bebişlerini versin inşallah. Dr Ümit İnceboz hocayı merak edenler için iyi ve bilgili bir doktora benziyor. İlk muayene diğer doktorumun göremediği problemi gördü ve bana direkt tüp bebek şart dedi. Şimdilik Ümit hanımdan memnunum. Bu cuma gideceğim gelişmeleri size aktarırım :)
cnm merhaba sende ümit hanımammı gidiyorsunAmin canım . Ne gibi bir sorun çıktı acaba kimyasal olduğu için genetik test mi istedi doktor
Ümit hanımdı doktorum evetcnm merhaba sende ümit hanımammı gidiyorsun
Merhaba, daha önce hiç bu kadar ayrıntılı kontrol yapılmamıştı dediğiniz, neler yapıldı acaba, biraz bahseder misiniz ? Şu an hangi aşamalardasınız?Ekstra hiçbir şey yapılmadı hatta ben Ali beye ısrar ettim serum bari olsun diye. Ali bey hiçbirşeye gerek olmadan hamile kalabileceğim konusunda ikna etti, hangi durumda uygulanacaklarını anlattı bizde ikna olduk be tamamen ona bıraktık. Sadece bende farklı bir progestan tedavisi uyguladı o da bende farklı bir durum farkettiği içindi. Bizim daha önceki negatiflerde hiç bu kadar ayrıntılı kontrol yapılmamıştı transferden önce nitekim Ali bey çok titiz olduğu için bir sorun farketti ve çözmeden transferi yapmadı. Ben bu sefer pozitif olmasını buna bağlıyorum. Biz tamamen güvenip teslim olduk allah razı olsun o da güvenimizi boşa çıkarmadı
Ayrıntılı olarak mesela negatiflerde adetliyken kontrol yapılmıştı daha sonra 1 muayene ile gün verilmişti. Ali bey adetli muayeneden sonra 4 kere daha çağırdı ve en son yaptığı muayenede sorum gördüğü için transferi erteleyip başka bir ilaç tedavisine geçmiştik.bu ilaç tedavisinden sonra yapılan transfer olumlu oldu çok şükür. Aslında bendeki problem hep aynı imiş, rahimde embriyonun konduğu bölge ara ara kasılıyormuş. Tabi negatif denemelerde sadece 1 kez hızlıca bakıldığından farkedilememiş. Ali bey sağolsun her kontrolde uzun uzun ultrasonla baktığından gördü kasılmayı, embriyo bu yüzden tutunmuyor dedi. Tüp bebek tedavisi üstün körü yapılacak tedavi değil heleki bizim ki gibi sebepsiz infertilite ise. Her ayrıntıya baktı Ali bey hatta ek genetik 3 tane daha tetkik istedi bizden .Merhaba, daha önce hiç bu kadar ayrıntılı kontrol yapılmamıştı dediğiniz, neler yapıldı acaba, biraz bahseder misiniz ? Şu an hangi aşamalardasınız?
Umarım güzel haberlerinizi alırız.
Harika ne güzel, gerçekten çok önemli her ayrıntı. Adınıza sevindim. Kucağınıza sağlıkla almanızı dilerim. Peki transfer sonrası ek tedavi oldu mu progesteron estrofem dışında? Olduysa neler kullanmıştınız acaba?Ayrıntılı olarak mesela negatiflerde adetliyken kontrol yapılmıştı daha sonra 1 muayene ile gün verilmişti. Ali bey adetli muayeneden sonra 4 kere daha çağırdı ve en son yaptığı muayenede sorum gördüğü için transferi erteleyip başka bir ilaç tedavisine geçmiştik.bu ilaç tedavisinden sonra yapılan transfer olumlu oldu çok şükür. Aslında bendeki problem hep aynı imiş, rahimde embriyonun konduğu bölge ara ara kasılıyormuş. Tabi negatif denemelerde sadece 1 kez hızlıca bakıldığından farkedilememiş. Ali bey sağolsun her kontrolde uzun uzun ultrasonla baktığından gördü kasılmayı, embriyo bu yüzden tutunmuyor dedi. Tüp bebek tedavisi üstün körü yapılacak tedavi değil heleki bizim ki gibi sebepsiz infertilite ise. Her ayrıntıya baktı Ali bey hatta ek genetik 3 tane daha tetkik istedi bizden .
Umarım başarılı bir sonuç alırsınız sizde.
Bu da önemli bi nokta. Yumurta toplama aşamasında sadece 1 çeşit iğne kullandım, transfere hazırlıkta sadece estrofem, transfer sonrasıda progestan( daha bu hafta kestik bunu devamlı kullandım) vardı bunların dışında başka hiçbir ilaç kullanmadım. Benim negatif denemelerde biz poşet poşet ilaç almıştık hatta Ali bey tek çeşit verince şaşırdık baya. Kesinlikle ilaç yüklemesi yapılmadı.Harika ne güzel, gerçekten çok önemli her ayrıntı. Adınıza sevindim. Kucağınıza sağlıkla almanızı dilerim. Peki transfer sonrası ek tedavi oldu mu progesteron estrofem dışında? Olduysa neler kullanmıştınız acaba?
Ben de orda yaptım ilk denememi iki tane iyi dedikleri 5 inci gün emriyosu transfer ettiler ama biri bile tutmadı doktora ikinci deneme için ekstra ne yapabiliriz başarıyı yükseltmek adına genetik tanı, nk testi, vs diye sorduğumda gerek duymadığını tekrar deneme yapmayı uygun gördüğünü ifade etti yani gelsin gitsin bize para versinler mantığı bir defa geleceklerine 5 defa versinler o parayı kafası, ayrıca biz embrioların kalitesini bile öğrenemedik beşinci gün olsa bile embriyo kalitesi ve numarası var ama bunlar hakkında bize hiç bir bilgi verilmedi bunla ilgiliBen ilk iki denemem tinaztepe de yaptım. İlgi alaka sıcaklık vs harika, tüm ekip güler yüzlü, doktor çok rahat, insana tam moral motivasyon veren ortam ama iki denemem de kimyasal gebelik oldu maalesef ki orada da en düz standart tedavi uygulanıyor ekstra hiç bir şeye sıcak bakmıyor doktor ondan medicale geçtim Ahmet beye maalesef tam bir hayal kırıklığı oldu. Ahmet bey çok yoğun ulaşmak görüşmek çok zor, pek çok şeyi mesajla halletmek zorunda kalıyorsunuz ki o zaman da bazı aksaklıklar çıkıyor, bana hiç iyi gelmeyen bir tedavi uyguladı ve daha komiği 4.deneme için de aynı tedaviyi sundu önüme, en son ağlayarak çıktım ordan ve gidip smyrana ve irenbe ile görüştüm. En son irenbe de ümit hanım o kadar içime sindi ki bana çok makul bir tedavi planı sundu, ücretsiz ön görüşmede belki 40 dk uzun uzun detaylı şekilde herşeyi anlattı, daha sonra kafama takılan bişey için cepten aradım hemen açtı tatlılıkla sorumu yanıtladı. Asla bana ben doktorum benden iyi mi bileceksin havası yapmadı (ki bu muameleyi medicalde gördüm) her fikrimi dikkatle özenle dinledi. Umarım ümit hanımla tedavi sürecim de böyle güzel geçer
Valla bilemedim ben irenbe de çok memnun kaldım. Ordaki ilk denemem benim de negatif oldu ama sonra doktorum ümit hanımla hatta embriyologla 1 saat konuştuk. Beni uzun uzun teselli ettiler. Bilgi verdiler. Benim de istediğim ek bir iki yöntem vardı. Ümit hanım gerek yok bence boşuna masraf dedi, neden gerek olmadığını izah etti aklıma yattı. Ben hep merak ettiğim herşeyi sordum sağolsun ümit hanım hep güler yüzle cevapladı, anlattı. Hatta sonra gebelik takibine de oraya gittim elimde soru kağıdı ile giderdim kontrole bir sürü soru sorardım hepBen de orda yaptım ilk denememi iki tane iyi dedikleri 5 inci gün emriyosu transfer ettiler ama biri bile tutmadı doktora ikinci deneme için ekstra ne yapabiliriz başarıyı yükseltmek adına genetik tanı, nk testi, vs diye sorduğumda gerek duymadığını tekrar deneme yapmayı uygun gördüğünü ifade etti yani gelsin gitsin bize para versinler mantığı bir defa geleceklerine 5 defa versinler o parayı kafası, ayrıca biz embrioların kalitesini bile öğrenemedik beşinci gün olsa bile embriyo kalitesi ve numarası var ama bunlar hakkında bize hiç bir bilgi verilmedi bunla ilgili
Tebrik ederim, saglikla kucaginiza almak nasip olsunValla bilemedim ben irenbe de çok memnun kaldım. Ordaki ilk denemem benim de negatif oldu ama sonra doktorum ümit hanımla hatta embriyologla 1 saat konuştuk. Beni uzun uzun teselli ettiler. Bilgi verdiler. Benim de istediğim ek bir iki yöntem vardı. Ümit hanım gerek yok bence boşuna masraf dedi, neden gerek olmadığını izah etti aklıma yattı. Ben hep merak ettiğim herşeyi sordum sağolsun ümit hanım hep güler yüzle cevapladı, anlattı. Hatta sonra gebelik takibine de oraya gittim elimde soru kağıdı ile giderdim kontrole bir sürü soru sorardım hepmaddi kaygıları olduğunu da düşünmüyorum çünkü (en azından doktorumun) çünkü tahlillerim vs olduğunda söylerdi istersen devlette yaptır burda ücreti çok çıkabilir vs diye.
Tebrik ederim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun
ben de irenbe ve tavmergen arasinda kaldim.. irenbede serum tedavisi uyguladilar mi acaba sana?