Oncelikle rabbim sizide guzel haberlerle yuzunuzu guldursun.ben cok ugrastim hatta cok parada gitti ama en sonunda mutlulugu yakaladiginda insan oan butun sikintilarini unutuyor.ben bu kez cok uzun uzadiya arastirdim ve icimden gelen sesi dinleyerek su hospitale basladim bence sende oyle yap lovely arkadasin onerdigi yerlede gorus derim icindeki ses ne derse onu yap bu cok onemli.suhispitalde sadece dedikleri parayi oduyorsun her gittiginde muayene ucreti falan almiyorlar.biz embriyo izleme cihazina ek para odedik buda ek avantaj sagliyor.Merhaba. Su hastanesine gideceğim sanırım bende. Açıkçası maddi durumdan dolayı bir kaç ay ertelemek zorunda kaldık. Olumlu sonuçlanmasına sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Oncelikle rabbim sizide guzel haberlerle yuzunuzu guldursun.ben cok ugrastim hatta cok parada gitti ama en sonunda mutlulugu yakaladiginda insan oan butun sikintilarini unutuyor.ben bu kez cok uzun uzadiya arastirdim ve icimden gelen sesi dinleyerek su hospitale basladim bence sende oyle yap lovely arkadasin onerdigi yerlede gorus derim icindeki ses ne derse onu yap bu cok onemli.suhispitalde sadece dedikleri parayi oduyorsun her gittiginde muayene ucreti falan almiyorlar.biz embriyo izleme cihazina ek para odedik buda ek avantaj sagliyor.
Merhaba :) Ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ve bu ay tedavısız hamile kaldım. İnşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız. Allahıma şükürler olsun. Doktorların tedavisiz mucize dedikleri şuan içimde büyüyor :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Cok sevindim senin adına canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş...benim dvm etmiyor maalesef 10+4 te kalbi durdu sonuçlarımızı bekliyoruz bakalım.Merhaba :) Ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ve bu ay tedavısız hamile kaldım. İnşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız. Allahıma şükürler olsun. Doktorların tedavisiz mucize dedikleri şuan içimde büyüyor :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Mrb bence irembe de kaan bozkurt derim insallah hayrlısı olurArkadaşlar Tınaztepe Erdal Aktan hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi? İzmir'de tüp bebek için hangi doktora yaptırmalıyım karar veremiyorum..
bence doktorluğu da insanlığı da 10 numara ama her yerde tutabilir hiçbir yerde tutmayabilir hayırlısı için dua etmerhaba arkadaşlar; dokuz eylül de Prof dr Ömer Erbil Doğan hakkında bir bilginiz var mı
Cok sevindim senin adına canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş...benim dvm etmiyor maalesef 10+4 te kalbi durdu sonuçlarımızı bekliyoruz bakalım.
Canım çok sevindim. Allahtan ümit kesilmez dedikleri bu olsa gerek. Sağsalim kucağına al inşallah. Tanımıyorum ama senin adına çok mutlu olduğumu bilmeni isterim.
Uzuldum canimBenimde devam etmedi. Sonra bir kez daha gebe kaldım ve maalesef o da düştü.
Uzuldum canimben de mart adetimle transfer oldum cok sukur bugunlere geldik darisi bian once sana olsun inss..
Amin cumlemize ins..su hospital eurofertil de ilkindede olusmustu gebelik ama dvm etmemisti bunda cok sukur rabbiminde izniyle nasip oldu..Çok sağol. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Hangi hastaneye gittin? Hangi Dr?
Amin cumlemize ins..su hospital eurofertil de ilkindede olusmustu gebelik ama dvm etmemisti bunda cok sukur rabbiminde izniyle nasip oldu..
Evet bayan doktorum NUray Aytekin Ayguler.merkezlerinde ismini hatirlayamadigim bir cihaz var embriyo olusumunda hep kamerayla izleniyormus 24 saat ve sadece kaliteliler belirleniyormus.arti olarak bana serum tedavisi uyguladi dk rum bagisiklik sistemini guclendirmek adina.bazen rahim embriyolari yabanci madde olarak algilayip disari geri atabiliyormus..Ne güzel...:) Bayan dr mu? Yani hamile kalıyorum ama düşüyor. Tüp bebek yapsam yine düşer mi? Yoksa kaliteli yumurta ve sperm seçtikleri için tutunur mu bilemiyorum. Kafam çok karışık.
Evet bayan doktorum NUray Aytekin Ayguler.merkezlerinde ismini hatirlayamadigim bir cihaz var embriyo olusumunda hep kamerayla izleniyormus 24 saat ve sadece kaliteliler belirleniyormus.arti olarak bana serum tedavisi uyguladi dk rum bagisiklik sistemini guclendirmek adina.bazen rahim embriyolari yabanci madde olarak algilayip disari geri atabiliyormus..
Merhaba çok sevindim sizin adınıza okukurken çok mutlu oldum benim amh 0.3 sizde ki sknti neydi acabaMerhaba :) Ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ve bu ay tedavısız hamile kaldım. İnşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız. Allahıma şükürler olsun. Doktorların tedavisiz mucize dedikleri şuan içimde büyüyor :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.