İzmirde tüp bebek yaptıranlar lütfen yardım edin.

Oncelikle rabbim sizide guzel haberlerle yuzunuzu guldursun.ben cok ugrastim hatta cok parada gitti ama en sonunda mutlulugu yakaladiginda insan oan butun sikintilarini unutuyor.ben bu kez cok uzun uzadiya arastirdim ve icimden gelen sesi dinleyerek su hospitale basladim bence sende oyle yap lovely arkadasin onerdigi yerlede gorus derim icindeki ses ne derse onu yap bu cok onemli.suhispitalde sadece dedikleri parayi oduyorsun her gittiginde muayene ucreti falan almiyorlar.biz embriyo izleme cihazina ek para odedik buda ek avantaj sagliyor.

Merhaba :) Ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ve bu ay tedavısız hamile kaldım. İnşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız. Allahıma şükürler olsun. Doktorların tedavisiz mucize dedikleri şuan içimde büyüyor :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Canım çok sevindim. Allahtan ümit kesilmez dedikleri bu olsa gerek. Sağsalim kucağına al inşallah. Tanımıyorum ama senin adına çok mutlu olduğumu bilmeni isterim.

Cok sevindim senin adına canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş...benim dvm etmiyor maalesef 10+4 te kalbi durdu sonuçlarımızı bekliyoruz bakalım.

Merhaba kızlar daha öncede yazmıştım benim yumurtalarım gelişmemişti 1tane yumurtam donduruldu ikinci toplamada yumurta gelişmedi.kaan bey iki hafta iğneleri ilacı kesti iki hafta sonra gittiğimde yumurtam çok güzel gelilmiş doktor mucize dediheran çatlaya bilir dedi aşılama yapalım dedi bugün asılama yapıldı ama ben iki haftada çok doğal beslendim keçi sütü kestane balı incir polen ceviz bol bol yedimm inanın faydasınıda gördüm birde morel çok önemli

Arkadaşlar Tınaztepe Erdal Aktan hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi? İzmir'de tüp bebek için hangi doktora yaptırmalıyım karar veremiyorum..

Merhaba,geçtiğimiz aylarda İzmir Özel Tınaztepe Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi gördüm.Ondan öncesinde aşılama işlemlerimiz oldu ve olumsuz sonuç aldık,bu yüzden tüp bebek işlemlerine geçtik. Tınaztepe Hast.de işlemi yapan Dr.Erdal Aktan ve ekibi ilk gittiğimden itibaren olumlu şeyler söyleyerek beni motive ettiler ve buna da ihtiyacım vardı.Çünkü öncesinde görüştüğüm dr. oldukça olumsuz konuşmuştu.Büyük bir heyecanla işlemlere başladım,iki canlı iki dondurulmuş 1.kalite embriyo transferi yapıldı fakat sonuçlar negatif çıktı.Bu hastaneyi tercih etmemin sebebi özelde gittiğim doktorumun tavsiyesi ve ilk görüşmeden sonra tüm ekibin bana olan güzel yaklaşımıydı.Yalnız ücret olarak diğer merkezlerden ya da özel olarak gittiğiniz doktordan hiçbir farkı olmamasına rağmen gördüğünüz muamele bir Sgk hastanesinden farklı değil. Randevulu gittiğiniz halde dr.un kapısının önünde upuzun bekleme kuyruklarıyla karşılaşıyorsunuz,dr.yanına girip çıkmanız 5-10 dk.dan fazla sürmüyor ki bunun için 1,5-2 saat beklediğimiz oldu,muayene odası o kadar küçük ki aynı anda tüm ekip odada olduğunda nefes alacak yer kalmıyor,soru sorarken hep sizden sonraki kalabalığı düşünüp strese giriyorsunuz ve ne soracağınızı unutuyorsunuz.Evet çok yoğunlar ama, hem manevi hem de maddi olarak oldukça zorlandığınız bu süreçte birde bu tür şeylerle uğraşmak insanı yıpratıyor.Şimdiyse başka özel bir doktorda tedaviye başladım,umarım bu kez sonuç olumlu olur.

meraba arkadaşlar; ben erbil hocada tedaviye başladım ve bugun transferim oldu. şuan dinlenme aşamasındayım:) inşallah güzel sonuçlar almayı umuyorum, tüm isteyenlere inşallah. yalnız kahverengi parçacıklar geldi akşamüstü, olabilir demişlerdi ama biraz ürktüm.

Canım çok sevindim. Allahtan ümit kesilmez dedikleri bu olsa gerek. Sağsalim kucağına al inşallah. Tanımıyorum ama senin adına çok mutlu olduğumu bilmeni isterim.

Çok sağol ama olmadı. Düşükle sonuçlandı. Sonra tekrar gebe kaldım. O da düşükle sonuçlandı.

Amin cumlemize ins..su hospital eurofertil de ilkindede olusmustu gebelik ama dvm etmemisti bunda cok sukur rabbiminde izniyle nasip oldu..

Ne güzel...:) Bayan dr mu? Yani hamile kalıyorum ama düşüyor. Tüp bebek yapsam yine düşer mi? Yoksa kaliteli yumurta ve sperm seçtikleri için tutunur mu bilemiyorum. Kafam çok karışık.

Ne güzel...:) Bayan dr mu? Yani hamile kalıyorum ama düşüyor. Tüp bebek yapsam yine düşer mi? Yoksa kaliteli yumurta ve sperm seçtikleri için tutunur mu bilemiyorum. Kafam çok karışık.
Evet bayan doktorum NUray Aytekin Ayguler.merkezlerinde ismini hatirlayamadigim bir cihaz var embriyo olusumunda hep kamerayla izleniyormus 24 saat ve sadece kaliteliler belirleniyormus.arti olarak bana serum tedavisi uyguladi dk rum bagisiklik sistemini guclendirmek adina.bazen rahim embriyolari yabanci madde olarak algilayip disari geri atabiliyormus..

Bende yaklaşık 1 yıl önce Nuray Hanıma gittim ama o ay kendiliğimden hamile kalınca bir daha gitmedim. Açıkçası serumu merak ettim. İçeriğinde ne var acaba. Ben bu durum için İmmunoloji Polikliniğine de gittim. Sürekli düşük yapıyorum ve allerjik bir bünyem var ve bağışıklık sistemim zayıf, vücut bebeği yabancı bir madde olarak algılayıp atıyor olabilir mi dedim. Dr böyle bişey olduğunu sanmıyorum dedi. Halbu ki birçok şeye allerjim oluyor ve yiyemediğim çok fazla gıda var. Tüp bebek yaptırmadan sadece o serum bende işe yarar mı acaba

Merhaba çok sevindim sizin adınıza okukurken çok mutlu oldum benim amh 0.3 sizde ki sknti neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…