İzmirde tüp bebek yaptıranlar lütfen yardım edin.

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
İyi akşamlar herkese...
İzmirde yaşıyorum. 6 yılllık evliyim. Korunmuyorum. Bir kez kendiliğimden hamile kaldım ve bebeğimin kalbi durdu.
Yıllardır gittiğim her doktor hamile kalmaman için hiç bir sebep yok, Polikistik over sendromu (PKO) var ama kistler gebeliği engelleyecek boyutta değil dedi. Bu sene hipotroid de başladı.
Bir kez klomenle yumurtalar büyüdü çatlatma iğnesi yaptım. Olmadı.
En son HSG çektirdim.. Ve sorunun ne olduğu ortaya çıktı. Rahmim küçükmüş ve şekli farklıymış. Tüplerimin biri tamamen kapalıymış. HSG kötü sonuçlandı anlayacağınız.
Muayene için gittiğim doktor aşılama ile vakit kaybetme. Normal birinde bile aşıma ile hamile kalma ihtimali %25-30. Senin için daha düşük bu ihtimal, Tüp bebek tedavisi öneriyorum dedi ve Su Hastanesinde Dr. Nuray Aygünere yönlendirdi. Nuray Hanım hakkında bilgisi olan veya başka doktor önerebilecek olan varmı?
Tüp bebek yaptırmak maddi manevi zor bir süreç... Bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Lütfen doğru karar vermeme yardımcı olun.
Adetin 1. günü eşinle birlikte gel dedi doktor. Sonra tüp bebek merkezine yönlendirecek herhalde. Adetim başlayana kadar karar vermem lazım.

Merhab
Merhaba bende ızmır de yasıyorum yenı hsg cektırdım benımde tüpümun bırı kapalı dıgerı işlem sırasında açıldı,banada vakit kaybetmeyelım dedı Dr un ve tüp bebek önerdi, ben smryna tüp bebekte yapacagım Dr um anlaşmalı,Allah yardımcımız olsun korkuyorum birazda...

Benim bir arkadaşım tüp bebek merkezin de çalışıyor ve herkese Tınaztepe Hastanesinde Dr Erdal Beyi öneriyor ..
Başarı oranına bakmak lazımmış tüp bebekte ..
Ya da DR İsrail Aruh

merhaba İZMİR İRENBE KAAN BOZKURT U öneririm tek kelımeyle mukkemmel bır doktor bu işe ticaret gözüyle bakmıyor sizinle birebir ilgileniyor.Tek yapmanız gereken irenbeyi arayıp kaan hoca ıcın numaranızı bırakmanız o sıze gerı donus yapıyor derdinizi dinliyor çözüm odaklı çok basarılı bır doktor.Ben hala tedavı goruyorum ılk denememız 7 tane dondurulmuş embrıyom var Allah nasıp ederse kasım da transfer olacagım..

Merhaba. Allah yar ve yardımcımız olur inşallah. .. 4 farklı doktor hsg sonucumu gördü. Ve 4 farklı yorum yapıldı. Kafam çok karışık

Benim bir arkadaşım tüp bebek merkezin de çalışıyor ve herkese Tınaztepe Hastanesinde Dr Erdal Beyi öneriyor ..
Başarı oranına bakmak lazımmış tüp bebekte ..
Ya da DR İsrail Aruh

Teşekkürler. .. İsrail Aruh kentteymiş ama ayrılmış. Nerede çalıştığını biliyor musunuz?

Merhaba. Yorumunuz için teşekkürler. Kaan Beyle görüşmeye gittim. Kafamı çok karıştırdı. Hsg sonucumu 4 farklı doktor gördü ve 3 ü tüp bebek dedi ama Kaan Bey vitamin ilaçları verdi ve histeroskopi çekmek gerekiyor dedi. Sonucuna göre doğal yollarla deneyelim olmazsa aşılama yada tüp bebek dedi. Her muayenede 200 tl verebilmem mümkün değil. Histeroskopi 1000 tl. Onu cektirdikten sonra tüp bebek de diyebilir. Ee zaten diğer doktorlar hsg sonucuna göre tüp bebek dedi. Neden histeroskopi çektirmeliyim tekrar. Madem hsg den daha ayrıntılı bu İşlem onu isteselerdi. Kafam çok karışık. Kaan Beyin konuşma tarzı hiç hoşuma gitmedi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kime güvenmeliyim bilmiyorum.

Teşekkürler. .. İsrail Aruh kentteymiş ama ayrılmış. Nerede çalıştığını biliyor musunuz?
İsrail bey muanelerini kendi ofisinde operasyonlarıda egepol de yapıyormuş..
Egepolü arayıp öğrenebilirsiniz ..
Ama bir emriyolog arkadaşım bize Tınaz Tepe hastanesinden Erdal beyi önermişti ..
Başarı oranı çok yüksek ben size Erdal Beyi tavsiye ederim.

Merhaba brunette

Kahraman koldayı duydun mu?onu denemeni tavsıye ederim,psıkolojınden cok ıyı anlıyor.
Israıl Aruh irenbeye gecmıs dıye duydum
Benımde sorunum hsg bu ay cektırdım tam rahim kendını toparlamadan tüp bebek denenır mı? Dr zararı olmaz dedı ama fıkrınız nelerdır?bırde yakın zamanda 2 kez anestezi almak zararlı mı sizce?

Son düzenleme:

Merhaba
Hayır duymadım. İsrail Aruhun adını vermediler. Doktorların hepsinin ismini sordum Anestezi dedikleri şey; sizi 5 dakikalığına sedatif etkili bir ilaçla genelde dormicumla uyutuyorlar. Bunun 1 ay içinde iki kez yapılmasında bir sakınca olmaz. Siz kimde tedaviye başladınız?

Ben Kahraman koldaya gidiyorum,cok memnunum ama Bizde tup bebege baslayacagiz Artik,vakıt kaybetmeyelım dedı bana,duygusal anlamda da zor bır süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun,sizde mı başlıyorsunuz tüp bebeğe?

merhaba arkadaşım İzmir Tınaztepe hastanesi Erdal AKTAN tek geçerim .....2005 yılında oğlumu bana kavuşturdu bütün ekibiyle birlikte 2012 yılında tınaztepede başladılar. hala çok iyiler bu konuda şimdi 2.ye hamileyim çok şükür 13. haftadayım .İlgi ve alakaları ekip olarak mükemmel tavsiye ederim....Mutlaka görüş motivasyon süper............

merhaba, bende smyrnaya gittim ssk ile anlaşmalrı var diye fakat, normal özel ücreti alıyorlar ve hiçbir şekilde makbuz vermemeleri kafamı çok karıştırdı, HSG çektirdim oırada 1 aşılama yaptırdım. sonuç negatif. şimdi ege üniv. tüp bebek den randevu aldım arlık sonuna gün verdiler görüşme için. aranızda ege ünivesritesine devam eden varmı? süreç nasıl işliyor, ve 1. aşılamayı smyrnada yaptırdığım için kabul ederlermi?

Merhaba smrynadan memnun kalmadığın ıcın mı Ege istiyorsunuz yoksa Ücret cok mu?

Merhaba canım bende Erdal beyin hastasıyım ve çok memnunum hem kendisinden hemde ekibinden. Canan ve Tülin hemşireyi, sekreteri Aylin hanımı tek geçiyorum. Hepsi mükemmel insanlar. Embriyologla daha tanışmadım ama eminim o da onlar kadar iyidir. Tedavimin 5. günündeyim bugün. Gonal f 450 yazdılar. Hergün 112.5 vuruluyorum bir de meronial, pazar da çatlamaması için bir cetrotide diye iğne vurulup pzts tekrar kontrolüm var. Hafta sonuna doğru muhtemelen opu olur. Sorun eşimin sperm sayısının düşüklüğü neyseki hareketli varmış, bulmuşlar. Önümüzdeki hafta benim opu günümde tekrar test verecek. Özel değilse sizde ki sorun neydi acaba? Bana histeroskopi ve tüm tahliller yapıldı herşey harika görünüyor dedi doktorum.

Merhabalar uzun suredir takip ediyorum ama yazmak nasip olmamisti.benim 3.tup bebek denemem ilk ikisi 2011 yilinda 6 ay arayla ege tup bebek merkezinde kaan bozkurta yaptirmistik ikisinde de sonuc negatif.bu kasim ayinda su hospital nuray hanima basladik allahin izniyle 4 aralik ta opum oldu 6 aralikta 6 ve 8 hucreli 2 embriyo transfer etti doktorum ve bu asamaya kadar bana herseyi en ince detayina kadar bilgilendirdiler oncekilerinde nerdeyse hicbirsey biiyordum.sukurler olsun rabbime 6+5 gunluk hamileyim 2 gun oncede keseyi ve kalp atisini gorduk.bu arada transferimden sonra hem doktorum aradi kontrol etti bekleme surecini hem hemsirem cok ilgililer dusunmenizi tavsiye ederim.

Merhaba. Su hastanesine gideceğim sanırım bende. Açıkçası maddi durumdan dolayı bir kaç ay ertelemek zorunda kaldık. Olumlu sonuçlanmasına sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Merhaba ben de Erdal bey ile ilk denemem ve pozitif sonuç aldım. Darısı isteyen herkesin başına. Doktorumu ve ekibini tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…