Merhaba,geçtiğimiz aylarda İzmir Özel Tınaztepe Hastanesi
Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi gördüm.Ondan öncesinde aşılama işlemlerimiz oldu ve olumsuz sonuç aldık,bu yüzden tüp bebek işlemlerine geçtik. Tınaztepe Hast.de işlemi yapan Dr.Erdal Aktan ve ekibi ilk gittiğimden itibaren olumlu şeyler söyleyerek beni motive ettiler ve buna da ihtiyacım vardı.Çünkü öncesinde görüştüğüm dr. oldukça olumsuz konuşmuştu.Büyük bir heyecanla işlemlere başladım,iki canlı iki dondurulmuş 1.kalite embriyo transferi yapıldı fakat sonuçlar negatif çıktı.Bu hastaneyi tercih etmemin sebebi özelde gittiğim doktorumun tavsiyesi ve ilk görüşmeden sonra tüm ekibin bana olan güzel yaklaşımıydı.Yalnız ücret olarak diğer merkezlerden ya da özel olarak gittiğiniz doktordan hiçbir farkı olmamasına rağmen gördüğünüz muamele bir Sgk hastanesinden farklı değil. Randevulu gittiğiniz halde dr.un kapısının önünde upuzun bekleme kuyruklarıyla karşılaşıyorsunuz,dr.yanına girip çıkmanız 5-10 dk.dan fazla sürmüyor ki bunun için 1,5-2 saat beklediğimiz oldu,muayene odası o kadar küçük ki aynı anda tüm ekip odada olduğunda nefes alacak yer kalmıyor,soru sorarken hep sizden sonraki kalabalığı düşünüp strese giriyorsunuz ve ne soracağınızı unutuyorsunuz.Evet çok yoğunlar ama, hem manevi hem de maddi olarak oldukça zorlandığınız bu süreçte birde bu tür şeylerle uğraşmak insanı yıpratıyor.Şimdiyse başka özel bir doktorda tedaviye başladım,umarım bu kez sonuç olumlu olur.