İzmir’de sosyalleşme sorunu

pembepanter96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
58
21
3
29
Merhaba arkadaşlar ben istanbuldan izmire gelin geldim 1,5 senedir buradayım. Ve büyük bir alışma süreci yaşıyorum. Arkadaş edinemiyorum, iş bulamıyorum. Kurslara kayıt oldum aramadılar. İş başvuru kaç kere gittim olmadı, çocuk gelişimi mezunuyum farklı sektörde de bakıyorum ama tecrübe istiyor denk düşmüyor bir türlü. Bu durum beni strese ve üzüntüye yol açıyor evliliğime de yansıtıyorum. Stresten hastalık oldum alerjik tüm vücudum kabardı hastalığı araştırdığımda stres kaynaklı diyor düşünmekten olmuş. Eşimi seviyorum severek evlendik ama bazen bi anda ayrılmak istiyorum İstanbul’a geri gitmek istiyorum diyorum (biraz çocukça gelebilir bende farkındayım bunun) eşim çok seviyor ben yeterim sana diyor ama nasıl yetsin işe gidiyor akşam geliyor, alışmam için uğraşıyor ama işte… Kesinlikle ayrılmak istemiyorum ama buralarda da yapamıyorum galiba. Çocuk yap alışırsın diyorlar bu zamana kadar çocuğu stresimden etkilenir tek başıma büyütebilir miyim diye öteledim açıkçası ama yaşım da geçiyor artık çocuk sahibi olmakta istiyorum. Aileme fazla düşkünüm ve duygusal bir insanım bunlar büyük etkenler.
Uzun lafın kısası genel anlamda çok mutsuz hissediyorum evlenerek hata mı ettim diye kendime kızmaktan yoruldum sosyalleşmek için veya genel bir önerisi olan var mı?

Back