İlköğretim Yorum ve Soruları Izmir'de özel okul tavsiyesi istiyorum

Cimenlekesi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
34
18
41
Merhaba sevgili hanımlar
OĞlum şu anda anaokuluna gidiyor seneye okul arayışındayız oyunla anlatan az teknonolojili çocukları sıkmayan yoğun ders programı olmayan bir özel okul arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Merhaba sevgili hanımlar
OĞlum şu anda anaokuluna gidiyor seneye okul arayışındayız oyunla anlatan az teknonolojili çocukları sıkmayan yoğun ders programı olmayan bir özel okul arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Ben de google dan ararken sizin sorunuza denk geldim ama cvp vermemis ler hiç. ..Anaokulunda el bebek Gul bebek gidip gelirlerken seneye ne olucak halimiz bilmem....nasıl güvenip devlet okuluna göndericem özel okul desen sırf ticari amaç mi maddi güç nereye kdr yeterli offffff

Bende bu sorunun cevabını kaç gündür düşünüyorum izmir de bir kaç okul gezdik FA..h kolejinede bir arkadaşım bu sene gönderdi bin pişman yarış atı misali diyor çocuklar teneffüse bile çıkmıyormuş çocuğun psikolojisi bozulmuş ben bir kaç Seçenek içerisinde takılıyoö şu an biride geçen sene açılan İtü bakalım biraz daha araştıracağım en iyisi her okulu bir kaç kezdolaşmak galiba size de kolay gelsin

Ekin kolejinin iyi olduğunu duydum. Bir de arkadaşımın kızı doğa kolejinde, oldukça memnunlar. Okyanus ve mektebim nasıl acaba

selamlar,

Biz de ilkokul 1. sınıf için okul arıyoruz , bütün okullar akademik başarıyor ön planda tutuyor bu yüzden snaıyorum hepsi birbirinin aynısı, biz büyük ihtimal ile bahçeşehir bornovayı tercih edeceğiz , aslında gönlüm Bilfen'de ama çok pahalı bir de baya ağır bir akademik eğitimden geçiriyormuş çocukları diye duyumlar geliyor, Bahçeşehir hem akademik hem de sosyal açıdan daha sempatik gözüküyor, bir de Ege Lisesi var ama öğretmenlerinin eskisi kadar iyi olmadığını duydum ama hepsi birer duyum tabi, en iyi bilgiyi bize orada çocukların veliler verebilir,bilgisi olan va rmı acaba?

Teşekkürler şimdiden:)

X