İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

kızlar doktorum ufuk bilkay yeni fotolar koydum..

ufuk bilkay
can kopal
cuneyt ozek
bu doktorlar cok oneriliyor aralarinda kararsizim yarsimci olabilecek varmi

cnm ben ufuk bilkaya ameliyat oldum gayette memnunum sen bi araştır bakalım albümde resimlerim var bakabilirsin.

öncelikle burnundan menmun olmana çok sevindim.ali barutçuyu bende düşünüyorum.ama benim 2.ameliyatım olcak.burnumda doku kaybının oldugunu ve kulak arkasından kıkırdak alınması gerekiyo dedi.forumdada pek bilgisi olan yok doktorla ilgili.kesinlikle önerirmisin bana??

mrb canım sen ameliyat oldunmu arkadaşların sonrasında sorun yaşadılar mı?

memnun lanları sen gördünmü nasıl yorumun

uyuyangüzel mrb sen ameliyatı oldun mu can kopal hakkında bilgi verebilecekmisin.

sen doktor ile ilgili bilgi bulabildin mi

arkadaslar selam ben yurtdisinda kaliyorum ama izmirliyim bende karingerme ameliyati olmak istiyorum iki doktor arasinda kaldim birincisi fatih dagdelen istanbul ve cemil tugay izmir bu doktorlari taniyan arkadaslarim varmi yada ameliyat olanlar...........bende bundan 4 sene önce izmirde gögüs ameliyati olum ismi can beydi cok memnun kaldim bir problem cikmadi silikonlarin büyüklüygü 375c mentor dan cok memnunum :) kent hastanesinde ameliyat olmusdum ordanda cok memnun kaldim simdi can beye ameliyat olmak istemiyorum cünkü onun gögüs hakinda cok bilgisi vardi karin icin güvenemem sanki :) tesekürler

selam neseli kiz?

sen oldun mu bu arada liposuction? Ben de seninle ayni durumdayim...maalesef lipo hakkinda pek bilgi toparliyamadim...

merhaba kizlar bende izmirde ameliyat olmak istiyorum burda cok ismi gecen cemil tugayi düsünüyorum karingerme icin ameliyat olan varmi yada bu doktoru taniyan varmi tesekürler :)

benim arkadasim vardi izmir'de yaptirdi hic menun kalmadi sonra istanbul a geldi burda baska bir doktora bir daha yaptirmayi dusunuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…