Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arakadaşlar ben adını varmem uygun olmayacak yılların deneyimli doktoruna gittim.bilirsiniz seçkin yerlerde muayehaneleri oluyor.bu arada ben öğretmenim.ayrıca olmasamda çok önemli değil bence.fakat adam benimle resmen dalga geçti.sanki belli bir zümre dışında hiç hastası olmamış gibi küstah ve iticiydi.nerdeyse bu maaşla nasıl olacaksın deme cürretinde bulunacaktı.çok pişman oldum fakat parayıda vermiş oldum.insanların profesyonelce hizmet verme anlayışı yoksa baştan kaybediyorlar bence.bir doktorun karşısında rahat olabilmek çok önemli.
Arkadaşlar ben kesin kararımı verdim Ufuk Hocaya ameliyat olucam iki gün sonra bi aksilik çıkmazsa ameliyat oluyorum. Çok heycanlıyım bakalım nasıl olcak.:sm_confused:
Kararlıyım merhaba ,
Bana yardımcı olur musun ?Ufuk Bilkay ve Cüneyt Özek isimlerini tesadüfen duydum , burun estetiği olmayı düşünüyorum,sanırım sen oldun Ufuk Bey'e Memnun musun sonuctan?yardım :)
arkadaşlar 1,5 ay önce ufuk bilkaya burun estetiği oldum şu an gayet memnunum fikir almak isteyenler albümden resimlerime bakabilirler:)
bende şu an karar werme aşamasındaym..Aklımda en yoğun kalan isim araştırmalarım sonucu ufuk bilkay...konkalarımdan dolayı sıkıntım war..operasyon sonunda nefes almanda bir sıkıntı varmı??çokmu ağrı-sızı oluyor?birde ege ünüversitesindemi yapıyor operasyonlarını...???ameliyatınızı nerede oldunuz??ücretinin öğrenebilirmiyim...önce-sonra fotoğraflarınız çok merak ettim.. ancak siistem ban albüleri göstermiyor..öok sık girmediğimden olsa gerek..teşekkür ediyorum şimdiden size...yardımcı olursanız sorularıma inanın çok sevineceğim...
arkadaşlar 1,5 ay önce ufuk bilkaya burun estetiği oldum şu an gayet memnunum fikir almak isteyenler albümden resimlerime bakabilirler:)
Merhaba ben izmirde yaşıyorum ve burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. acaba hangi doktor daha iyi olur burun ameliyatı için?
Ali Barutçu
Ufuk Bilkay
Ahmet Seyhan
cnm merhaba öncelikle bu işin kesinlikle şa s olduğuna inanıyorum tabiki tecrübede çok önemli.ben ufuk bilkaya ameliyat oldum ve çok da memnunum sen hepsiyle görüş hangisi sana güven verirse onda karar kılarsın:)sormak istediklerin varsa cevaplayabilirim..
Haklısın canım okuduklarıma göre ufuk bilkay ile randevu konusunda biraz sorun yaşamışsın ilgisiz miş ilk görüşmede yoğun olduğu için..
İnternetten msjlara cevap veriyor mu ufuk bey?
Kesinlikle katılıyorum. Ali Barutçu kelimenin tam anlamıyla süperdir. Burnum kırıldığında yerine koyan oydu. Çok araştırma yapmıştık bu konuda ve herkes aynı ismi verdi. Hatta burnum alçıdayken Asancakta yemek yiyiyordum yan masadan çok hoş bir hanım Ali Barutçu mu yaptı burnunuzu diyince şaşırmıştım:)
Ali Barutçu 9 Eylül Ünv. Estetik ve Plastik Cerrahi nin Ana Bilim Dalı Başkanıdır.
Çok ilgili bir insan aynı zamanda, benim için tatlini bölüp Bodrum dan gelmişti.
Üstelik paragöz biri de değil...[/QUOTE
bende olmayı düşünüyorum araştırıyorum kötü birşey yapıp pişman olmamak için çk korkuyorum gerçekten iyiyi bulup ona ameliyat olmak sabır çaba gerektiriyor burun çk önnemli gerçekten sizinle iletişime geçebilirmiyiz benm için çk öenmli zamnımda çk kısıtlı vanda öğretmenlik yapıyorum şuan okullar tatil izmrdeym araştırıyorum siznle görüşebilirmiyiz ben sitede yeniyim resminiz nasıl görebilirm mümkünmü acaba