• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

kızlar burun ameliyatı olucam estetik amaçlı uzun zamandır düşünüyorum ama..dr.a karar veremedim...tavsiye sitelerinden ufuk bilkay var aklımda ve adnan menderes içiniçin iyi duyumlarım var.ADNAN MENDERES hakkında varsa bilbilerinizi paylaşır mısınız....

arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum. bu gün prof.dr.ADNAN MENDERES ile randvm var.ona burun estetiği ameliyetı olacağım. ama acaba UFUK BİLKAY ile de görüşsem mi?kararsız kaldım:93:

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandr bu siteyi takip ediyorum. araştırmalarım sonucu izmirde öne çıkan isimler ali barutçu ve ufuk bilkay.. ufuk bilkaydan ameliyat günü bile aldım ama ali barutçu hala aklımın bi köşesinde.. ameliyattan sonra keşke demek istemiyorum..2 hafta kaldı ameliyatıma ne yapcam bilmiyorum. kararsızlık beni mahvediyor.. yardım edin ali barutçu mu? ufuk bilkay mı?

bu yazı 2 yıl önce yazılmış.arkadaşlar ben de doc.dr UFUK BİLKAY ile prof.dr.ADNAN MENDERES arasında kaldım.ADNAN MENDERESe estetik burun ameliyatı olan yokmu? lütfen yardımcı olun:(((

merhaba kızlar...
benim 6 yaşındaki yeğenim için Kepçe kulak operasyonu yapan, çocuklarla iletişimi kuvetli ve güvenilir bir doktor arıyoruz. bu konuda bana fikir verebilecek olan var mı acaba :kkk
:

arkadaslar ben izmir ekol hastanesınde estetik burun ameliyatı geçirdim dr. cem karas beydı ama burunum 3ay gecmesıne ragmen halen şis zencı burnu gıbı burun kanatlarım cok genıs duruyo nezamn gececcek top gıbı bır burun ucum var kalın ve amelıyatım 1saat surdu deneyımlerı olanlar lutfen yardımetsın kocamn bır burunum var gozluk bıle takamıyorum psıkoljım bozuldu resmen

kızlar ben izmirde burun estetiği olcam.ali gökçen akdal nasık bilen var mı??bir de ali barutçu çok pahalı mı yapıyor??

:emir_bebek:kızlar evlenme niyeti ile yola çıkmış fakat miniklere kafa takmış biri olarak bana yardımcı olucğınızı ümit ederekten kadınlar kulübüne üye olmuş durumdayım:1shok:.hatta bliyomusunuz geçenlerde 3,5 yaşındaki yeğenim benimkillere eli çarpınca küçüüüük diyiverdi çocuk .hem de bütün akrabaların yanında.:1shok:beni tabi tahmin edersiniz sırayla kırmızı,yeşil,mor.:utangac:izmirde ameliyat olmayı düşünüyorumtavsiye edebileceğiniz yada sakın şuna gitme diyebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?.hangi marka silikonlar iyi.pıp,mentor?:enbuyukkk:

bu konuda istanbul tercih edilmeli.hatta bu işi yapan çok iyi doktorlar var bildiğim...

bu yazı 2 yıl önce yazılmış.arkadaşlar ben de doc.dr ufuk bilkay ile prof.dr.adnan menderes arasında kaldım.adnan menderese estetik burun ameliyatı olan yokmu? Lütfen yardımcı olun:(((

bu konuda istanbul üzerine tanımam.bu işi yapan iyi doktorlarda burada.izmirde kalan doktorun iyi olacağını düşünmüyorum...ilgilenenlere bilgileri paylaşıırım

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım bnmde göğüslerm cok büyük üstelik fizik tedaviden raporumda var doktor benden ilk önce raporun varsa 1500 yoksa 2500 dedi ve en az 3 ay sonraya gün verdi temmuzun 20 de olucakttım ama doktor doçent olmuş ve yurt dışına cıkıp geleceği söylendi ameliyatım iptal oldu ayın 26sında gel dedi temmuzun gittim bu sefer zam oldu falan dedi benden 5000 tl istedi sizce şikayette bulunayım mı üniversite hastanesi ve annem orda personel oldugu halde böyle.Bilginiz varsa mesaj falan atabilir misiniz .İzmirdeyim suanda ama üniveristeyi kazanma ihtimalim yüksek ve izmir dşına gitmek istiyorum gitmeden öncede amelyt olmak tabiki:50:

burun estetiği yaptıralı 13 gün oldu.izmir de ekol hst. Cem Karas a ameliyat oldum,arkadaşlarımız tavsiyesiyle.ücret olarak bana çok uygun geldi,ilk başta elbet korkularım vardı,tedirgin oluyordum ancak dr um beni çok aydınlattı. genel anestezi oldum. atel ile 10 gün geçirdim. atel pazatesi alındı.şuan ufak şişlikleri saymazsak süper:))) şişlikler için masaj yapıyorum hergün.bir aya geçicek dedi dk um. ağrısız sıkıntısız bir operasyon geçirdim hemde bu sıcak havada :))) gözüm kapalı öneriyorum...

Son düzenleme:
burun estetiği yaptıralı 13 gün oldu.izmir de ekol hst. Cem Karas a ameliyat oldum,arkadaşlarımız tavsiyesiyle.ücret olarak bana çok uygun geldi,ilk başta elbet korkularım vardı,tedirgin oluyordum ancak dr um beni çok aydınlattı. genel anestezi oldum. atel ile 10 gün geçirdim. atel pazatesi alındı.şuan ufak şişlikleri saymazsak süper:))) şişlikler için masaj yapıyorum hergün.bir aya geçicek dedi dk um. ağrısız sıkıntısız bir operasyon geçirdim hemde bu sıcak havada :))) gözüm kapalı öneriyorum...

çok geçmiş olsun.umarım hayal ettiğin gibi bir buruna kavuşmuşsundur.darısı bizim başımıza inşallah.

bir arkadaşım da o doktora ameliyat olmuştu ama pek memnun kalmamıştı açıkçası.nedenini hatırlamıyorum şu an. sen de memnun kaldığını söyledin. bu doktora karar verme aşaması çok meşakkatli.

ücret olarak ne kadar aldı peki doktorun. ben şunu merak ediyorum. ssk sağlık operasyonlarını karşılıyor ya.deviasyonu da karşılıyor.peki doktora belli fark verilse oluyor mu öyle bişiler. eskiden olurdu da:1: yaklaşık 5 sene önce bir arkadaşım o şekilde oldu ameliyatını.doktora elden fark parası ödedi.ama sonra kaldırıldı yasaklandı gibi hatırlıyorum.öyle ha deyince de 3500-4000tl çıkarıp verilmiyor doktora da.malum çoluk çocuk olunca masrafları vs vs..

ameliyatımın 40. günü ufuk bilkaya ameliyat oldum ve burnumu hiç yadırgamadım.Ufuk beyi seçmekle doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

yiğit tiftikçioğluna 3 hafta önce burun ameliyat oldum. kesinlikle tavsiye ederim. ben kendisine burnum şöyle böyle olsun diye hiç karışmamıştım. iyi ki de öyle yapmışım. o kadar doğal bir burnuşumoldu kii:)))) dün dikişlerimde alındı. beni tanımayan kişiler asla ameliyat olduğumu anlamıyorlar.. şiddetle yiğit beyi tavsiye ederim.....

çok geçmiş olsun.umarım hayal ettiğin gibi bir buruna kavuşmuşsundur.darısı bizim başımıza inşallah.

bir arkadaşım da o doktora ameliyat olmuştu ama pek memnun kalmamıştı açıkçası.nedenini hatırlamıyorum şu an. sen de memnun kaldığını söyledin. bu doktora karar verme aşaması çok meşakkatli.

ücret olarak ne kadar aldı peki doktorun. ben şunu merak ediyorum. ssk sağlık operasyonlarını karşılıyor ya.deviasyonu da karşılıyor.peki doktora belli fark verilse oluyor mu öyle bişiler. eskiden olurdu da:1: yaklaşık 5 sene önce bir arkadaşım o şekilde oldu ameliyatını.doktora elden fark parası ödedi.ama sonra kaldırıldı yasaklandı gibi hatırlıyorum.öyle ha deyince de 3500-4000tl çıkarıp verilmiyor doktora da.malum çoluk çocuk olunca masrafları vs vs..

teşekkür ederim :) Canım estetik olayı olunca ssk karşılamıyor.yani zaten sen görüşmeye gidince sana tutarı söylüyorlar.Ücretine gelince 2000-2500 den başlıyor,tabi ameliyatın zorluğuna ve isteklere bağlı olarak değişiyor.Bence bi ön görüşmeye gitmelisin.Zaten Cem Bey herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor,sende durumunu anlatırsın ki sanıyorum (emin değilim) taksit yapma gibi kolaylıkta sağlayabiliyorlarmış.Bi sorarsın en azından. Sen bende eklisin, fotolarıma bakabilirsin (öncesi ve sonrası :) ) eminim çok faydası olacaktır karar vermende;) Ben çok memnun kaldım.Herşey istediğim şekilde gelişti:) inşallah darısı başına,ben Cem Kavas ı gözüm kapalı tavsiye ederim...

Son düzenleme:
arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmediğim doktor izmirden ebru durmuş'tur.burnumu mahvetti kontrol için gittiğimde başka bir hastasının burnuda 6 ay olmuş kuş gagası deformasyonu oluşmuştu.aman diyorum aman...

Arkadaşlar ben Can Kopalda burun ameliyatı oldum. burnm o kadar doğal olduki kimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor...ameliyat olalı bir sene oldu. çok ilgili, hastanın halinden anlayan, çok iyi bir doktor.

Ben doğal görünmesi mi daha öncemli yoksa bakıldığında fark edilecek kadar güzel mi olsun arasında gel git yaşıyorum.

Back