İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Düzeltilecek bir çok yerim var ama cesaretim yok. ameliyat olanları cesaretlerinden ötürü kutluyorum.

Neden ismini vermiyorsunuz bu doktorun. Siz sadece başınızdan geçeni anlatıyorsunuz sonuçta. Bazı flaş isimler var ki gerçekten hastayı hem mağdur ediyor hem de aşağılıyor. Benim samimi görüşüm, burda bilgi peşinde olan herkes öğrenmeli.Sevgiyle kalın..

Arkadaşlar ben kesin kararımı verdim Ufuk Hocaya ameliyat olucam iki gün sonra bi aksilik çıkmazsa ameliyat oluyorum. Çok heycanlıyım bakalım nasıl olcak.:sm_confused:

Kararlıyım merhaba ,

Bana yardımcı olur musun ?Ufuk Bilkay ve Cüneyt Özek isimlerini tesadüfen duydum , burun estetiği olmayı düşünüyorum,sanırım sen oldun Ufuk Bey'e Memnun musun sonuctan?yardım :)

Kararlıyım merhaba ,

Bana yardımcı olur musun ?Ufuk Bilkay ve Cüneyt Özek isimlerini tesadüfen duydum , burun estetiği olmayı düşünüyorum,sanırım sen oldun Ufuk Bey'e Memnun musun sonuctan?yardım :)

cnm merhaba ben ufuk beye ameliyat oldum 2,5 ay oldu şu sonuçtan çok memnunum albümde resimlerim var bakabilrsin..

arkadaşlar 1,5 ay önce ufuk bilkaya burun estetiği oldum şu an gayet memnunum fikir almak isteyenler albümden resimlerime bakabilirler:)

bende şu an karar werme aşamasındaym..Aklımda en yoğun kalan isim araştırmalarım sonucu ufuk bilkay...konkalarımdan dolayı sıkıntım war..operasyon sonunda nefes almanda bir sıkıntı varmı??çokmu ağrı-sızı oluyor?birde ege ünüversitesindemi yapıyor operasyonlarını...???ameliyatınızı nerede oldunuz??ücretinin öğrenebilirmiyim...önce-sonra fotoğraflarınız çok merak ettim.. ancak siistem ban albüleri göstermiyor..öok sık girmediğimden olsa gerek..teşekkür ediyorum şimdiden size...yardımcı olursanız sorularıma inanın çok sevineceğim...

öncelikle merhaba benim burda fotoğraflarım yok ama şöyle söyliyim hiç ağrı sızı olmuyor ameliyat sonrası özel gazi hastanesinde yaptı benim ameliyatımı ücret olarak 3500dü şimdi değişmiş olabilir bilmiyorum.korkulacak pek bişi yok inan narkozu aldıktan sonra uyuyosun uyandığında herşey bitmiş sadece ilk 1 hafta zor oluyor yüzün ve burnun şiş oluyor morluklar oluyor ancak onlarda geçen durumlar:)öenmli olan sonraki görüntünden memnun olman umarım istediğin gibi bir burna sahip olursun:)

arkadaşlar cüneyt özek yada can kopal hangisiniz önerirsiniz ? bende amelıyat olmayı duşunuyorum ve bunların fiyat aralığını ögrenebilirmiyimm

arkadaşlar 1,5 ay önce ufuk bilkaya burun estetiği oldum şu an gayet memnunum fikir almak isteyenler albümden resimlerime bakabilirler:)

Merhaba ben izmirde yaşıyorum ve burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. acaba hangi doktor daha iyi olur burun ameliyatı için?
Ali Barutçu
Ufuk Bilkay
Ahmet Seyhan

Ben Çağhan Baytekin de 2 operasyon geçirdim çok çok memnun kaldım mükemmel bir doktor kendisi suan özel Ege saglıkta daha önce kent hospial daydi ve bu cumarteside kendi kliniğini acıyor tavsiye ederim..

Merhaba ben izmirde yaşıyorum ve burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. acaba hangi doktor daha iyi olur burun ameliyatı için?
Ali Barutçu
Ufuk Bilkay
Ahmet Seyhan

cnm merhaba öncelikle bu işin kesinlikle şa s olduğuna inanıyorum tabiki tecrübede çok önemli.ben ufuk bilkaya ameliyat oldum ve çok da memnunum sen hepsiyle görüş hangisi sana güven verirse onda karar kılarsın:)sormak istediklerin varsa cevaplayabilirim..

Haklısın canım okuduklarıma göre ufuk bilkay ile randevu konusunda biraz sorun yaşamışsın ilgisiz miş ilk görüşmede yoğun olduğu için..
İnternetten msjlara cevap veriyor mu ufuk bey?

Haklısın canım okuduklarıma göre ufuk bilkay ile randevu konusunda biraz sorun yaşamışsın ilgisiz miş ilk görüşmede yoğun olduğu için..
İnternetten msjlara cevap veriyor mu ufuk bey?

cnm yooo kesinlikle ufuk hocaya ne zaman telefon açsam cevap verdi.internetten attım ben ilk mesajı cevap vermişti bana:)

ya bende düşünüyorum ablam ebru durmuşa yaptırdı ve cok güzel oldu ama onun yüz hattıyla benmki bir değil o yüzden karışık kafam cemil tugay cok doğal yapıor diolar

esmira estetik merkezinden Op. Dr. Nejdet Şişmana amelıyat olan var mı acaba ücretlerini öğrenebilirmiyim minimum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…