İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

mrb ayten 61,

arkadasin kime oldu acaba ameliyati? birde hangi islem yapildi? bizimle paylasirsan cok sevinirim...

Bende slikon taktırmak istiyom izmirde bildiğiniz iyi doktor varmı arkadaşlar lütfen yardım edin çok kötüyüm

Canım ameliyat olduktan sonra burada yaşananları anlatırmısın.Bende Can beye ameliyat olmayı düşünüyorum.

starburyjiim Dr. Can Kopal Hasta Yorumları kısmında yazdım ama sormak istediğin bişi olursa memnuniyetle yanıtlarım :)

arkadaşlar ben can bey'e oldum burun ameliyatı ve çok memnun kaldım inanılmaz rahat bir süreçti keşke daha önce yaptırsaydım diyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

Izmirde tavsiye edeceginiz gogus buyutme icin doktor hangisi yardim eder misiniz mayis ayinda olmak istiyorum bu hafta randevu almam gerek fikirlerinizi bekliyorum

albüm ekledim merak eden varsa.
izmir de başka hiçbir doktor düşünmeyin derim bahsi geçen çogu doktorun yaptığı burunları gördüm ama hiç biri can kopal'ın yaptığı kadar doğal ve yüze yakışan burunlar değil bence.piyasaya göre fiyatları çok uygun ve muayene içinde ücret almıyor düşünen varsa mutlaka görüşsün

selam arkadaslar ben yeni katıldım lazer lipoliz yapan iyi bir doktor arıyorum izmir de olursa çok iyi olur teşekkür ederim

kızlar burun estetiği olucam aslında h,çbi sorun yoktu kafama koymuştum ufuk beye olucaktım fakat cüneyt özek tanıdık çıktı ve ona muayene oldum ..bi çok hastasını gördüm burun delikleri çok büyük geldi ve yaptığı burunlar hoşuma gitmedi...şimdide dokuz eylülde mustafa ve can hoca alternatifi çıktı durdukça zaman geçtikçe kafam iyice karışıyor yardım lütfennnn.....

kızlar burun estetiği olucam aslında h,çbi sorun yoktu kafama koymuştum ufuk beye olucaktım fakat cüneyt özek tanıdık çıktı ve ona muayene oldum ..bi çok hastasını gördüm burun delikleri çok büyük geldi ve yaptığı burunlar hoşuma gitmedi...şimdide dokuz eylülde mustafa ve can hoca alternatifi çıktı durdukça zaman geçtikçe kafam iyice karışıyor yardım lütfennnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…