- 13 Temmuz 2011
- 144
- 29
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başladım bile... tşk.ler....
Peki yok mu koskoca İzmirde başka önerilecek doktorlar??
ali barutcunun daha once yaptigi amelyatlari goren varmi stili nasil dogal yapiyormuBu konuda sana tavsiue edeceğim kişi ALİ BARUTÇU 9 Eylül hastahanesinde çalışıyor. İzmir de ünlü biridir.
ufuk bilkay
can kopal
cuneyt ozek
bu doktorlar cok oneriliyor aralarinda kararsizim yarsimci olabilecek varmi
Kesinlikle katılıyorum. Ali Barutçu kelimenin tam anlamıyla süperdir. Burnum kırıldığında yerine koyan oydu. Çok araştırma yapmıştık bu konuda ve herkes aynı ismi verdi. Hatta burnum alçıdayken Asancakta yemek yiyiyordum yan masadan çok hoş bir hanım Ali Barutçu mu yaptı burnunuzu diyince şaşırmıştım:)
Ali Barutçu 9 Eylül Ünv. Estetik ve Plastik Cerrahi nin Ana Bilim Dalı Başkanıdır.
Çok ilgili bir insan aynı zamanda, benim için tatlini bölüp Bodrum dan gelmişti.
Üstelik paragöz biri de değil...
kızlar doktorum ufuk bilkay yeni fotolar koydum..
evet CAN bey in Alsancakta sevinç pastahanesinin yanındaki apartmanda muayenesi ama ameliyat fiyatların bilmiyorum. Çünkü benim gördüğüm kişilr geçen yl ona olmuşlar amaeliyatlarını.Özel Gazi Hastahanesinde yapmış. çok memnunlar aha bide ben cesaretimi toplasam başka bişey istemeyeceğim tam bir yıldır takip ediyorum.Bütün dr. ları
canim benim sana sana ozelden mesaj yazdim ama sanirim beceremedim burdan tekrar yaziorum opuyorumnanaktan coook sevindim esinin burnunun guzel olduguna. ne kadar guzel herkes cok begeniyormus, insallah bizim burnumuzu da herkes cok begenir. para konusu benim icin onemli cunku kisitli param var. 3000-3500'den fazlasini veremem maalesef, umarim bu fiyat araliklarinda anlasiriz Can Kopal'la. annemi yanimda gotururum ben de annem siki pazarlikcidir hatta cogu zaman o pazarlik yaptigi icin yaninda utanirim :roflol: paraci bir doktor olmadigi belli tatlim, baksana senin icin ameliyata ihtiyacin yok demis, takdir ettim bu doktoru.
bir de sunlari sormak istiyorum tatlim. ogrendigim kadariyla Can Bey'in yeri Alsancak sevinc pastanesinin oralarda biyerde fakat ameliyat nerede oluyor? Can Bey'e ayri para ameliyatin yapilacagi hastaneye ayri para mi oduyoruz o aklimi karistiriyo. benim sosyal guvencem yok yurt disinda yasiyorum cunku. mesela Can Bey 3000tl istese, hastane de 1000tl istese toplam 4000 fazla olur benim icin...ufff ogrencilik boyle iste elimde avucumda kisitli param var
bende can kopala olmayı düşünüyorum elifin verdii bilgiler çok samimi geldi can hocayla görüşmeye de gittim açıkçası olumlu izlenim bıraktı bnde gerçi olmana gerek yok dedi ama şimdi elif eğer okuyorsan burnunun fotolarına ihtyacım vaar
can bey'i baya öven var. siz ne dersiniz kızlar??
ben istanbul'da olmayı düşünüyorum ama can bey için izmir'i de düşünebilirim.
Merhaba arkadaslar bende 10. ayada liposuction yaptirmak istiyorum ama burdaki doktorlarin hangisini sececegim karar veremedim nekadar zor ismis, birde yurtdisinda olmam dezavantaj tabiki. Genelde burun ameliyati yaptirmissiniz hic liposuction yaptiran varmi izmirde hangi dok önerirsiniz.
Cüneyt özek , Can kobal , Ahmet saylan, Ufuk bilkay, Ulvi güner
bu doktorlari hepsini bu sitede duydum sizce hangisi iyi tavsiyelerinizi bekliyorummm.
arkadaşlar cüneyt özek yada can kopal hangisiniz önerirsiniz ? bende amelıyat olmayı duşunuyorum ve bunların fiyat aralığını ögrenebilirmiyimm