İzmir Sohbetleri

ben iyiyim ablacım :teytey:
haftasonu yarın, iyi olunmaz mı :dance:
bu akşam KKdan bol miktarda ban çıktı, pek bi bereketli akşamdı kaydirigubbakcemile3

öperim güzel yanaklardan a.s.

sibel ablam iim saol sen nasılsn dikiliden sabah geldm yaradı orası bana iileştmm .. nasıl gidio hazırlklar

sıbel ablam suan nısan telasında)):) cok merak edıyorum nasıl olucak ay kayınvalıde yaa ınamıyorum:))
buarad acenebaz ban bol demıssın hayırdır bı vukuatmı oldu

tünaydın kızlar. herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.opuyorumnanaktan
benimde bu sabah oğluşum geldi.:lepi: ailem artık toplanıyor. 1-2 haftaya kadarda kızıkom yanımda olacak. eh artık toplaşıyoz.delikafadulden

SELAM KIZLAR NASILSINIZopuyorumnanaktan
BEN YOKKEN NELER YAPTINIZ:kedi:

sibel ablam iim saol sen nasılsn dikiliden sabah geldm yaradı orası bana iileştmm .. nasıl gidio hazırlklar

geçmiş olsun kardelenim...opuyorumnanaktan

sibel abla sen nasılsın göremiyorum seni artık cee deyip kaçıyosun
boncuğum hiç sorma ya..nişan hazırlığındayız. 17 temmuzda nişanı var oğlumun...hihoyyyt
sıbel ablam suan nısan telasında)):) cok merak edıyorum nasıl olucak ay kayınvalıde yaa ınamıyorum:))
buarad acenebaz ban bol demıssın hayırdır bı vukuatmı oldu
essem evt canom son sürat devam edio hazırlıklar...gelnimiz annecim deyip duruyor ay bir garip geliyo bana hâlâ...:1shok:
ablacım gözün aydın...ohh ohh ne güzell aile toplanıyo dimek...
SELAM KIZLAR NASILSINIZopuyorumnanaktan
BEN YOKKEN NELER YAPTINIZ:kedi:
suyum gezdin geldin...nasılsın yediğin içtiğin senin olsun...gördüklerini anlat cicim...:içelim:

çenebazım nirdesin? ışığını da kapatmışsın....özledim senü....opuyorumnanaktan

kardelenim iyiylik canım...her gün bir telaştır gidiyo...sen neler yaptın? nişan bohçasını tamamladım artık yeter sıkıldım walla...biraz da sonra alsınlar her şey tamam olmasın di mi:))

günaydın herkese

sibel ablam haklısn valla boşver ama emnm sen eksk brakmamışsndr öptm çok

kardelenim hemen hemen tamamlandı, biraz bahsedeyim sana ben özdilekten bir valiz aldım hani çek çekli olanlardan. bohçayı serdim içine de sihay bir terlik, cüzdan, 3 tane havlu, bir gecelik (sexykaydirigubbakcemile3) bir takım iç çamaşırı, 2 patik,2 adet şoset çorap, 3 yazma, bir adet siyah şal, bir pijama takımı,2 adet buluz,bir ayakkabı, ayna takımı koydum. Bir adet te deri tepsi aldım bunun da içine makyaj takımlarını koycam hem de sonra tepsiyi kullanır. bu kadar canım...söz kutusunda da gecelik-sabahlık tk, tüylü terlik, seccade-havlu, 1 adet başka bir havlu, parfüm, ekru renkli şal, beyaz bir patik,incili bir çift toka, bir takım iç çamaşırı, 2 adet şoset çorap, bir ince külotlu çorap gitmişti... eksik varsa da sonra alsınlar...bunalım oldum artık...17 temmuzda nişan fatmalarla birlikte tplanıp gelin canlarım bekliyorum...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…