sibel abla burdan yazayım istedim orda konu dışına çıktım gibi geldi topik sahibi arkadaşa ayıp olmasın sonra:kedi:
ben yoktum zaten burda tatildeydik delikafaduldenbir haftalık eşimin bursa uludagda semineri vardı.. bir firma tanışma fuarı düzenlemiş ,süper geçti gece 7,8 derece gündüz de 12 le 16 derece arası bir hava vardı orda.. her yer yemyeşildi ve en zirvelerde kar da vardı..otelimizin bahçesinde ve etrafında da kar vardı zamansız kar görmek ve serin hava bize çok iyi geldi..giderken pek hevesli değildim açıkcası ama iyiki gitmişiz..hafta sonu döndük ama döner dönmezdepazar günü 3 merasim gezdim yakın dostlarımızın sünnet düğünleri ve okulumun pilav gününe gittim valizimi bile pazartesi boşaltıım zaten 2 gün çamaşır ve ütüden çıkamadım hala iş bitmedi ütülerim varkafamçokkarıştı
birde insanın bir hafta tembelliğin üstüne iş yapası falan gelmiyoki öyle sersem gibiyim arada girip çıktım msjlarıma bakmak için ama topiklerde fazla takılmadım. ben geldiğimde de zaten kimseler kalmamış oluyor genelde:gitme: