İzmir Sohbetleri

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
a.s.İzmir'de yaşayan, ya da İzmirli olup ta başka yerde olan ve özleyen arkadaşlar veya bizlerle tanışmak isteyen tüm arkadaşlarım hepinizi bekliyoruz. Hoş sohbetler dileği ile...:içelim:

Ummahan hoşgeldin sohbetlerimize buradan devam etsek ne dersiniz? Herkese en güzel geceler...:1rolleyes:

merhaba ben de izmirliyim ancak eşimin işi sebebiyle ankaraya geldik 4 yıldır izmirimden ayrıyım çok ama çok özlüyorum izmiriiiii ve karşıyakayı......

merhaba ben de izmirliyim ancak eşimin işi sebebiyle ankaraya geldik 4 yıldır izmirimden ayrıyım çok ama çok özlüyorum izmiriiiii ve karşıyakayı......

vallahi karşıyakayı kim sevmez. bornovada oturuyorum. ama karşıyakada gözüm hep.:asigim:

hepimiz öyle bi tek sen deil bitom
eskiden sokaklara yeni doğmuş bebekleri bırakıyorlardı maddiyatsızlıktan
şimdi ise artık anne babaları kokuyorlar kapıya haberlerde de söyledi
birileri caminin önüne babasını getirip bırakmış düşünebiliyormusun
beyaz melektede dedi ya adam hani en son
biz dedi evlatlarımızı bu küçücük evlere sığdırıp büyüttükte
evlatlarımız kocaa apartmanlara villalara bizi sığdırıp bakamadılar

çenem düşüyor bitom bu defa çıkıyorum artık uyku aktı gözümden klavyeye damladı :roflol:

:a015:

çenem düşüyor bitom bu defa çıkıyorum artık uyku aktı gözümden klavyeye damladı :roflol:

:a015:

ne kadar güzel sohbetin var canim süper bir anne on evladi dogurup bakmis on evlat bir anneye babaya bakamamis canim dünya iste neler var neyse allah cümlesini korusun hayirli evlatlar versin insallah :Saruboceq:Şeniz

herkese tünaydın, iyi pazarlar, izmirde güzel bire hava vardır eminim

oysa bu sabah yağmur var burdaaaa

ben de en iyisi çıkıp yağmurda biraz yürüyüş yapayımkaydirigubbakcemilesaçlarımı yağmur suyuyla besleyeyim:ecrin_bebek:mayıs da bitti,hala yazın gelemesini bekleyen üye similiyiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…