İzmir Sohbetleri

sibel ablam buralardamısın halaopuyorumnanaktan boncugun topikte selamını gördüm geldimopuyorumnanaktan
kandilin mübarek olsun ablamopuyorumnanaktan
hepimizin kandili mübarek olsunopuyorumnanaktan

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda birleşmek dileğiyle.. Kandiliniz mübarek olsun......

izmirin çıtırları nerdesiniz. regaip kandilinizi kutlamaya gelmiştim.opuyorumnanaktan
desibelim nişan hazırlıkları ne durumda. allah kolaylıklar versin sana canım.:lepi:

ALLAH'IM! Receb'i ve Şaban'ı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi Ramazan'a ulaştır. (Amin)

ıyi günlerrr kızlarrr...herkesin regaip kandili mübarek olsun...nice kandillere inşallah...:Saruboceq:

lady ablam son sürat hazırlıklar devam ediyor...17 temmuzda nişan olacak hayırlısıyla...bekliyorum hepinizi...))opuyorumnanaktan

herkesler afiyettedir umarım :teytey:

ablişlerim uğramışlar, ladym ablam siboş ablam, burcum boncuğum esse sucum ve herkeslere selamlar olsun :teytey:

hayırlı dualarınız kabul olsun hepinizin a.s.

Son düzenleme:

inşallah canım. burda olursam. herşey kısmetle canım. a.s:1hug:

Burası pek bi sessiz kalmışfisfisfis
Hepiniz birden tatilemi çıkıtınız kızlarzemuszemus
Ben kucaklıyorum hepinizi sevgiyleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…