İzmir Sohbetleri

kardelenim, heracım hoşgeldiniz canlarımmm...kardelen iyileşmedin mi ablacım...ayy kıyamam sana...senağlamatekrar bir doktora görünsen derim...

ne çabuk yattınız ya. ama ışığıda açık unutmuşsunuz. hadi ben sizin yerinize ışıkları kapatayım gayrı.:umursamaz:

slmm ablam valla bgn kbb ye gttim konk olmş faranjtm sen ne yedn bole dio bana .( antbytk verdi sprey falan verdi inşallah geçecek işte..

ablam benım bugun cok mutlu ettın benı ınşş bekledıgınızden cok daha guzel bı nişan töreni olur cok opuyorum senı ablam ve ızmır guzellerını..

ablam benım bugun cok mutlu ettın benı ınşş bekledıgınızden cok daha guzel bı nişan töreni olur cok opuyorum senı ablam ve ızmır guzellerını..
esseeemmm....sağolasın cnmcım. ben de seni öpüyorummm...opuyorumnanaktan
hoşbulduk canımcım biraz geç gördüm ama. nasılsın hemşom?
heracım hoşgeldin canım...iyiyim sen nasılsın?yerimseniben

kızlar birşey sorucam izmirde meslek edindirme kursları varmı belediyelerin açmış olduğu

balçovada var canım bildiğim kadarıyla...semt evleri diyolar bir çok program var...:))

ruh halın yorgunlukk ıns bıdaha kı ay mutluu olucakk:) az kaldı dayan ablam:))opuyorumnanaktan

essem evt canikom...Şenizbugün kız evine misafir gelecekmiş beni de davet ettiler.Giderken eli boş gitmek olmaz diye bir poğaça yaptım, bir de etimekli tatlı (Walla basite kaçtım bgnkaydirigubbakcemile3) çeşit oldu hem onlara da...cokacimcoook

desibel ablacım ve sevgili doatları,hepinizin kandili mübarek olsun,3 aylar bereketi ile gelsin:Saruboceq:

ahh canım benim...senin de kandilin mübarek olsun asom...:Saruboceq:nice nice kandillere inşallah...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…