İzmir Sohbetleri

sibelcim çok uğraşmışın yorulmuşun söz tepsisi nişan tepsisi
kız tarafından geldimi aynen tepsi ,

selamlarrr...güneş ablacım söz sırasında kız evi de söz sandığı ve tepsi verdiler...tepside bir pantolon, bir gömlek, bir ayakkabı, bit cüzdan, bir kemer, bir tk iç çamaşırı vardı..sandığa da bir mendil, bir çorap, bir havlu, bir tk iç çamaşırı, bir adet parfüm ve deodorant koymuşlardı....:smiley-cool:

iyi gecelerrr topiğim...kimse uğramamış ne yazık ki...ışıkları kapatmaya geldim ben de...:nazar:

günydınlarr herkeseeopuyorumnanaktan
ooo sibel ablcm daha ne yanii valla şole bi hayl ettimde süper olmşşzemuszemus
eşim bu ay diplomasını alack izmire geleceğ,z ama tarih belli değil inş nişan zamnına denk gelir de glşrz bizdee öptm çokk

sibelim senin işlerin bayağı yoğun bu aralar. bitince artık bol bol sohbet ederiz.opuyorumnanaktan

günydınlarr herkeseeopuyorumnanaktan
ooo sibel ablcm daha ne yanii valla şole bi hayl ettimde süper olmşşzemuszemus
eşim bu ay diplomasını alack izmire geleceğ,z ama tarih belli değil inş nişan zamnına denk gelir de glşrz bizdee öptm çokk
kardelencim sağol canım...inşallah eşin de diplomasını alsın hayırlısıyla...:hooray:
sibelim senin işlerin bayağı yoğun bu aralar. bitince artık bol bol sohbet ederiz.opuyorumnanaktan
Lady ablam evet çok yoğun...senin de başından geçmiş bilirsin...kaydirigubbakcemile5
mrb arkadaşlar nasılsınız öpüyorum
selamlar murgiz ablam...nasılsın? epeydir görüşemedik...:1ninca:

ablişim bildiğin gibiyim.... ama az önce duyduklarımla daha bir iyi oldum hihoyyyt
ablacım aklın karışmıştır ama bence inanılmaz güzel bir haber :teytey:
izin verirsen mutluluktan uçtuğumuz haberlere konu bile açarım, uçtum mutluluktan gerçekten delikafadulden

ablişim bildiğin gibiyim.... ama az önce duyduklarımla daha bir iyi oldum hihoyyyt
ablacım aklın karışmıştır ama bence inanılmaz güzel bir haber :teytey:
izin verirsen mutluluktan uçtuğumuz haberlere konu bile açarım, uçtum mutluluktan gerçekten delikafadulden

Ayy sakın açma öyle bir konu ablacım...çok kafam karışık zaten...ne olursun yarın bir test yaptırıcam...belki de stresstendir diye düşünüyorum...senağlama

tamam ablişim, ayy meraktan çatlarım ben şimdi, yarını nasıl beklicez kaydirigubbakcemile3
ee nasılsın boncuğum, neler yapıyosun, görünmüyosun çok fazla
telaşlar bitmedi mi daha...

Çenebazım telaşlar devam ablam tabii...şimdi burada kendime abiye diktiriyorum...geline de nişanlık dikiliyor...bir yandan da davetiye yazıp dağıtıyoruz....kuşum sana da göndermek isterim ama adresin yok...zaten sen başımla beraber davetlisin ablasının güzeli....opuyorumnanaktanbir de bunlar varken başıma bir de bu iş çıktı...ayy yanlıştır inşallah...uykum kaçtı walla...yani hallederim ama durup dururken bir de bu sorun olmasın...ama ben inanmıyorum cidden çok eminim çünkü...:kedi::eek:lmaz:mafoldumben

ablişim hayırlısı diyeyim kaydirigubbakcemile3
istersen adresimi gönderirim ablam ama hiç yorma sen kendini, hem ben gelebilsem gelirim :))) ama nerdeee... inşallah çok güzel olur herşey, sana ne giysen yakışır, kendini fazla yorma o telaşlarda.
öpüyorum kocaman canım benim.... hadi iyi geceler.... benim uyku saatim :)) duş muş uyku sonra mirmirmirmir
kendine iyi bak boncuk ablam opuyorumnanaktan
iyi geceler a.s.

ablişim hayırlısı diyeyim kaydirigubbakcemile3
istersen adresimi gönderirim ablam ama hiç yorma sen kendini, hem ben gelebilsem gelirim :))) ama nerdeee... inşallah çok güzel olur herşey, sana ne giysen yakışır, kendini fazla yorma o telaşlarda.
öpüyorum kocaman canım benim.... hadi iyi geceler.... benim uyku saatim :)) duş muş uyku sonra mirmirmirmir
kendine iyi bak boncuk ablam opuyorumnanaktan
iyi geceler a.s.
iyi geceler güzel kızım...güzel güzel uyu güzel gözlerinle...yerimsenibenŞeniz

kardelen,m hoşgeldin canımsın...yaa canım sıkkın biraz da affedersin atlamışım tatlıM...seni seviyorum ben...kardelenlerin en güzeli...:asigim:

X