Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardelencim sağol canım...inşallah eşin de diplomasını alsın hayırlısıyla...:hooray:günydınlarr herkeseeopuyorumnanaktan
ooo sibel ablcm daha ne yanii valla şole bi hayl ettimde süper olmşşzemuszemus
eşim bu ay diplomasını alack izmire geleceğ,z ama tarih belli değil inş nişan zamnına denk gelir de glşrz bizdee öptm çokk
Lady ablam evet çok yoğun...senin de başından geçmiş bilirsin...kaydirigubbakcemile5sibelim senin işlerin bayağı yoğun bu aralar. bitince artık bol bol sohbet ederiz.opuyorumnanaktan
selamlar murgiz ablam...nasılsın? epeydir görüşemedik...:1ninca:mrb arkadaşlar nasılsınız öpüyorum
ablişim bildiğin gibiyim.... ama az önce duyduklarımla daha bir iyi oldum hihoyyyt
ablacım aklın karışmıştır ama bence inanılmaz güzel bir haber :teytey:
izin verirsen mutluluktan uçtuğumuz haberlere konu bile açarım, uçtum mutluluktan gerçekten delikafadulden
iyi geceler güzel kızım...güzel güzel uyu güzel gözlerinle...yerimsenibenŞenizablişim hayırlısı diyeyim kaydirigubbakcemile3
istersen adresimi gönderirim ablam ama hiç yorma sen kendini, hem ben gelebilsem gelirim :))) ama nerdeee... inşallah çok güzel olur herşey, sana ne giysen yakışır, kendini fazla yorma o telaşlarda.
öpüyorum kocaman canım benim.... hadi iyi geceler.... benim uyku saatim :)) duş muş uyku sonra mirmirmirmir
kendine iyi bak boncuk ablam opuyorumnanaktan
iyi geceler a.s.