İzmir Sohbetleri

ah bı gelsenn kar ıle senı paylasamıcaz korkuyosun gelmıyosun:))
76 oldum ablam 7 kg gıttıı:)
ayy maşallah essecim. kaç günde verdin kiloları bakem? gelcem nasipse bakalım sizi özledim yaw..opuyorumnanaktan
ben geldm efenim..hayırlı günler geceler olsun...nassınızzemuszemus

sibel ablamopuyorumnanaktan
kibelem hoşgeldin kıskanlıcak hatunum...opuyorumnanaktan14 gün sona gidiyon mu şeker?

sen gel ben sana daha cici mamalar yaparım. sarma ne ki.:lepipuyorumnanaktan

Kızlar Kızlar gelemmiii Yananızdan Öpemmiiii opuyorumnanaktan

sırnaşık şey

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bende öperim.opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz lady ablam,kardelenim,çenebazım, güniçenim...a.s.nasılsınız? güniçen nerelerdesin abliş sen? unuttun buraları...senağlama

yedik yemekleri. şimdide kollestrol ile boğuşuyorum. acil yediklerimi vermem lazım.:roflol::roflol:delikafaduldennaniknanik

selam kızlar keyifli bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
hayırlara vesile olsun inşaallah:Saruboceq:

ayy maşallah essecim. kaç günde verdin kiloları bakem? gelcem nasipse bakalım sizi özledim yaw..opuyorumnanaktan

kibelem hoşgeldin kıskanlıcak hatunum...opuyorumnanaktan14 gün sona gidiyon mu şeker?

opuyorumnanaktan ablaammmmmm cnmmm.... evet gidiyorum...:sinifsinif::gitme: bnsz buluşma yapman emi

ivet o beniimmmzemuszemus
selam esse...kaydirigubbakcemile5
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

6 haftada ablam 5kılo verdım:)) fatmacıgm ıns ıstanbula gelırse gorusurz senınde kulaklaeını cınlatırz ablamm:)

opuyorumnanaktan ablaammmmmm cnmmm.... evet gidiyorum...:sinifsinif::gitme: bnsz buluşma yapman emi
kibelemm seni çok özlücem yaww..:gitme:hadi hayırlarla git gel kuşum. sensiz buluşma olur mu canımsın...kaydirigubbakcemile5
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

6 haftada ablam 5kılo verdım:)) fatmacıgm ıns ıstanbula gelırse gorusurz senınde kulaklaeını cınlatırz ablamm:)
essem maşallah pembişim çok gayretlisin...kulaklarımı çınlatın fatmamla...opuyorumnanaktan

boncuğum burdayım ablam...sen nasılsın? opuyorumnanaktanoğlumun nişan günü belirlendi...buyrunnnnnnnnnhaırlıklara başladım...mafoldumben

hoşbldk ablam enes ii allah a şkr ama benm boğazlarm şişmafoldumben

dün gece ışıkla bademcklerime bakem dedm anaa ne görem sol alt dişlerin bittiği en son yerde bi şişlik bide mor gece bi psikolojm bozldu ne oldu die sabah 9 da hemn dişçiye gttm ama çok korktm kotu bişi die allah dan değilmiş 20lk diş çıkamamış yardı dr damağımı çıksn die .. biz ole işte ablam sen nasılsn sepet tamam mı gün de belli olmş hayrlı olsn inş. :Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.slmmmm ızmırın güzelleriiii nasılsınızzzz hepinıze segılerrrrrrrrrrrrr

hadi hayırlısı olsun sibel ablaaa.............
senin işin çok bu ara nedeni anlaşılıyorr zemuszemus

iyi geceler topiğim...yine gelemedeim bu gece...malum misafirlerim vardı yemekli...hadi ışıklarını kapatıom..iyi gecelerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…