E
EU2
Ziyaretçi
ben geldm efenim..hayırlı günler geceler olsun...nassınızzemuszemus
kıskanılıcak hatun waww selam fıstık:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivet o beniimmmzemuszemuskıskanılıcak hatun waww selam fıstık:)
ayy maşallah essecim. kaç günde verdin kiloları bakem? gelcem nasipse bakalım sizi özledim yaw..opuyorumnanaktanah bı gelsenn kar ıle senı paylasamıcaz korkuyosun gelmıyosun:))
76 oldum ablam 7 kg gıttıı:)
kibelem hoşgeldin kıskanlıcak hatunum...opuyorumnanaktan14 gün sona gidiyon mu şeker?sibel ablamopuyorumnanaktan
sizlere de iyi haftasonları....
herkesin günü çok güzel geçsin :teytey:
uzun bir gün olsun pazartesi gelemesin bitürlü kaydirigubbakcemile3
firstlady ablam, siz bol bol dinlenin buluşma tayfası olarak çok yoruldunuz hepiniz...
ama resimlere bakılırsa harika geçmiş...
tek tek sarmış ablacım ya, harikasın :lepi:
sibel ablam misafirliğin makbulu kısa olanı de sen onlara kaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepinizi a.s.
Kızlar Kızlar gelemmiii Yananızdan Öpemmiiii opuyorumnanaktan
sırnaşık şey
hoşgeldiniz lady ablam,kardelenim,çenebazım, güniçenim...a.s.nasılsınız? güniçen nerelerdesin abliş sen? unuttun buraları...senağlama
ayy maşallah essecim. kaç günde verdin kiloları bakem? gelcem nasipse bakalım sizi özledim yaw..opuyorumnanaktan
kibelem hoşgeldin kıskanlıcak hatunum...opuyorumnanaktan14 gün sona gidiyon mu şeker?
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:ivet o beniimmmzemuszemus
selam esse...kaydirigubbakcemile5
ayy maşallah essecim. kaç günde verdin kiloları bakem? gelcem nasipse bakalım sizi özledim yaw..opuyorumnanaktan
kibelem hoşgeldin kıskanlıcak hatunum...opuyorumnanaktan14 gün sona gidiyon mu şeker?
kibelemm seni çok özlücem yaww..:gitme:hadi hayırlarla git gel kuşum. sensiz buluşma olur mu canımsın...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan ablaammmmmm cnmmm.... evet gidiyorum...:sinifsinif::gitme: bnsz buluşma yapman emi
essem maşallah pembişim çok gayretlisin...kulaklarımı çınlatın fatmamla...opuyorumnanaktan:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
6 haftada ablam 5kılo verdım:)) fatmacıgm ıns ıstanbula gelırse gorusurz senınde kulaklaeını cınlatırz ablamm:)