biitoommm orda mısın ortimmm......:)))
amin canım inşallah:Saruboceq:fatmacım..inşallah sağlıkla alır bebişi kucağına eltin canımcım....ayy ne güzel haberler bunlar yaaakaydirigubbakcemile5
amin bitoşs ablam :Saruboceq:sende hayırlısıyla gel inşallah güzel haberleride kusumdan duyalım bitoşum geldi diye yazsın bizezemuszemusiyilik canim gün sayiyom ucup geliyom türkiyeme canim izmirime :teytey:hihoyyyt
hayirlisiyla canim allah bir havazda kurtarsin insallah saglikla bebiscigini alsin kucagina allah yardimcisi olsun tebrikler fatmacima.s.
selam sanada sibel ablamopuyorumnanaktanselamlarr...kibele, murgiz ablam hoşgeldiniz...yerimsenibennasılsınız? suyum eltine hayırlı doğumlar canım...:CüvCüv:Allah kurtarsın...ayrıcana fincan takımı aldım...sanırım hora geçti çok beğendi teyze...teşk.ler suyum...opuyorumnanaktanyaa ben sizleri çok sefiyom canlarım...her şeyimi paylaşıom...cansınız siz...Şeniz
burdayız suyum ama sen çok geç geliyon ablam yaa... :1no2:ben de çıkıcam birazdan...mirmirmirmirbitoşum sibel ablam nassınız kızlaropuyorumnanaktan
gidiyonuzmu yoksa ben yeni gelmiştim:gitme:
burdaaaaaayyıııımmmmmm....:lepi:bugün hiç görünmedin ortim yaww.hazırlık mı yapan?kafamçokkarıştı
burdaaaaaayyıııımmmmmm....:lepi:bugün hiç görünmedin ortim yaww.hazırlık mı yapan?kafamçokkarıştı
ehhh allah iyiliğinizi versinkaydirigubbakcemile3 bende geliyom gidiyom orti arıyom:roflol::roflol:insallah canlarim hayirlisi ile yerimseniben
bitoşum sibel ablam nassınız kızlaropuyorumnanaktan
gidiyonuzmu yoksa ben yeni gelmiştim:gitme:
ehhh allah iyiliğinizi versinkaydirigubbakcemile3 bende geliyom gidiyom orti arıyom:roflol::roflol:
kim bu orti diyom hiç rastlaşmadık:roflol::roflol::roflol:
amin canım inşallah:Saruboceq:
amin bitoşs ablam :Saruboceq:sende hayırlısıyla gel inşallah güzel haberleride kusumdan duyalım bitoşum geldi diye yazsın bizezemuszemus
selam sanada sibel ablamopuyorumnanaktan
amin inşallah:Saruboceq:
fincan takımı süper olmuş:lepi:
genelde vardr herkezde ama dediğim gibi yeni bir takımda çok makbule geçeryerimseniben
bende sizleri seviyom:kedipuyorumnanaktanŞeniza.s.
iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkürleropuyorumnanaktan
gerçektende burda neleri paylaştık demi kızlar:gitme:
ya malesef bana bu sstde anca fırsat geliyor sibel ablam..her işimi bitirip öle oturuyorum bugün birde telaşımda çoktu eşim işleri bitmedi geç geldi eltimden dolayı telefon trafiği yaşadım çocukları uyut toparlanmak anca bu saati buldukafamçokkarıştıburdayız suyum ama sen çok geç geliyon ablam yaa... :1no2:ben de çıkıcam birazdan...mirmirmirmir
amiin inşallah :Saruboceq:ne kadar heyecanlısındır demi ablamdelikafaduldeninsallah canlarim hayirlisi ile yerimseniben
tatalı telaşlar herşey böyle güzel olsun:Saruboceq: içi içine sığmaz insanınzemuszemusislerim vardi caney tamamladim sükürler olsun biraz daha var sonra ordayim allahin izniyle insallah:Saruboceq::teytey::teytey:
hee yaw...bu topici beraber açtık bitoomla...ortak yane..kaydirigubbakcemile5ben kısaca orti deyyom emme...gel seni bi öpem ortiM...Şenizbiz sibelimle orti olduk artik hep beraberiz allahin izniyle opuyorumnanaktan
sekerler güzeller bu gün tartildim tam 14 kilo vermisim fisfisfis sevindim daha 5 kilom var insallah