Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya mahf olmuş bakımsızlıktan ben gittiğimde öyleydi malesef:1no2:aaaaa orası el değmemiştir nasıl güzeldir kimbilir malesef dıştaki havuzcuklar eskisiyle karşılaştırılamayacak kadar kötü bunuda bozmazlar inş
konuyla alakasız ama azerbeycan tv de kadın pedi reklamı izledim koptum :roflol:
aynen sibel abla benden daha çok saydın :lepi:Yaa ülkemiz çok harika sahiden ama gidip görmediğim öle çok yer var ki...mesela adıyamanda nemrut dağında güneşin batışı Atatürk portresi gibi oluyomuş...karadenizi görmek isterim...Sümela Manastırı, uzungöl fln...Şurda burnumuzun dibi Pamukkaleye gidemedik daha...Safranboluya gidip özgün mimari evlerini gömek isterim...Urfanın balıklıgölü mesela...turkbayragiayy ne çok yer varmış...çalış çalış bir yerlere gidemedik ki...İstanbul-İzmir arası gidip geldim çoğunlukla...
kk türkiye turu düzenlesene sevo bütün kk lılarla tanışmış oluruz:lepi: ama sponsor bir turizim acentesi bulmak lazım:roflol: ne güzel olurda hee düşünseniz ya
sahiden yaa..bir Türkiye turu mu yapsak acaba...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3turkbayragi
ayyy süper olur heeturkbayragihadi kızlar bir turlarımız eksikti. bunuda biz izmirli hatunlar gerçekleştirsin.kaydirigubbakcemile3:lepi:
ver elini türkiyem
düşünseniz ya kızlar her şehirde bir kk lı var bir değil birçokdelikafadulden herkez birbirine rehberlik yapar meşhur yiyeceklerini yeriz gezilecek yerleri gezeriz..tarihi kültürü yakından izleriz evliya çelebi gibi notlarımız olur hatta tarihe bile geçer adımızdelikafadulden
ilk kadın seyahatnamesi diye
güle güle ablam görüşmek üzereopuyorumnanaktankızlar şimdilik ben kaçıyorum. birazdan eşimle evden çıkacağız. sizden ayrılması zor ama hava kararmadan pazarımı yapayım. evde yemeklik yok zira. sonrada alsancak turuna çıkalım. delikafadulden
Şeniz
ablacım ilk kez gidiyorsun ya küçük bir canlı saksı çiçeği olabiliraslındayerimsenibentamam ablacım ben de çıkıyorum...gelin kızın anneannesine gidecez...bir hediye alacM ama ne olabilir ki? fikriniz var mı terlik olabilir mi?
ablam küçük şık bir şekerlikte götürebilirsinyerimseniben hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama bizim kızın kayınvalidesi getirdi der annane güzel birşey seçmen lazımyerimsenibensuyum evt cnm ilk kez gidiyoruz anneanneye...ondan size danıştım bir karar veremedim çünkü..(
sevo harbi coştum süper olur haberlere bile konu oluruzturkbayragişöyle hayal ettimde bi ötobüs izmirli hatun otobüsün heeryerinde kk ablemi ver elini türkiye turkbayragi seyehatname ne hoş geliyor kulağa kaydirigubbakcemile5
iyilik canim gün sayiyom ucup geliyom türkiyeme canim izmirime :teytey:hihoyyytiyi bitoş ablam...sen nassın...ne var ne yokzemuszemus
hayirlisiyla canim allah bir havazda kurtarsin insallah saglikla bebiscigini alsin kucagina allah yardimcisi olsun tebrikler fatmacima.s.kızlar eltim doğuma gitti :gitme:
dua edin lütfen herşey hayırlı olsun:Saruboceq:
selametle gelsinler