bende özledim sizi girdiğimde çok geç saatlerde oluyo bazen kimseler kalmıyo burda hatta:çok üzgünüm:bakınıp çıkıyorum bende tabi.. bazen de denk geliyor sohbetlerimiz güzel oluyor arada laflıyoruz kızlarlakaydirigubbakcemile2daha gitmedik suyum pinarim gidiyordum ama sükür geldiniz özledim vallaopuyorumnanaktan
ohhh ne güzel yaa:lepi:biz sibelimle orti olduk artik hep beraberiz allahin izniyle opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:sanal sanal ne muhabbet demiştir eniştede:roflol::roflol::roflol:Yaa gerçekten de neleri paylaşoyoz burada...kaydirigubbakcemile5walla hepiniz hakkınızı helal edin.turkbayragiKimseye gidip uğraşmadan hep fikir almışımdır sizlerden...eşime diyorum ki; sırası gelir onlar benim karşı dairemde oturan komşum,kardeşim, bazen en yakın arkadaşım gibi hepsi...Şenizdaha az önce konuştuk fincan önerisini fatoş verdi didim...walla size inanamıyorum diyor...kaydirigubbakcemile3
hee yaw...bu topici beraber açtık bitoomla...ortak yane..kaydirigubbakcemile5ben kısaca orti deyyom emme...gel seni bi öpem ortiM...Şeniz
biitoom sen gelince kuşum fln bir organize olup bergamaya gidek...suyum var kardelen,m var...ne dersin ortak.delikafadulden
biitoom sen gelince kuşum fln bir organize olup bergamaya gidek...suyum var kardelen,m var...ne dersin ortak.delikafadulden
ayyy şaka gibi haaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldencanim benim ya söylediklerinden duygulandim eger hakkim gectise kendi namima helal hos olsun sizleri cok sevdim ben biz burda can gibin olduk insallah hep devam eder:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evt fatmam yaa bir baktım msj açtım hemen okudum...yaa didim süper fikirler kendimce öptüm seni...opuyorumnanaktangeçen yazdım oğlum dr oldu diye...tanıdık tanımaık bir sürü kişi kutlamış ne kadar sevindim...insanın kendi yakınları böyle yakın olmuyor nedense...:1no2:ben her eyimi sizinle paylaşıom..ne kıskançlık var ne kötüleme...herkes içten...hepinizden Allah razı olsun...sizi çok sefiyom güzel insanlarım...Şenizbende özledim sizi girdiğimde çok geç saatlerde oluyo bazen kimseler kalmıyo burda hatta:çok üzgünüm:bakınıp çıkıyorum bende tabi.. bazen de denk geliyor sohbetlerimiz güzel oluyor arada laflıyoruz kızlarlakaydirigubbakcemile2
ohhh ne güzel yaa:lepi:
tebrikler vallavereliniortak ortinin açılımı ortakmı canlar:uhm:
evt caney ortinin açılımı ortak hehehe...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:sanal sanal ne muhabbet demiştir eniştede:roflol::roflol::roflol:
bende sen topikten çıkmışsın hemen ziyaretçi defterine koştum yetişeyim sana gitmeden diyekaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum sibel ablakaydirigubbakcemile5
ben burda hiç tanımadığım okadar çok insanın derdine ağladımki anlatamam sana:gitme:
birçok haberede sevindik hep beraber hihoyyyt
paylaşmak hakikaten çok çok güzelkaydirigubbakcemile5
allah güzel haberleri duymak nasip etsin hep:Saruboceq:
bitosum masallah ablam nasıl verdin hakikaten:1shok::1shok: ne kadar zamanda verdinCADIARZU
sibel ablam ortak hee süperkaydirigubbakcemile5
evt fatmam yaa bir baktım msj açtım hemen okudum...yaa didim süper fikirler kendimce öptüm seni...opuyorumnanaktangeçen yazdım oğlum dr oldu diye...tanıdık tanımaık bir sürü kişi kutlamış ne kadar sevindim...insanın kendi yakınları böyle yakın olmuyor nedense...:1no2:ben her eyimi sizinle paylaşıom..ne kıskançlık var ne kötüleme...herkes içten...hepinizden Allah razı olsun...sizi çok sefiyom güzel insanlarım...Şeniz
Hadi bakalım hayırlı haberler inşallah...:Saruboceq::CüvCüv:Allah o yolda eğlendirmesin...:Saruboceq:kızlar ben telefon edip gelicem biraz müsadenizle:kedi:
eltim ne alemde merak ediyom:uhm:
amin cümlemizden razı olsun:Saruboceq:evt fatmam yaa bir baktım msj açtım hemen okudum...yaa didim süper fikirler kendimce öptüm seni...opuyorumnanaktangeçen yazdım oğlum dr oldu diye...tanıdık tanımaık bir sürü kişi kutlamış ne kadar sevindim...insanın kendi yakınları böyle yakın olmuyor nedense...:1no2:ben her eyimi sizinle paylaşıom..ne kıskançlık var ne kötüleme...herkes içten...hepinizden Allah razı olsun...sizi çok sefiyom güzel insanlarım...Şeniz
bende seni seviyom ortim valla duygulandim ama ha:gitme:
amin cümlemizden razı olsun:Saruboceq:
evet sibel ablam çok büyük mutluluk oğlunun haberiopuyorumnanaktan insan dostlarınla paylaşmayacakta kiminle paylaşacak açıkcası bende başlıgı gördümde kim oldugunu düşünmeden girmiştim senn oğlun oldugunu görüncede hatrladım ve gerçektende sevindim kaydirigubbakcemile5
kendi çocuklarım geldi aklımasenağlama muhteşem bir duygu bu :asigim: allah acılarını göstermesin hiçbir anne babaya:Saruboceq: hep güzel haberlerle mutlu oluruz inşallah:Saruboceq:
biliyom canimopuyorumnanaktan benim sizler gibin arkadaslar buldugum icin cok mutluyumortim walla benim samimi duygularım bunlar...:lepi:abartı fln değil...ne sorsam herkes bişiler söyler...Şenizsana bile az mı fal attırdım? delikafadulden
iyi geceler dostlar ........
biliyom canimopuyorumnanaktan benim sizler gibin arkadaslar buldugum icin cok mutluyum
iyi geceler boncukum güzelim opuyorumnanaktan