:teselli:inş inş hanımlar ne diim fazla takmamaya çalışıyorum kısmet bakalım hayat neler getirecek arada depreşiyorum sadece :kedi:
bir gökçeada proğramımız var öncelikle ama o tam kesin değil gibi... bellide olmaz yerimseniben
sonrada bir firmamızın uludağda tanışma fuarı var ordanda sanırsam istanbula geçeceğiz:lepi:
bir gökçeada proğramımız var öncelikle ama o tam kesin değil gibi... bellide olmaz yerimseniben
sonrada bir firmamızın uludağda tanışma fuarı var ordanda sanırsam istanbula geçeceğiz:lepi:
inş inş hanımlar ne diim fazla takmamaya çalışıyorum kısmet bakalım hayat neler getirecek arada depreşiyorum sadece :kedi:
sblue canım ya hiç önemli değil. moral en iyi ilaç. bak bize dr. %1 şans verdi. yinede umutluyuz. o şansı didine didine yakalayacağız. olmadı yine deneyeceğiz. ben anneanne olmayı dört gözle ve umutla bekleyeceğim.
sblue canım ya hiç önemli değil. moral en iyi ilaç. bak bize dr. %1 şans verdi. yinede umutluyuz. o şansı didine didine yakalayacağız. olmadı yine deneyeceğiz. ben anneanne olmayı dört gözle ve umutla bekleyeceğim.
inş ablam hep dua ediyorum damlama
kesinlikle katılıyorum..allah sizede göstersin yardımcınız olsun:Saruboceq:sblue canım ya hiç önemli değil. moral en iyi ilaç. bak bize dr. %1 şans verdi. yinede umutluyuz. o şansı didine didine yakalayacağız. olmadı yine deneyeceğiz. ben anneanne olmayı dört gözle ve umutla bekleyeceğim.
evet ablam öyleymiş.benm kuznim orda ünv.okuyo kaç yıldır gidemedik hep davet etti kız ama kısmet olmadı şimdi az kaldı dönmesine ve çok kızıyor gitmedik diye..orda evi çok güzel fotolardan biliyorum..ev sahibi karedenizli bir bayan o kadının yazlığı ve eşyalarıyla kiraladılar ..harika bir ev ve büyükte yerleri çok müsait yani ama gidemedikten sonra işte:gitme:2 yıl önce Gökçeadaya gitmiştik biz de suyum...Adalet Bakanlığının kampı var orada...yalnız serin oluyo geceleri baya...yanına ona göre kalın da bişeyler al derim...iyi tatiller şimdiden...zemuszemus
evet ablam aynen öle leyleği havada gördüm sahidende gördümdelikafaduldenoh leylek leylek havada. yumurtası tavada oynayacaksınız yani.delikafadulden
depreşme siz depreşince bende depreşiyorum. hem piknikte bu havaları unutacağız.opuyorumnanaktan
:Saruboceq:inşallah ablacım senin de anneanne olacağın günleri en kısa zamanda duyarız...:Saruboceq::CüvCüv:
inşallah ablacım senin de anneanne olacağın günleri en kısa zamanda duyarız...:Saruboceq::CüvCüv:
kızlar ben bu yaz midilliye gitmek istiyorumzemuszemus aslında her sene istiyorum ama hala kısmet olmadı..midilliden her salı ve c.tesi feribot kalkıyor nasıl geliyolar görmeniz lazım.kapı komşumuz gibiler burdanda giden çok öle pasoport falanda gerekmiyor haberiniz olayerimseniben gecen sene kişi başı 28 milyondu turlar tabi sadece yol parası galiba bu sanırsamCADIARZU.ben çocuklardan dolayı cesaret edemedim deniz yolculuğuna annem çalışıyo yazları öle olmasa günü birlik sonuçta bırakır giderdim :1no2:
midilli harika bir şehirmiş okadarda yakınız ışıklarını görüyoruz inip kalkan uçakları
kadınlarıda alışverişi çok seviyolar aynı biz gibi pazarda hep karşılaşıyoruzkaydirigubbakcemile3
gezilecek görülecek okadaar çok yer varki önce şöyle bir tr turuna çıkacaksın opuyorumnanaktan
inşallah canım.a.s.
ben oralardan çok ülkemde geziyi tercih ediyorum. görülecek o kadar çok yer var ki.turkbayragi
öncelikle denizliye gitmeyi istiyorum ben. pamukkalenin aynısı yerin altında bir mağarada çıkmış. orayı illa görmem lazım.:lepi:
kadın pedi reklam mı? kafamçokkarıştıçok garip sanırsam sevo koptuğuna göre...:1shok:aaaaa orası el değmemiştir nasıl güzeldir kimbilir malesef dıştaki havuzcuklar eskisiyle karşılaştırılamayacak kadar kötü bunuda bozmazlar inş
konuyla alakasız ama azerbeycan tv de kadın pedi reklamı izledim koptum :roflol:
kk türkiye turu düzenlesene sevo bütün kk lılarla tanışmış oluruz:lepi: ama sponsor bir turizim acentesi bulmak lazım:roflol: ne güzel olurda hee düşünseniz yagezilecek görülecek okadaar çok yer varki önce şöyle bir tr turuna çıkacaksın opuyorumnanaktan
kesinlikle katılyorum ülkemde harika yerler var:asigim:inşallah canım.a.s.
ben oralardan çok ülkemde geziyi tercih ediyorum. görülecek o kadar çok yer var ki.turkbayragi
öncelikle denizliye gitmeyi istiyorum ben. pamukkalenin aynısı yerin altında bir mağarada çıkmış. orayı illa görmem lazım.:lepi:
aaaaa orası el değmemiştir nasıl güzeldir kimbilir malesef dıştaki havuzcuklar eskisiyle karşılaştırılamayacak kadar kötü bunuda bozmazlar inş
konuyla alakasız ama azerbeycan tv de kadın pedi reklamı izledim koptum :roflol:
kadın pedi reklam mı? kafamçokkarıştıçok garip sanırsam sevo koptuğuna göre...:1shok:
kk türkiye turu düzenlesene sevo bütün kk lılarla tanışmış oluruz:lepi: ama sponsor bir turizim acentesi bulmak lazım:roflol: ne güzel olurda hee düşünseniz ya
sahiden yaa..bir Türkiye turu mu yapsak acaba...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3turkbayragi