- 13 Mayıs 2007
- 1.932
- 2
- 45
bende özledim sizi girdiğimde çok geç saatlerde oluyo bazen kimseler kalmıyo burda hatta:çok üzgünüm:bakınıp çıkıyorum bende tabi.. bazen de denk geliyor sohbetlerimiz güzel oluyor arada laflıyoruz kızlarlakaydirigubbakcemile2daha gitmedik suyum pinarim gidiyordum ama sükür geldiniz özledim vallaopuyorumnanaktan
ohhh ne güzel yaa:lepi:biz sibelimle orti olduk artik hep beraberiz allahin izniyle opuyorumnanaktan
tebrikler vallavereliniortak ortinin açılımı ortakmı canlar:uhm:
:roflol::roflol::roflol:sanal sanal ne muhabbet demiştir eniştede:roflol::roflol::roflol:Yaa gerçekten de neleri paylaşoyoz burada...kaydirigubbakcemile5walla hepiniz hakkınızı helal edin.turkbayragiKimseye gidip uğraşmadan hep fikir almışımdır sizlerden...eşime diyorum ki; sırası gelir onlar benim karşı dairemde oturan komşum,kardeşim, bazen en yakın arkadaşım gibi hepsi...Şenizdaha az önce konuştuk fincan önerisini fatoş verdi didim...walla size inanamıyorum diyor...kaydirigubbakcemile3
bende sen topikten çıkmışsın hemen ziyaretçi defterine koştum yetişeyim sana gitmeden diyekaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum sibel ablakaydirigubbakcemile5
ben burda hiç tanımadığım okadar çok insanın derdine ağladımki anlatamam sana:gitme:
birçok haberede sevindik hep beraber hihoyyyt
paylaşmak hakikaten çok çok güzelkaydirigubbakcemile5
allah güzel haberleri duymak nasip etsin hep:Saruboceq: