İzmir Sohbetleri

daha gitmedik suyum pinarim gidiyordum ama sükür geldiniz özledim vallaopuyorumnanaktan
bende özledim sizi girdiğimde çok geç saatlerde oluyo bazen kimseler kalmıyo burda hatta:çok üzgünüm:bakınıp çıkıyorum bende tabi.. bazen de denk geliyor sohbetlerimiz güzel oluyor arada laflıyoruz kızlarlakaydirigubbakcemile2
biz sibelimle orti olduk artik hep beraberiz allahin izniyle opuyorumnanaktan
ohhh ne güzel yaa:lepi:
tebrikler vallavereliniortak ortinin açılımı ortakmı canlar:uhm:

Yaa gerçekten de neleri paylaşoyoz burada...kaydirigubbakcemile5walla hepiniz hakkınızı helal edin.turkbayragiKimseye gidip uğraşmadan hep fikir almışımdır sizlerden...eşime diyorum ki; sırası gelir onlar benim karşı dairemde oturan komşum,kardeşim, bazen en yakın arkadaşım gibi hepsi...Şenizdaha az önce konuştuk fincan önerisini fatoş verdi didim...walla size inanamıyorum diyor...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:sanal sanal ne muhabbet demiştir eniştede:roflol::roflol::roflol:
bende sen topikten çıkmışsın hemen ziyaretçi defterine koştum yetişeyim sana gitmeden diyekaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum sibel ablakaydirigubbakcemile5
ben burda hiç tanımadığım okadar çok insanın derdine ağladımki anlatamam sana:gitme:
birçok haberede sevindik hep beraber hihoyyyt
paylaşmak hakikaten çok çok güzelkaydirigubbakcemile5
allah güzel haberleri duymak nasip etsin hep:Saruboceq::nazar:

biitoom sen gelince kuşum fln bir organize olup bergamaya gidek...:eek:suyum var kardelen,m var...ne dersin ortak.delikafadulden

hee yaw...bu topici beraber açtık bitoomla...ortak yane..kaydirigubbakcemile5ben kısaca orti deyyom emme...gel seni bi öpem ortiM...Şeniz

canim benim ya söylediklerinden duygulandim eger hakkim gectise kendi namima helal hos olsun sizleri cok sevdim ben biz burda can gibin olduk insallah hep devam eder:Saruboceq:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitosum masallah ablam nasıl verdin hakikaten:1shok::1shok: ne kadar zamanda verdinCADIARZU
sibel ablam ortak hee süperkaydirigubbakcemile5

biitoom sen gelince kuşum fln bir organize olup bergamaya gidek...:eek:suyum var kardelen,m var...ne dersin ortak.delikafadulden

canim benim ya söylediklerinden duygulandim eger hakkim gectise kendi namima helal hos olsun sizleri cok sevdim ben biz burda can gibin olduk insallah hep devam eder:Saruboceq:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy şaka gibi haaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
valla uçarım sevincimdenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 keşke öle bir süpriz yapsanız:Saruboceq:
bende izmire geleyim diyodum kafadan bir buluşma çıkartırız bir satlik bile olsa görüşürüz diyodum ama hangi arada diye düşünmüyo değilimkafamçokkarıştı bu hafta burda kermes var hepinizi beklerim kızlar kaydirigubbakcemile dolu dolu bir hafta oluyor ama hiç boşluk yok sabahtan akşama proğram oluyor harika bir tur yaparız ama umarım kısmet olur:Saruboceq:

bende özledim sizi girdiğimde çok geç saatlerde oluyo bazen kimseler kalmıyo burda hatta:çok üzgünüm:bakınıp çıkıyorum bende tabi.. bazen de denk geliyor sohbetlerimiz güzel oluyor arada laflıyoruz kızlarlakaydirigubbakcemile2

ohhh ne güzel yaa:lepi:
tebrikler vallavereliniortak ortinin açılımı ortakmı canlar:uhm:
evt caney ortinin açılımı ortak hehehe...kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:sanal sanal ne muhabbet demiştir eniştede:roflol::roflol::roflol:
bende sen topikten çıkmışsın hemen ziyaretçi defterine koştum yetişeyim sana gitmeden diyekaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum sibel ablakaydirigubbakcemile5
ben burda hiç tanımadığım okadar çok insanın derdine ağladımki anlatamam sana:gitme:
birçok haberede sevindik hep beraber hihoyyyt
paylaşmak hakikaten çok çok güzelkaydirigubbakcemile5
allah güzel haberleri duymak nasip etsin hep:Saruboceq::nazar:
evt fatmam yaa bir baktım msj açtım hemen okudum...yaa didim süper fikirler kendimce öptüm seni...opuyorumnanaktangeçen yazdım oğlum dr oldu diye...tanıdık tanımaık bir sürü kişi kutlamış ne kadar sevindim...insanın kendi yakınları böyle yakın olmuyor nedense...:1no2:ben her eyimi sizinle paylaşıom..ne kıskançlık var ne kötüleme...herkes içten...hepinizden Allah razı olsun...sizi çok sefiyom güzel insanlarım...Şeniz

kızlar ben telefon edip gelicem biraz müsadenizle:kedi:
eltim ne alemde merak ediyom:uhm:

bitosum masallah ablam nasıl verdin hakikaten:1shok::1shok: ne kadar zamanda verdinCADIARZU
sibel ablam ortak hee süperkaydirigubbakcemile5

valla bilmiyom nasil verdim gülom ise basladim az yedim gitti bende anlamadim valla daha biraz var onuda verem söyle tig gibin dermisimdelikafadulden

evt fatmam yaa bir baktım msj açtım hemen okudum...yaa didim süper fikirler kendimce öptüm seni...opuyorumnanaktangeçen yazdım oğlum dr oldu diye...tanıdık tanımaık bir sürü kişi kutlamış ne kadar sevindim...insanın kendi yakınları böyle yakın olmuyor nedense...:1no2:ben her eyimi sizinle paylaşıom..ne kıskançlık var ne kötüleme...herkes içten...hepinizden Allah razı olsun...sizi çok sefiyom güzel insanlarım...Şeniz

bende seni seviyom ortim valla duygulandim ama ha:gitme:

amin cümlemizden razı olsun:Saruboceq:
evet sibel ablam çok büyük mutluluk oğlunun haberiopuyorumnanaktan insan dostlarınla paylaşmayacakta kiminle paylaşacak açıkcası bende başlıgı gördümde kim oldugunu düşünmeden girmiştim senn oğlun oldugunu görüncede hatrladım ve gerçektende sevindim kaydirigubbakcemile5
kendi çocuklarım geldi aklımasenağlama muhteşem bir duygu bu :asigim: allah acılarını göstermesin hiçbir anne babaya:Saruboceq: hep güzel haberlerle mutlu oluruz inşallah:Saruboceq:

amin cümlemizden razı olsun:Saruboceq:
evet sibel ablam çok büyük mutluluk oğlunun haberiopuyorumnanaktan insan dostlarınla paylaşmayacakta kiminle paylaşacak açıkcası bende başlıgı gördümde kim oldugunu düşünmeden girmiştim senn oğlun oldugunu görüncede hatrladım ve gerçektende sevindim kaydirigubbakcemile5
kendi çocuklarım geldi aklımasenağlama muhteşem bir duygu bu :asigim: allah acılarını göstermesin hiçbir anne babaya:Saruboceq: hep güzel haberlerle mutlu oluruz inşallah:Saruboceq:

sağolasın fatmam...Allah herkese evlatlarından güzel şeyler göstersin...kimseyi çocuklaruyla imtihan etmesin rabbim...:Saruboceq:

kizlar ben kactim iyi geceler tekrardan öptüm cokkkkkkkk görüsürüz seviyorum sizi canlarimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:

biliyom canimopuyorumnanaktan benim sizler gibin arkadaslar buldugum icin cok mutluyum

iyi geceler boncukum güzelim opuyorumnanaktan

Az olsun ama öz olsun insanın dostları di mi ortim...:lepi:benimkiler süper hepsi burdakilerin...hihoyyytvereliniortak

X