Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

@UOTE="kalbiminozu, post: 37699226, member: 601666"]@agopa, canım sen nasılsın? senin iğnelerle maçın ne zaman başlayacak:KK45:
@ denizaa, canım 12.sinde görüşürüz inşallah.:KK47:
yeni gelen arkadaşlar umarım tedavilerinizde başarılı bir sonuç elde edersiniz inşallah. hayırlısı olsun :nazar:[/QUOTE]
kalbiminozu kalbiminozu canım ben adetimi bekliyorum 2.günü gidicem bakalım maça ne zaman başlayacağım belli değil ama sabırsızlıkla bekliyorum senin nasıl gidiyor canım opuna az kaldı galiba ..

cycas cycas @menekseg5 ne olur bize guzel haberler verin.13 kasim da histeroskopi var benim.Transfer Aralik basi olucAk. Bana da 12 kasım vericeklerdi ben istemedim çünkü o gün evlilik yil dönümüz. O yuzden cycas cycas icini ferah tut. O kadar inanArim ki 12 kasima. Sevdigim adamla büyük zorluklari asip kavustugumuz gun o gün. Kötü hic bisey olmuycak ve sen de müjde nle bize de o gun hediye vermis olucaksin.

Canım benim bu topik açıldı açılalı herkesin savaşını, azmini okuyorum ve bir kez daha bizler ne kadar güçlü kadınlarız Rabbim elimizi boş çıkarma diye dua ediyorum. Tedavi sonrası hamile olanları okudukça da evet olacak zamanı var sadece diyorum ve hep umut ediyorum. Kesinlikle umutsuzluk yok ve yılmak yok mücadeleye sonuna kadar devam etmek var :KK70:
Evet canim Alllah da nasip ederse sonuna kadar mucadele vazgecmek yok :)

nehir2308 nehir2308 canım benim çok tesekkur ederim 12 kasım esimin dogum gunu normalde 13 kasimdi test tarihi ben 12 kasimda o yuzden yaptirmak istiyorum :) ayrıca bende kasım ayını cok severim bizimde kasım ayı aşk auımız insallah evlat hasretimizin dindigi ayda olacak :) yüce Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

bende durum aynı bır belırtı yok hala. zaten benım mınnaklar tutunursa mucıze olacaklar..transferden sonra bır gun dınlenıp ıse başladım pek dıkkat etmedim de..bugünde ogleden berı temızlık yaptım daha yenı oturdum..hayırlısı artık..:KK69::KK69::KK69:
Allah ol dedikten sonra dikkat etmişsin etmemişsin her türlü olur. Sende bir süpriz yok mu canım. Sendende güzel haberler bekliyoruz :anneadayı: belirti çoğu zaman olmuyormuş kafana takma canım:nazar:

Canimmm cok tebrik ederim :)
Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin inşallah cok sevindimm
çook teşekkür ederim canım Allah razı olsun :nazar::anneadayı:
:nazar::anneadayı::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK71::KK71::KK71::KK71::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK74::KK36: tebrikler canım
teşekkürler canııııım arkadaşım :nazar::anneadayı:

neeeeeeeeee ayy tüylerim diken diken oldu. Yüce Rabbim dualarımızı kabul etti inşallah Allah kucağına almayı nasib eder sorunsuz bir gebelik yaşarsın. :KK68::KK68::KK68::KK68:
sağol canım Allah razı olsun :nazar::anneadayı:
Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerin habirinizede sevinmeyi nasip eder bizlere...

X