-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.821
Ayyy arkadaşım cooook sevindim hadi gözün aydın.tanimiyorum seni ama inan gözlerim doldu Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hopebaby nin dediği gibi inşallah kara bulutlar değilsin hepimiz böyle müjdeli haberler alalimKan testim pozitif, 10. Gün 77..14. Umarım değer artar, Kaan Bey iyi dedi sonuç için ama endişeleniyorum.Farklı idrar testleri ile yapmıştım, duyarlılıkları farklıymoş
Teşekkür ederim, Şimdi değer takibi yapıcaz.ben de dua ediyorum sizler için,Herdefasında yazamasam da, ben de sizlerle üzülüp seviniyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruzAyyy arkadaşım cooook sevindim hadi gözün aydın.tanimiyorum seni ama inan gözlerim doldu Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hopebaby nin dediği gibi inşallah kara bulutlar değilsin hepimiz böyle müjdeli haberler alalim
Hayırlı olsun arkadaşım.güzel sonuçları duyalım burdan hep artık inşallah.Kızlar beni de dün sabah embriyolog aradı, cumartesi toplanan 9 yumurtamın 9'u da döllenmiş, yarın transfer var, umarım herşey yolunda gider. Kendimi kötüsüne de hazırlıyorum tabii... şimdi bir sürü ilaç kullanıyorum, 3tanesi vajinal yoldan, bir tanesi sırtıma bant, haplar vs...
İnşallah canım inşallah, vakti zamanı geldiğinde Rabbim hepimize kısmet etsin. Transfer işlemi ağrılı bir işlem mi acaba biliyor musun? Anestezi altında yapmadıklarına göre sıkıntılı olacağını sanmıyorum ama ilk defa olacağından hem merak, hem ufak da olsa bir korku varHayırlı olsun arkadaşım.güzel sonuçları duyalım burdan hep artık inşallah.
Arkadaşım sen gorusmelerini yapacakmissin zaten sonra burdan bilgi alisverisinde bulunman daha sağlıklı olur. Kaan beyden sonra israel beye gidip memnun olan var mesela ama sen ikinci sefer gitmeyi düşünmüyorsun sanırım .... benim görüşüm.....Merhaba kızlar,
Bende 4 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır korunmuyoruz gebelik gerçekleşmedi görünen bir sorun yok. Daha önce İzmir de İsrael beye aşılama yaptırdım ve şu an ön görüşme için Kaan bey ile görüşeceğim ayrıca Erol Tavmergen ve Kent hastanesi ile de görüşmeyi planlıyorum. Siz Kaan bey için neler düşünüyorsunuz memnun musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim, %1 sperm değeri ile pozitifi görmüştü, şimdilik ben de pozitifi gördüm. Genel olarak başarılı buluyorum, yalnız çok soru soran, doktoruyla yakın olmak isteyen biriysen önermem. Ben başarıya odaklanmıştım sadece. Gergin zamanları da olabiliyormuş, bana hiç denk gelmedi. Arkadaşıma önermiştim ben de, biraz kilolu olduğu için üzmüş onu mesela. Gitmeyi düşünmüyorum diyor. Bu kiloyla hamile kalsan da yaşamaz demiş, bu forumda da olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlar da var. Ben memnunum, sonrasında da onunla devam etmeyi düşünüyorum.Kimse yok mu bana yardımcı olacak??
Canim gozunaydin değerin çok güzel Rabbim kucağına almayi nasip etsinKan testim pozitif, 10. Gün 77..14. Umarım değer artar, Kaan Bey iyi dedi sonuç için ama endişeleniyorum.Farklı idrar testleri ile yapmıştım, duyarlılıkları farklıymoş
Amin canım çok teşekkürlerCanim gozunaydin değerin çok güzel Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Yok hiç birşey hissetmiyorsun kesinlikle.çok güzel birşey.kuzucuğunu yerleşirken görüyorsun.mucizevi birşey.mutluluk verici bir an.İnşallah canım inşallah, vakti zamanı geldiğinde Rabbim hepimize kısmet etsin. Transfer işlemi ağrılı bir işlem mi acaba biliyor musun? Anestezi altında yapmadıklarına göre sıkıntılı olacağını sanmıyorum ama ilk defa olacağından hem merak, hem ufak da olsa bir korku var
İsrael beye gitmeyi düşünmüyorum tarzından ötürü, bir aşılamam negatif ama sanki hatır için bakıyor hiç konusmuyor bilgi vermiyor. Kaan beyle görüştüm çok bilgi verdi vitamin desteği verdi umutlu konustu. Erol tavmergene gittim o da baya bilgili hiç kimsenin durmadıgı konular üstünde durdu. Ama kararsız kaldım hangisi erol bey ile de daha önce görüştünüz mü hiç? Fiyat için çok fark yok zaten.Arkadaşım sen gorusmelerini yapacakmissin zaten sonra burdan bilgi alisverisinde bulunman daha sağlıklı olur. Kaan beyden sonra israel beye gidip memnun olan var mesela ama sen ikinci sefer gitmeyi düşünmüyorsun sanırım .... benim görüşüm.....
Teşekkür ederim peki sizde herhangi bir sorun var mıydı? Tedaviniz ne kadar sürdü ne gibi tahliller istedi çok sormadım umarımBen arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim, %1 sperm değeri ile pozitifi görmüştü, şimdilik ben de pozitifi gördüm. Genel olarak başarılı buluyorum, yalnız çok soru soran, doktoruyla yakın olmak isteyen biriysen önermem. Ben başarıya odaklanmıştım sadece. Gergin zamanları da olabiliyormuş, bana hiç denk gelmedi. Arkadaşıma önermiştim ben de, biraz kilolu olduğu için üzmüş onu mesela. Gitmeyi düşünmüyorum diyor. Bu kiloyla hamile kalsan da yaşamaz demiş, bu forumda da olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlar da var. Ben memnunum, sonrasında da onunla devam etmeyi düşünüyorum.
Benim sorunum genetikti. Ben taşıyıcı olduğumdan düşükle sonuçlanıyordu hamileliklerim. Kağan beye kadar farklı doktorlara gitmiştim proflar dahil hiçbiri polikistik over olduğumu söylememişti. Bizim 3 ay sürdü. İlk ay vitaminler, ikinci ay ilaçlar ve yumurta toplama, bir ay ara verdik çok yumurta toplandığı için, en son da genetik analiz ve transfer. En uzun konuşmamızı ilk görüşmemizde yaptık :) sonrasında kısa konuşmalar ama hiç ters değildi.bizde önemli olan sağlıklı yumoşlar bulmaktı :) Yardımcı olabildiysem sevinirim, gerçekten zor bir süreç.Teşekkür ederim peki sizde herhangi bir sorun var mıydı? Tedaviniz ne kadar sürdü ne gibi tahliller istedi çok sormadım umarım
Olmaz mısın tabiki de oldun çok teşekkür ederim. Sanırım önce donduruyor bir sonraki ay transfer yapıyor bunun herhangi bir nedeni var mı böyle olması mı daha sağlıklı?Benim sorunum genetikti. Ben taşıyıcı olduğumdan düşükle sonuçlanıyordu hamileliklerim. Kağan beye kadar farklı doktorlara gitmiştim proflar dahil hiçbiri polikistik over olduğumu söylememişti. Bizim 3 ay sürdü. İlk ay vitaminler, ikinci ay ilaçlar ve yumurta toplama, bir ay ara verdik çok yumurta toplandığı için, en son da genetik analiz ve transfer. En uzun konuşmamızı ilk görüşmemizde yaptık :) sonrasında kısa konuşmalar ama hiç ters değildi.bizde önemli olan sağlıklı yumoşlar bulmaktı :) Yardımcı olabildiysem sevinirim, gerçekten zor bir süreç.
Meraba cnm benimde ikinci tüp bebek denemem kaan beyde ilk olacak. Bizimki sebepsiz kaan bey tüm kan tahlilleri tekrar istedi sonuçlara göre vitaminlere başladık ben üç ay eşim iki ay boyunca vitamin kullandık sonuc salı günü 23 yumurta toplandı 15 olgun 10 tane döllendi 6 tane iyi kalite dondurduk,şuan adet olmayı bekliyorum olunca transfer edilecek. Kaan beye gelince işini yapan cok konuşmayan sorun varsa cevaplayan birisi,yumurta toplamadan sonra ateşim çıktı irenbeyi aradım kaan bey izinliymiş iletmişler durumu hemen Aradı demek istediğim üzerine düşenleri yapan bir doktor umarım yardımcı olmuşumdurOlmaz mısın tabiki de oldun çok teşekkür ederim. Sanırım önce donduruyor bir sonraki ay transfer yapıyor bunun herhangi bir nedeni var mı böyle olması mı daha sağlıklı?
Benden çok yumurta toplandığı için ohs sendromu olabilir diye ara verilmişti bir ay, ayrıca ilaçların vücuttan atılabilmesi için ara vermek en doğrusu, yumurta topladıktan sonra yorgun oluyor insan. En baştan kapsamlı bir test istemişti eşim ve benden hormonlar, şeker, kolesterol vs unutmuşum:)Olmaz mısın tabiki de oldun çok teşekkür ederim. Sanırım önce donduruyor bir sonraki ay transfer yapıyor bunun herhangi bir nedeni var mı böyle olması mı daha sağlıklı?
Bende oldu ohss sendromu daha yeni toparlıyorum iyi ki dondurulmuş ne biçim bişeydi o oyleBenden çok yumurta toplandığı için ohs sendromu olabilir diye ara verilmişti bir ay, ayrıca ilaçların vücuttan atılabilmesi için ara vermek en doğrusu, yumurta topladıktan sonra yorgun oluyor insan. En baştan kapsamlı bir test istemişti eşim ve benden hormonlar, şeker, kolesterol vs unutmuşum:)
Beni daha önce ohss olan bir arkadaşım uyarmıştı çok su iç diye. Vücuttaki elektrolit dengesi bozuluyormuş ve su içmek gerekiyormuş. Ben 3 gün çok fazla su içtim. Yine ağrı ve şişkinlik oldu ama hafif atlattım.Bende oldu ohss sendromu daha yeni toparlıyorum iyi ki dondurulmuş ne biçim bişeydi o oyle(