Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Beni daha önce ohss olan bir arkadaşım uyarmıştı çok su iç diye. Vücuttaki elektrolit dengesi bozuluyormuş ve su içmek gerekiyormuş. Ben 3 gün çok fazla su içtim. Yine ağrı ve şişkinlik oldu ama hafif atlattım.
Bende içtim ama cok kramplarım oldu mideme kadar gerildim ve kabızlık oldu 1 hafta surdu

Meraba cnm benimde ikinci tüp bebek denemem kaan beyde ilk olacak. Bizimki sebepsiz kaan bey tüm kan tahlilleri tekrar istedi sonuçlara göre vitaminlere başladık ben üç ay eşim iki ay boyunca vitamin kullandık sonuc salı günü 23 yumurta toplandı 15 olgun 10 tane döllendi 6 tane iyi kalite dondurduk,şuan adet olmayı bekliyorum olunca transfer edilecek. Kaan beye gelince işini yapan cok konuşmayan sorun varsa cevaplayan birisi,yumurta toplamadan sonra ateşim çıktı irenbeyi aradım kaan bey izinliymiş iletmişler durumu hemen Aradı demek istediğim üzerine düşenleri yapan bir doktor umarım yardımcı olmuşumdur
İnsallah kavusursun bebegıne beni en cok yumurta toplama korkutuyor:110: bilmiyorum bugun gayet konuskan ve neseliydi ama bilemiyorum sonra nasıl devam eder. Sakıncası yoksa önceki denemeni nerede yaptırmıstın?

Benden çok yumurta toplandığı için ohs sendromu olabilir diye ara verilmişti bir ay, ayrıca ilaçların vücuttan atılabilmesi için ara vermek en doğrusu, yumurta topladıktan sonra yorgun oluyor insan. En baştan kapsamlı bir test istemişti eşim ve benden hormonlar, şeker, kolesterol vs unutmuşum:)
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş. Bu yumurta toplama işi bana korkutucu geliyor acıkcası. Bu arada histeroskopi yapıldı mı bunu tüm hastalara istiyor mu?

Yok hiç birşey hissetmiyorsun kesinlikle.çok güzel birşey.kuzucuğunu yerleşirken görüyorsun.mucizevi birşey.mutluluk verici bir an.
İyi bari içim rahatladı canım. Gözlerim doldu okuyunca, heyecan, umut, merak karmakarışık haldeyim. uyuyamıyorum.. hayırlısını nasip etsin Rabbim.

Gerçekten mi,? Gerçi benim 10. Gün ama çok fark yok,4 gün sonra tekrar edeceğiz. Bazen belirtiler gitmiş gibi hissediyorum, korkuyorum. tek di değil mi senin.
O his hep oluyor korkma... Belirti olmayınca insan paranoyaya bağlıyor. Belirti olunca da bağlıyor :KK45:. Önümüzdeki 1 hafta içinde açık pembe veya kahve minik akıntın olabilir korkma... Ben korkmuştum meğerse yerleşme kanaması imiş.

Merhaba kızlar,
Bende 4 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır korunmuyoruz gebelik gerçekleşmedi görünen bir sorun yok. Daha önce İzmir de İsrael beye aşılama yaptırdım ve şu an ön görüşme için Kaan bey ile görüşeceğim ayrıca Erol Tavmergen ve Kent hastanesi ile de görüşmeyi planlıyorum. Siz Kaan bey için neler düşünüyorsunuz memnun musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dediğin isimlerin hepsi çok iyi. Sadece Erol beyin fazla yoğun olduğunu ulaşmada sıkıntılar yaşandığını duymuştum. Ben tedavi esnasında en çok Kaan Beye whatsapp ile bile ulaşabilmemden memnun kalmıştım. İsrael Bey de iyi bir hekim...

İnsallah kavusursun bebegıne beni en cok yumurta toplama korkutuyor:110: bilmiyorum bugun gayet konuskan ve neseliydi ama bilemiyorum sonra nasıl devam eder. Sakıncası yoksa önceki denemeni nerede yaptırmıstın?
Smyrna da yaptırdım,orası cok kalabalık oluyor ve her gittiğinde farklı bi doktor muayene ediyordu. En kötüsü de direkt aşılama yada tüp bebeğe başlamaları.1aşılama ve 1 tüp bebek negatif denemem oldu orada

Smyrna da yaptırdım,orası cok kalabalık oluyor ve her gittiğinde farklı bi doktor muayene ediyordu. En kötüsü de direkt aşılama yada tüp bebeğe başlamaları.1aşılama ve 1 tüp bebek negatif denemem oldu orada
Nasıl yani direkt aşılama derken biz de 1 aşılama yaptırdık ama 1 aşılama daha yaptırmamızı istedi irenbede baska tetkiklerde mi bulundular

Nasıl yani direkt aşılama derken biz de 1 aşılama yaptırdık ama 1 aşılama daha yaptırmamızı istedi irenbede baska tetkiklerde mi bulundular
Smyrna aşılama sonrası tekrar aşılama bizede önerdi ama biz tüp bebek istedik.,çünkü aşılama da 4yumurta olustu o halde gebe kalamadım.sonra tüp bebek yaptırdık yine olmadı sanırım yumurta kalitesizliği vardı.direkt derken vitamin vs kullanmadan tedaviye başlamaları

Smyrna aşılama sonrası tekrar aşılama bizede önerdi ama biz tüp bebek istedik.,çünkü aşılama da 4yumurta olustu o halde gebe kalamadım.sonra tüp bebek yaptırdık yine olmadı sanırım yumurta kalitesizliği vardı.direkt derken vitamin vs kullanmadan tedaviye başlamaları
Canım bende de israel bey hiç bir vitamın takviyesi kullanmadı ilk gittiğimz gibi hemen iğnelere başladık sonra da aşılama oldu. Bu kaan beyin tedavi şekli sanırım ama bu vitaminler sanırım cok fayda saglıyor. Bir tanıdıgımda 1 yumurtayla aşılamada hamile kaldı. Öyle düşünme belki de eşin de problem vardı. Peki kaan bey herkese histeroskopi yapıyor mu ya da sadece gerekli gördüklerine mi yapıyor?

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş. Bu yumurta toplama işi bana korkutucu geliyor acıkcası. Bu arada histeroskopi yapıldı mı bunu tüm hastalara istiyor mu?
Amin inşallah, ben daja
O his hep oluyor korkma... Belirti olmayınca insan paranoyaya bağlıyor. Belirti olunca da bağlıyor :KK45:. Önümüzdeki 1 hafta içinde açık pembe veya kahve minik akıntın olabilir korkma... Ben korkmuştum meğerse yerleşme kanaması imiş.
Yerleşmediler mi hâlâ bana :işsiz: :) senin tekil gebelikdi değil mi

Bana en sıkıcı transfer sonrası beklemek geldi :) son 6 ayda histeroskopi olduysan istemiyor, ultrasona yeterli olabilir demişti bana,

Canım bende de israel bey hiç bir vitamın takviyesi kullanmadı ilk gittiğimz gibi hemen iğnelere başladık sonra da aşılama oldu. Bu kaan beyin tedavi şekli sanırım ama bu vitaminler sanırım cok fayda saglıyor. Bir tanıdıgımda 1 yumurtayla aşılamada hamile kaldı. Öyle düşünme belki de eşin de problem vardı. Peki kaan bey herkese histeroskopi yapıyor mu ya da sadece gerekli gördüklerine mi yapıyor?
Eşimdede sorun yok genetik testi falan da yaptırdık biz görünür hiçbir sorunumuz yok böylede olunca zamanı değilmiş diye düşünüyorum, histereskopi tüm hastalarına yapıyor sanırım eğer bir sorun varsa tedavi ona göre değişiyor

Eşimdede sorun yok genetik testi falan da yaptırdık biz görünür hiçbir sorunumuz yok böylede olunca zamanı değilmiş diye düşünüyorum, histereskopi tüm hastalarına yapıyor sanırım eğer bir sorun varsa tedavi ona göre değişiyor
Yok kızlar histereskopi herkese yapmıyor, gerekli gördüklerine. Bana hiç yapmadı mesela

Yok kızlar histereskopi herkese yapmıyor, gerekli gördüklerine. Bana hiç yapmadı mesela
Can'ım senin taze embriyo transferi mi hayırlısı olsun oldun sanırım bugün öyle yazmışın Kaan bey genelde dondurulmuş yapıyor değişik geldi sen mi istedin taze embriyo transferini yoksa şikayetinizden dolayı mı

Dediğin isimlerin hepsi çok iyi. Sadece Erol beyin fazla yoğun olduğunu ulaşmada sıkıntılar yaşandığını duymuştum. Ben tedavi esnasında en çok Kaan Beye whatsapp ile bile ulaşabilmemden memnun kalmıştım. İsrael Bey de iyi bir hekim...
Saol teşekkür ederim anladığım kadarıyla burada herkes hemen hemen dediğim dr ları araştırmıs ve Kaan bey de karar kılmış. Bnm için dr un bilgi vermesi önemli yani çok konusmaması beni rahatsız ediyor. Erol bey de cok konuskan değil gibi bana kaan bey ile devam etmek daha yakın geliyor su an.

Can'ım senin taze embriyo transferi mi hayırlısı olsun oldun sanırım bugün öyle yazmışın Kaan bey genelde dondurulmuş yapıyor değişik geldi sen mi istedin taze embriyo transferini yoksa şikayetinizden dolayı mı
Merhaba canım, evet bugün transfer oldu. Cumartesi yumurtalarım toplanmıştı, 9 adet, hepsi döllenmiş ve kaliteliymiş. Emrbriyolog pazar sabahı arayınca salı günü transfer olacak demişti. Ben istemedim yani. Kaan Bey ve embriyolog karar verdi. Belki benim rahatsızlığımdan dolayı böyledir. 2transfer yaptı, 7si donduruldu.

Amin inşallah, ben daja

Yerleşmediler mi hâlâ bana :işsiz: :) senin tekil gebelikdi değil mi
Evet canım aslında 2 tane 5. gün transfer edildi ikiz gebelik olasılığı çok fazlaydı ama tekil oldu :) Valla ikizlerde gebelik zor geçiyor bol bulantılı falan Allah kolaylık versin onlara:).
Keseyi ne zaman görmeye gidiyorsun? O zaman tek mi çift mi belli olur inşallah.

Son düzenleme:
Evet canım aslında 2 tane 5. gün transfer edildi ikiz gebelik olasılığı çok fazlaydı ama tekil oldu :) Valla ikizlerde gebelik zor geçiyor bol bulantılı falan Allah kolaylık versin onlara:).
Keseyi ne zaman görmeye gidiyorsun? O zaman tek mi çift mi belli olur inşallah.
Aynen benim de 2 adet 5. Gün embriyoları transfer edildi ama 10. Gün değerim 77.14 olduğundan tekil gibi geldi bana da. Ve maaşallah çok rahatım şimdilik, ikizlerin belirtileri çok fazlaymış sanırım. Ben ikiz istiyordum, eşim de rüyasında ikiz görmüştü ama sanırım tek devam ediyoruz.:) bugün testi işten sonra tekrarlayacağım.

X