Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Embriyolar hakkında bılgı vermek için aradıklarında kac tane oldugunu soyledi ben kendim sordum kaliteleri nedir diye. Bende isterim ki ilk olarak kaliteli olanlar transfer edilsin. Sıkma canını bundada vardır bi hayır oyle düşün

Embriyoloğ çok tatlı bir bayan.sorduğum tüm sorulara sıkılmadan cevap verdi.ben toplamadan transfere kadar tüm aşamalarda kendim arayıp bağlattım ve sorularımı ona sordum.kaan beye embriyo kaliteleri ile ilgili hiçbirşey sormadım.sadece beşinci gün embriyosu istiyorum dedi.o da kabul ederek açıklamalarını yaptı.embriyoloğu istediğiniz zaman arayabilirsiniz bence.ben de arayıp şu 5aa 4 AA gibi sınıflandırmaya sorucam.

Medesa eylül de bende negatif sonuç aldım. İkinci sefer adetin geciktimi? İlaçları bırakınca hemen gelmişti ama...

Kızlar 7. Gün idrar testi yapmıştım pozitifti bugün 9. Gün yaptım negatif hiçbiriye anlamadım. Başına böyle bişey gelen var mı

Kızlar 7. Gün idrar testi yapmıştım pozitifti bugün 9. Gün yaptım negatif hiçbiriye anlamadım. Başına böyle bişey gelen var mı
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir, 7 gün kadar etkisi oluyormuş diye okudum. Çatlatma iğnesi hcg içeriyor çünkü.

Canım idrar testleri çok da güvenilir olmayabiliyor. Bazen değişik hormon dalgalanmalarından pozitif gibi olabilliyormuş ama 1 kere pozitif gördüysen sanki bana pozitiftir gibi geliyor. Early ile mi yaptın? Her iki testin de modeli aynı mıydı?

bazen transfer sonrası kullanılan iğnelerde hcg olduğundan yanıltabiliyor ama inşallah seninki yanılma değildir de 9. gün kullandığın test bozuktur. :)))

Kan testim pozitif, 10. Gün 77..14. Umarım değer artar, Kaan Bey iyi dedi sonuç için ama endişeleniyorum.Farklı idrar testleri ile yapmıştım, duyarlılıkları farklıymoş

Kan testim pozitif, 10. Gün 77..14. Umarım değer artar, Kaan Bey iyi dedi sonuç için ama endişeleniyorum.Farklı idrar testleri ile yapmıştım, duyarlılıkları farklıymoş
Gözün aydınn benim de 9. gün 77 idi bence gayet iyi değer. Önemli olan katlanması... Kılzar umarım bu sonuç ile sayfamızın üzerindeki kara bulutlar dağılır da herkes teker teker pozitif alır.

Gözün aydınn benim de 9. gün 77 idi bence gayet iyi değer. Önemli olan katlanması... Kılzar umarım bu sonuç ile sayfamızın üzerindeki kara bulutlar dağılır da herkes teker teker pozitif alır.
Gerçekten mi,? Gerçi benim 10. Gün ama çok fark yok,4 gün sonra tekrar edeceğiz. Bazen belirtiler gitmiş gibi hissediyorum, korkuyorum. tek di değil mi senin.

Kızlar beni de dün sabah embriyolog aradı, cumartesi toplanan 9 yumurtamın 9'u da döllenmiş, yarın transfer var, umarım herşey yolunda gider. Kendimi kötüsüne de hazırlıyorum tabii... şimdi bir sürü ilaç kullanıyorum, 3tanesi vajinal yoldan, bir tanesi sırtıma bant, haplar vs...

Medesa eylül de bende negatif sonuç aldım. İkinci sefer adetin geciktimi? İlaçları bırakınca hemen gelmişti ama...
Cnm ilk adetim ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra falan geldi.ikinci adetim ise geç değil aksine 3 gün erken geldi.sende gecikme olduysa üzülme o kadar hormon yükleniyor vücudun normal rutinine dönmesi vakit alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…