Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

B12 plus dilaltı,koenzim q10, Omege 3 ve multivitamin kullandım. 23 yumurta toplandı 15 tane olgun 10 tanesi döllendi yarın kaliteleri ile ilgili arayacaklar. Kişiden kişiye değişiyor verdiği vitaminler

Ben selenyum, b12, q enzim hq ve balıkyağı içiyorum. Tedavi öncesi için verdiği destekler yani ama transfer öncesi ne verdiğini bilmiyorum, gitme imkanım da yok bu yüzden sordum.
Bunları doktor mu verdi cnm? Çünkü benim ilk negatif eyluldeydi,ilaclari kes dedi ve bir daha ilaç vermedi oysa aralıkta transfer planlıyoruz tekrar.yeniden ne zmn başlatacak ki ilaçları,size Dr mu verdi ilaçları?

B12 plus dilaltı,koenzim q10, Omege 3 ve multivitamin kullandım. 23 yumurta toplandı 15 tane olgun 10 tanesi döllendi yarın kaliteleri ile ilgili arayacaklar. Kişiden kişiye değişiyor verdiği vitaminler
Cnm ben o aşamayı gectim.d dondurulmuş iki embriyom transfer edilecek.bununla ilgili iğne,ilac ne zmn baslayacak onu merak ettim.neyse kasimdaki muayenede anlarız.yskinda transferi olacak olan var mı?

Ben ayın 13 ünde transfer oldum. Rahim kalınlığı ince olduğundan vagifem verdi, prednol, cyclo progynova, climare forte bant multivitamin,corasprin kullandım bi süre, rahim kalınlığını iki kere kontrole gittim 8 e ulaşınca transfer günü planlandı. Crinone jel, corasprin yerine oksapar, prolluton iğne verdi diğer ilaçlara da devam ettim transfer sonrası da. Tabi kişiye göre değişebilir.Bugün 8. Günüm umarım yardım edebilmişimdir. Ben de pozitif sonuç sonrası ilaçları merak ediyorum.

Yumurta toplamadan sonraki adette çağırmıştı beni kontrole. Bir süre rahim kalınlığını kontrol etti.

Sonradan aklıma geliyor, kopuk kopuk oldu ama:) hormon değerlerime baktı ayrıca transfer öncesi, normal çıkmıştı. Aksi durumda onun için de ilaçlar verirdi.

Arkadaşlar iki tür HSG var ama ben de karıştırıyorum biri ilaçlı rahim filmi diye geçiyor birinde çizik atma atma amacı da oluyor. Benim de tetkik amaçlı olan İrenbe dışında bir yerde çekildi. Konforsuz kötü bi yerdi. Diğer İrenbede oldu. Sanırım işlemler farklı detayı öğrenmek lazım.

Canım o zaman iki gün sonra pazar p.tesi sonucunu öğreneceğiz inşallah.hadi hayırlısı ins pozitif gorursun de hepimiz seviniriz

Arkadaşlar 6 embriyo donduruldu,11,8,8,7,6,6hücreli sizce nasıl
Bence çok iyi.11 hücreli embriyo olduğunu bilmiyordum.en fazla sekize bölünüyor sanıyordum şaşırdım şimdi.sansin çok yüksek bence.benim 5-5-7 transfer edildi negatifti.gerite kalanlar 6 ve 8 hücreli.transferin ne zaman?

Arkadaşlar 6 embriyo donduruldu,11,8,8,7,6,6hücreli sizce nasıl
Arkadaşım kaliteleri konusunda bişey söylemediler mi.bana hiç hücre sayılarını söylememişlerdi.Sadece birinci kalite sekiz tane ikinci kalite bir tane demişlerdi.başka topiklerde 5aa 4 ab gibi kalitelerden bahsediliyor.hiç böyle de bişey söylemediler.dondurulmuş embriyolarımı kullanırken embriyoloğa sormayı düşünüyorum.

Saol canım umarım bu sefer pozitifi görürüm, ilk tüp bebek denememde 1 tane 7 hücreli embriyom oluşmuştu ve negatifti. Kullandığım vitaminlerin faydasını gördüm sanırım cok uzattım transfer Kasım ayında olacak şuan tarihi belli değil

Özellikle sordum kaliteleri nedir diye 8,8,11,7 kaliteli, 6,6 orta kaliteli dendi,

Saol canım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah beklemek cok zor

Kaan beyde ikinci olacak normalde dördüncü denemem.ben de beş on güne başlıcam sanırım
Tuna başla hadi aralıkta beraber yaptıralım transferimizi bu arada ba a da aynı senin gibi kaç hücreli olduğu söylenmedi.negatifi gordukten sonra gittiğim muayenede dedi ki üzülme daha bir tane 6 bir tane 8 hücreli embriyon var.peki transfer edilenler kaç hücreliydi dedim.5-5-7 dedi.anlamadigim madem benim 6 ve 8 hücreli daha kaliteli embriyolarim var neden onları ilk denemede transfer edip şansımı yuksrltmediler ki? Bu sorular hep sonradan geliyor aklima

İnşallah arkadaşım ama ben daha hiç muayeneye gitmedim.bakalım benim bağışıklık sistemi ile ilgili tedavi uygulayacakmış aralığa yetişir mi bilmiyorum.hayırlısı bakalım.inşallah tutacak bu sefer.sen de ben de kavuşacaz kuzularımıza inşallah.tabi tüm arkadaşlarım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…