- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.861
Canim test sonucun çıktı mı aşkımAynen benim de 2 adet 5. Gün embriyoları transfer edildi ama 10. Gün değerim 77.14 olduğundan tekil gibi geldi bana da. Ve maaşallah çok rahatım şimdilik, ikizlerin belirtileri çok fazlaymış sanırım. Ben ikiz istiyordum, eşim de rüyasında ikiz görmüştü ama sanırım tek devam ediyoruz.:) bugün testi işten sonra tekrarlayacağım.
Canim test sonucun çıktı mı
Akıllı klavye aşkım yazmış kusura bakmayınCanim test sonucun çıktı mı aşkım
Canımm merhaba,çok şükür kızıma Prensesime kavuştum...bebitom02 canım nasılsın? Doğumun oldu mu ? Merak ettim seni
Akıllı klavye aşkım yazmış kusura bakmayın
Ohhh çok şükür çok sevindim canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahTesti bugün yaptırdım sonuç güzel çok şükür. Haftaya Cumartesi keseyi görmek için çağırdılar
Hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adınaTesti bugün yaptırdım sonuç güzel çok şükür. Haftaya Cumartesi keseyi görmek için çağırdılar
Insallah canım 5 kasımda güzel haberlerini bekliyoruzHayırlısı olsun canım çok sevindim senin adınaBenim de geçtiğimiz salı günü transferim oldu, 5 kasım cumartesi kan testi yaptırıcam. İnşallah senin gibi hayırlı haberler alırım
Sağol canım amin inşallah. Allah herkese hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsinInsallah canım 5 kasımda güzel haberlerini bekliyoruz
Ahaha bilmezmiyim:))) haklısın bi de beni düşün 1. Haftada kalp grafiği çektirdim sen düşün 5. Günde grip oldu çocuğum diye hastaneye yatırmaya kalktım falan. 2 ayrı doktora götürdüm zor ikna ettiler bebeğin grip olmadığına :))) canım mutlaka haber ver görüşelim çok sevinirimCanımm merhaba,çok şükür kızıma Prensesime kavuştum...
Şimdi full time Bebek bakma Zamanı Seninde yaşadığın üzere:)
Tabiki ben panik anne seni hiç düşünemiyorum.
İzmire Kaan Beye ziyarete geldiğimde sana burdan yazacağım İrenbede görüşelim kısmetse tanışalım.
Allahım evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin,isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adınaBenim de geçtiğimiz salı günü transferim oldu, 5 kasım cumartesi kan testi yaptırıcam. İnşallah senin gibi hayırl
Aynen benim de 2 adet 5. Gün embriyoları transfer edildi ama 10. Gün değerim 77.14 olduğundan tekil gibi geldi bana da. Ve maaşallah çok rahatım şimdilik, ikizlerin belirtileri çok fazlaymış sanırım. Ben ikiz istiyordum, eşim de rüyasında ikiz görmüştü ama sanırım tek devam ediyoruz.:) bugün testi işten sonra tekrarlayacağım.
Keseyi önümüzdeki cumartesi görmeye gideceğiz canım, ilaçlara daha nekadar devam ediyoruz pozitiften sonraEvet canım aslında 2 tane 5. gün transfer edildi ikiz gebelik olasılığı çok fazlaydı ama tekil oldu :) Valla ikizlerde gebelik zor geçiyor bol bulantılı falan Allah kolaylık versin onlara:).
Keseyi ne zaman görmeye gidiyorsun? O zaman tek mi çift mi belli olur inşallah.
İnan bilmiyorum canım ama kaan bey transfer sırasında "ben tamam diyene kadar ilaçlara devam" demişti. Benim tam cumartesi günü vagifem ve crinone jel bitecek, söyleyip bütün ilaçlar için sorcam tekrar alayım mı diye? Çok heyecanlıyım, sabırsızımKeseyi önümüzdeki cumartesi görmeye gideceğiz canım, ilaçlara daha nekadar devam ediyoruz pozitiften sonra
10. haftaya kadar devam canım . Vitaminler hep devamKeseyi önümüzdeki cumartesi görmeye gideceğiz canım, ilaçlara daha nekadar devam ediyoruz pozitiften sonra
Anladım canım olsun, ben de sizin gibi hayırlı haberler alırım inşallah, iyi ki alıntı yapmışsın ben de öğrenmiş oldumBen hopebaby ye sormuştum ama sanırım yanlış alıntı yapmışım. Hopebaby hamile çünkü :) benim 15. Gün ve hala ilaçlara devam ediyoruz, biraz sıkıldım doğrusu :) ben kan tahliline eve yakın biryerde baktırmıştım. Benim de randevum sabah:) inşallah pozitifi göreceğiz sende deHaziran Temmuz anneleri diye başlık açarız
ONUNCU HAFTA HEPSİNİ BIRAKTIRDI BANA CANIM.ZATEN BAŞKA DOKTORLA DEVAM EDECEK OLSAAN BİLE 10. HAFTAYA KADAR BİRKAÇ DEFA KENDİSİ GÖRMEK İSTİYOR SONRA TAMAM DİYOR ARTIK BU NORMAL GEBELİK GİBİ TÜP BEBEK DEĞL DEDİ BANAKeseyi önümüzdeki cumartesi görmeye gideceğiz canım, ilaçlara daha nekadar devam ediyoruz pozitiften sonra
Ücret alıyor mu canım kontrollerdenONUNCU HAFTA HEPSİNİ BIRAKTIRDI BANA CANIM.ZATEN BAŞKA DOKTORLA DEVAM EDECEK OLSAAN BİLE 10. HAFTAYA KADAR BİRKAÇ DEFA KENDİSİ GÖRMEK İSTİYOR SONRA TAMAM DİYOR ARTIK BU NORMAL GEBELİK GİBİ TÜP BEBEK DEĞL DEDİ BANA