Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

M medesa ne yaptın HCG çekildi mi? Bir gelişme oldu mu? Merak ettim...
Canım çekildi,uzun uzun yazdım önceki sayfalara bakabilirsin arkadaşları sikmayayim aynı konuyla.sonucum temiz çıktı hiç bir sorun yok şükür .bir dahaki sefere Kaan beye soracagim bizim normal yolla niye bebeğimiz olmuyor diye.cunku bizim hiç bir sorunumuz yok.8 sene evvel bir kez hamile kaldım dış gebelikti kalp atışlarını bile duymusken aldılar hem bebegimi hem sağ tupumu.ondan sonra bir daha hiç hamile kalamadım.

Çok sağol cnm beni anladığım icin.sonucta olumsuz şeyler yazıp kimseyi etkilemek istemem ama yaşadıklarımı paylaşıyorum ki sizler de bilin birbirimize destek olalim.insan başına ne geleceğini bir başkasının deneyimini okuyarak tahmin ediyor sonucta.hepimiz meraklı ve heyecanliyiz bu surecte.her yasadigimiz yeni bir şey doguruyor.hayır canım irenbede cekilmiyormus hsg,buna ben de şaşırdım ve gittiğim güne kadar bundan haberim yoktu.merkeze gittiğimizde söylediler başka bir yerde çekileceğini.dedigim gibi arka sokakta bir yerde çekildi.daha hazır bile değildi.icerde işçiler vardı tadilat yapılıyordu.hsg den sonra ayilirken beni yatiracaklari bir yatak bile yoktu.hsg çekilen masanın ustunde yatıp kendime gelmeyi bekledim ve işte anlattığım gibi fenalasip istifra etmeye basladigimda ateşler içinde yatarken ne müdahale edecek sağlık personeli ne de rahat bir şekilde uzanıp dinlenecegim yatak bile yoktu.sanirim İrenbe orayla ortak falan çalışıyor.cunku ödemenin yarısını irenbeye yarısını da diğer mekana yaptık.bana da çok garip geldi irenbede olmaması.
Çok garip çok üzücü canım ya çok geçmiş olsun bazı hastaneler de özel oda açıp hsg den sonra orda dinlendiriyorlarmış.Ben bu okuduklarımdan sonra zaten iki sene önce miyom ameliyatı açık bir şekilde olmuştum neler çektim sakinleştiricilerle durdum şimdi bunları göze alamıyorum iyice korktum.Kaan bey bizim de yüzümüze söyledi ne diyeyim ne sperm var ne yumurta dedi bende fsh 12 civarı eşimin 7 milyon civarı sperm ama azcık insanın morale ihtiyacı oluyor zaten büyük bir ameliyat geçirdim korkularım geçmedi o yüzden vitaminleri kullandım gitmedim birdaha.Ben sırf ege üniversitesinde ki prof.miyom ameliyatın da rahim kanarsa alırız diye pat diye söyleyince çok aģladım dokuz eylül de erbil doğan da ameliyat oldum onda da kanayabilirdi rahim ama en azından erbil bey negatif konuşan bir doktor değildi gülümsuyordu bu bile moral oldu bana.O yüzden ben kredi çekip bir sürü para vericem olup olmayacağı bile belli değil birde ilgisizlik görüceksem zaten o psikolojiyle olcaksa bile olmaz.Şu an İzmir de öyle hem pozitif hem iyi doktor arayışındayım.Burda okuduğum kadarıyla Ahmet zeki ışık diyenlerde olmuş babacan ilgili demişler ama bilemiyorum kaldım böyle.

Çok garip çok üzücü canım ya çok geçmiş olsun bazı hastaneler de özel oda açıp hsg den sonra orda dinlendiriyorlarmış.Ben bu okuduklarımdan sonra zaten iki sene önce miyom ameliyatı açık bir şekilde olmuştum neler çektim sakinleştiricilerle durdum şimdi bunları göze alamıyorum iyice korktum.Kaan bey bizim de yüzümüze söyledi ne diyeyim ne sperm var ne yumurta dedi bende fsh 12 civarı eşimin 7 milyon civarı sperm ama azcık insanın morale ihtiyacı oluyor zaten büyük bir ameliyat geçirdim korkularım geçmedi o yüzden vitaminleri kullandım gitmedim birdaha.Ben sırf ege üniversitesinde ki prof.miyom ameliyatın da rahim kanarsa alırız diye pat diye söyleyince çok aģladım dokuz eylül de erbil doğan da ameliyat oldum onda da kanayabilirdi rahim ama en azından erbil bey negatif konuşan bir doktor değildi gülümsuyordu bu bile moral oldu bana.O yüzden ben kredi çekip bir sürü para vericem olup olmayacağı bile belli değil birde ilgisizlik görüceksem zaten o psikolojiyle olcaksa bile olmaz.Şu an İzmir de öyle hem pozitif hem iyi doktor arayışındayım.Burda okuduğum kadarıyla Ahmet zeki ışık diyenlerde olmuş babacan ilgili demişler ama bilemiyorum kaldım böyle.
Canim seni çok iyi anlaiyorum çok zor bi durum ama aynı işlem bana da yapıldı anestezili uyandım hic bir sey hissetmedim sonrasında ağrım bile olmadi dediğin gibi bana özel oda açtılar 1 saatten fazla yattım kahvalti getirdiler sonrasında bi sıkıntı yasamadim

Canim seni çok iyi anlaiyorum çok zor bi durum ama aynı işlem bana da yapıldı anestezili uyandım hic bir sey hissetmedim sonrasında ağrım bile olmadi dediğin gibi bana özel oda açtılar 1 saatten fazla yattım kahvalti getirdiler sonrasında bi sıkıntı yasamadim
Canım ben hsg henüz çekilmedim medesa arkadaşımız çekilip talihsizlik yaşamış ama benim miyom ameliyatından dolayı tüplerde yapışıklık olmuş olabilir mi diye çekilmem gerek sen nerde çekildin hsg yi çok iyiymiş sonrasında agrı olmaması özel oda ve kahvaltı.

Canım ben hsg henüz çekilmedim medesa arkadaşımız çekilip talihsizlik yaşamış ama benim miyom ameliyatından dolayı tüplerde yapışıklık olmuş olabilir mi diye çekilmem gerek sen nerde çekildin hsg yi çok iyiymiş sonrasında agrı olmaması özel oda ve kahvaltı.
Kaan bey çekti canim irenbede daha 3 hafta filan oluyor. Medesa arkadaşımıza niye öyle yaptılar çok şaşırdım çok kötü olmus üzüldüm bi talihsizlik olmus ama benim ki sıfır sıkıntıyla bitti.

Ciddi olamazsın seninkini İrenbe kendi bünyesinde mi çekti???? Kendi bünyesinde bir yer varsa beni niye başka yere götürdüler?? Paramla rezil oldum.belki de artık İrenbe bünyesinde değil diğer yerde çekilecektir çünkü dedim ya yeni yapılıyordu daha tadilat vardı.cok şaşırdım su an.iki yıl önce Çankaya tıpta cektirmistim,cok daha iyiydi.islemden sonra odaya aldılar ve sonra yiyecek biseyler getirdiler.burda çaycı kılıklı kadının bana verdiği tek şey kesme şeker oldu.tovbe yarabbim bütün talihsizlikler beni bulmuş demekki

Canım umudunu kaybetme.ne ilginç hikayeler oluyoruz duyuyoruz.su an ezan okunuyor hepimiz için dua ediyorum ki Allah sağlıklı bebisler nasip etsin bize tez zamanda.allahin dediği olur,herseyde bir hayır vardır.esimin bir arkadaşı var 9 sene uğraşmışlar aşılar tüp bebek denemeleri bir turlu olmamış çocukları.dediginr gore de 450 bin lira harcamış,niye o kadar çok anlamadım da soramadim.neyse vazgecmisler olmuyor diye.derken doğal yoldan gebe kalmış.resmen mucize.allah bize de mucizeler nasip edecek insallah

Canım umudunu kaybetme.ne ilginç hikayeler oluyoruz duyuyoruz.su an ezan okunuyor hepimiz için dua ediyorum ki Allah sağlıklı bebisler nasip etsin bize tez zamanda.allahin dediği olur,herseyde bir hayır vardır.esimin bir arkadaşı var 9 sene uğraşmışlar aşılar tüp bebek denemeleri bir turlu olmamış çocukları.dediginr gore de 450 bin lira harcamış,niye o kadar çok anlamadım da soramadim.neyse vazgecmisler olmuyor diye.derken doğal yoldan gebe kalmış.resmen mucize.allah bize de mucizeler nasip edecek insallah
Çok sağol canım inşallah Allah her isteyene nasip etsin.Bende böyle hikayeler çok duyuyorum kaç sene uğraşıp napalım olmuyorsa olmuyor dedikten sonra hamile kalanları yada çocukları olmadı diye evlatlık çocuk alıp sonra da hamile kalanları.Yani o bebeğin dünya da nasibi varsa annesi olarak seçildiysek bir zamanı vardır elbet.Ben daha hiç tedavi olmadım tüp bebek denemesinden önce hsg istiyorum çünkü karın ameliyatları ve büyük miyomlar tüpler de kapanma yapabilirmiş.Medical parka yazdım bugün ben anestezili hsg çekilmek istemiyorum istanbulda ağrısız en son teknoloji c kollu aletler varmış bunlar kanama da yapmıyormuş enfeksiyon riskide cok azmış ve eski aletlerde rahmi cengel gibi aletle cekip öyle yapıyorlarmış bunda yokmuş dedim sizde hastanenize bu aletten getirseniz hiç izmir de böyle yok hep istanbul da yazdım.Aradılar bugün ama telefon sessizdeydi bakamadım.Oysa ne güzel olur anesteziye gerek olmadan ağrısız hsg izmirde de olsa fena mı olur hep eski sistem burası.

Ciddi olamazsın seninkini İrenbe kendi bünyesinde mi çekti???? Kendi bünyesinde bir yer varsa beni niye başka yere götürdüler?? Paramla rezil oldum.belki de artık İrenbe bünyesinde değil diğer yerde çekilecektir çünkü dedim ya yeni yapılıyordu daha tadilat vardı.cok şaşırdım su an.iki yıl önce Çankaya tıpta cektirmistim,cok daha iyiydi.islemden sonra odaya aldılar ve sonra yiyecek biseyler getirdiler.burda çaycı kılıklı kadının bana verdiği tek şey kesme şeker oldu.tovbe yarabbim bütün talihsizlikler beni bulmuş demekki
Canim inan senin anlattıklarına o kadar üzüldüm ki anlatamam çok geçmiş olsun fiziksel zararı geçtim pskolojisine de çok zarar veriyo böyle şeyler insanın. Canim irenbede çekildim sanirim 3. Katta çektiler tam hatırlamıyorum 4. Kata odaya aldılar ama anestezinin etkisiyle asansörde kac kat ciktik bilmiyorum eşim kapidaymis hep zaten kaan bey cıkista bi sıkıntı yok iyi demiş eşime yarin saat filan baygın kaldim uyanınca agri kesici yaptılar odaya ciktim bi yarin saat daha dinlendim kahvalti getirdiler yedim biraz sonra iyi hissettim kendimi çıkmak istedim onlar daha dinlenmemi söylediler. Kaan beyle görüştük bi sıkıntı yok çizik attim dedi anlattı öyle 1000 lira aldılar işlemden.

Canim inan senin anlattıklarına o kadar üzüldüm ki anlatamam çok geçmiş olsun fiziksel zararı geçtim pskolojisine de çok zarar veriyo böyle şeyler insanın. Canim irenbede çekildim sanirim 3. Katta çektiler tam hatırlamıyorum 4. Kata odaya aldılar ama anestezinin etkisiyle asansörde kac kat ciktik bilmiyorum eşim kapidaymis hep zaten kaan bey cıkista bi sıkıntı yok iyi demiş eşime yarin saat filan baygın kaldim uyanınca agri kesici yaptılar odaya ciktim bi yarin saat daha dinlendim kahvalti getirdiler yedim biraz sonra iyi hissettim kendimi çıkmak istedim onlar daha dinlenmemi söylediler. Kaan beyle görüştük bi sıkıntı yok çizik attim dedi anlattı öyle 1000 lira aldılar işlemden.
Canım ben rahim filminden bahsediyorum sen farklı biseyden bahsediyor olabilir misin? Çünkü ben 700 tl verdim sen 1000 lira diyorsun bir fark var ama anlayamadim

Bende çizik atılan histeroskopi diye biliyorum 1000 tl hsg sıvı dolduruyolar rahme tüplere bakılıyor ben başka yerde cekildim ve bir odaya alıp dinlendirdiler özel odaydı.sonra meyva suyu biskuvi geldi

Benim histereskopi irenbe de çekildi Kaan Bey çekti,uyandığımda odaya alınmıştım sonrasında kahvaltı getirdiler,yumurta toplama aynı şekilde oldu ayrı bir oda sonrasında kahvaltı kendini iyi hissedene kadarda istirat ediyorsun,sürekli hemşireler geliyor durumunu soruyor

Rahim filmi canim benimkide rahim içine çizik filan atıldı
Canım senin dediğin histereskopi o farklı bisey.onu bana da merkezde uyguladılar kalktığımda poğaça çay verdiler çok sukur ki benim dediğim hgs rahim filmi herkese yapmıyorlar onu,benim tüpte sividan şüphelendi o sebeple çekti.tuplerden renkli sıvı vererek tıkanıklık vs var mı ona bakiyorlar

Canım senin dediğin histereskopi o farklı bisey.onu bana da merkezde uyguladılar kalktığımda poğaça çay verdiler çok sukur ki benim dediğim hgs rahim filmi herkese yapmıyorlar onu,benim tüpte sividan şüphelendi o sebeple çekti.tuplerden renkli sıvı vererek tıkanıklık vs var mı ona bakiyorlar
Şimdi anladim canim ne oldugunu

Merhaba,benim de muhtemelen aralıkta dondurulmuş transferim gerçekleşecek ama şu an hiç ilaç kullanmıyorum siz kullanıyor musunuz?
Ben selenyum, b12, q enzim hq ve balıkyağı içiyorum. Tedavi öncesi için verdiği destekler yani ama transfer öncesi ne verdiğini bilmiyorum, gitme imkanım da yok bu yüzden sordum.

X