Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yazılanlara cok şaşırdım ve cok üzüldüm korktum şimdi..ben şuna kızıyorum zaten iyi muamele için o kadar para döküyoruz devletten farkı olmucaksa ne anlamı var

Kızlar sizi de korkutmus olmak istemem herkeste farklı olabilir elbette fakat o kadar para döküp insanı orda kimsesiz gibi bırakmaları hiç hoş değildi.mudahele edecek bir sağlık görevlisi bile yoktu.oyle mal gibi beni seyreden bir kadın vardı sadece.iki dondurulmuş embriyomu da transfer ettiricem.umarim tutar ama tutmazsa burda devam etmeyeceğim tedavime.gerekli özeni gösterdiklerini düşünmüyorum.ben dün resmen can cekistim evime gelemicem sandım ki güçlü bir yapım vardır.umarim bir dahaki transfer tutar da daha fazla maddi manevi yorgunluk cekmeyiz.allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin

Arkadaşlar öncelikle hepinizin sağlıklı bir bebeğe kavuşmasını dilerim. Bende yıllarca (9 yıl) bebek hasreti çektim, ve şuan önce Allah sonra Kaan bey sayesinde 2 yaşında bir kız evlat sahibiyim. Geçirdiğiniz sürecin hem çok zor, hem de çok yorucu olduğunu kendimde yaşadığım için çok iyi biliyorum. Yalnız medesa adlı arkadaşa olaylara biraz daha pozitif bakmasını rica ediyorum çünkü takip ettiğim kadarıyla yazdığı bir çok mesaj hep negatif, hepimiz bu tedavi sürecinde biraz daha hassas olabiliyoruz ama tüp bebeğin başarısı sadece doktor yada hastanede bitmiyor tedavi olan kişinin olumlu düşünmesi, tedavi sürecinde ilaçlarını düzgün kullanması ve kendine ve söylenenlere dikkat etmesi gerektiği kanısındayım. Ayrıca lütfen hsg işleminden korkmayın ben 5 yıl önce sgk hastanesinde anestezisiz yaptırmıştım dayanılmaz bir ağrı olmuyor adet sancısı kadar bir ağrı oluyor yani her insanın ağrı eşiği ve olaylara bakış açısı farklı, negatif baktığınız zaman inanın her şeyde bir kusur buluyorsunuz.

Canım kimi hsg için öyle diyor kolaydı diye ama bu tüplerin kapalı yada kanalın dar geniş olmasına göre değişiyormuş kiminde tüpler açıktır acı hissetmez.İstanbul da c kollu ve balonlu olan yerler varmış burdakiler eski tip aletler hem acı fazla hem radyosyon fazlaymış mesela istanbul da burdan okuduğum kadarıyla echomar diye yerde ağrısız c kolluymuş gidenler çok memnun izmir niye böyle o kadar para istiyorlar ama yeni alet yok.Medicalpark izmire yazdım hsg için yeni c kollu alet var mı diye yok eski tip aletle çekiyoruz diye cevap geldi.Hep istanbul bize niye yok

Canım Merhaba,yarın sabah kısmetse doğumum...Hayırlısıyla kızıma kavuşayım inşallah...Benim için dua et lütfen.Haber veririm yine.Sende minik kızında iyisinizdir umarım.
Ayyy gerçekten mi malum olmuş bak bana. Canııım hayırlı doğumlar sana. Hiç merak etme herşey çok güzel olucak. Ben doğurana kadar bi bebek doğuracağıma inanmıyordum. Doğuncada şok oldum zaten . Dualarım seninle kuzum. Güzel haberlerini bekiyorum

Kizlar merionali ilaçla karıştırmadan sadece çözelti olarak vurmuşum sonra tekrar karıştırıp vurdum sizce bi sey olur mu

Benim vitaminler bitti tekrardan alıcam da illa new life ürünleri almamız şart mı bana izmirdeki eczane onları verdi fAkat eşdeğeri ve fiyatı daha uygun alan oldu mu maddiyat kötü olunca

Arkadaşım merhaba,oncelikle evladına kavuştuğun için senin adına çok sevindim.darisi hepimixin başına.sanirim beni tam olarak takip etmemissin.baslarda böyle negatif değil aksine çok pozitif ve umutluydum ancak son zamanlarda yaşadıklarım hemşirenin fitilimi yanlış tarif etmesi,negatif aldigimda ağlayarak doktoru aradığımda ustune azar isitmem,randevu saatimde gitmeme rağmen her seferinde en az bir saat bekletilmem,ustune son olarak hemşirenin aç gelmem gerektiğini söylenmesinden kaynaklı 12.30 da çekilecek hsg icin 15.40 a kadar ac susuz beklemek zorunda kslmam ki Kaan bey bile şaşırdı hemşire bunu nasil söylemez diye,hsg çekilen yerde tek bir sağlıkçı olmadan tek başıma kaderimle başbaşa birakilmam ki ateşler içinde istifra ediyordum müdahale edecek tek bir kişi yoktu.bitun bunları yaşanırken nasıl pozitif bisey yazmami bekliyorsunuz anlayamıyorum.gercekci olarak yasadiklarimi yazıyorum,sonucta hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz.ayrica sen hsg de acı hissetmemis olabilirsin ama bana daha öncekini de anestezili yaptılar.sag tupum yok ve solda hafif şişlik olduğundan normal insanlara uyguladiklarindan daha şiddetli bir baskı uyguluyorlar bana ve agri eşiği yüksek bir insan olmama rağmen dayanılmaz bir ağrı cekiyorum.yani ben negatif bir insan değilim aksine hayat dolu bir insanım ancak yaşadığım olumsuzluklar haliyle motivasyonumu dusuruyor.elestirmeden önce biraz daha tarafsız bakmanizi tavsiye ederim.ayrica siz merkezden ve doktordan mem undunuz diye herkes de olmak zorunda değil.burda benim gibi benzer olumsuzluklar yaşayan,doktordan azar işiten yada bir soru sormaya bile korkan çok arkadaş vardı.dr beyin günlük haline gore değişiyor.bazen çok pozitif bazen ters oluyor.ancak madem bu tedavinin en önemli kısmı moral ve motivasyon insan bunu ilk olarak doktorundan bekliyor hepsi bu

Herkese merhaba, Kaan Bey dondurulmuş transferi öncesi ne kullandırıyor bilen varsa yazabilir mi acaba? Kişiye özeldir tabi ilaçlar ama özel durumu olmayan adaylara rutin kullandırttığı vitaminler destekler var ben de 3 aydır kullanıyorum verdiklerini ama transfer öncesi ne veriyor merak ediyorum? Önceki sayfalarda yazmışsınızdır da çok sayfa var baktım hala bulamadım.

Vagifem,cyclo pronova,prednol,bant,progesteron fitil ve jel, multivitamin verdi bana

Arkadaşım çok geçmiş olsun, kimse bu yolda bu şekilde muamele hak etmiyor. Ne zorlukların üstesinden geliyoruz bu uğurda kolay mı? Kaan bey'in davranışları konusunda sana kesinlikle katılıyorum, adama soru sormaya korkar hale geldik resmen! insan parasıyla nasıl demorilize edilirin en güzel örneği kaan bozkurt! Yani ne kadar yoğun olursan ol senin işin bu, o zaman kabul etmeyeceksin, hastaneyle anlaşacaksın ben günde şu sayıdan fazla hasta bakamam diye. oraya binbir ümitle gelen, senden bi açıklama duymaya ihtiyacı olan insanları neden azarlarsın ki? Çok egoist! Ben 1 kere odasına girdim, ondan sonra her işi ultrason odasından çıkarken hemşireye söyleyip hallettirdi. Anında kayboluyor bir yerlere, hadi bi sonraki gelişimde sorayım diyosun. Ne selam veriyor, ne "iyi misin? Nasıl gidiyor? İlaçlardan yana bi sıkıntın var mı?" gibi sorular soruyor(kalkıp havadan sudan sohbet etmesini kimse beklemiyor zaten), çıkarken teşekkür ediyorsun cevap vermiyor, açıklama yapmıyor, iletişimi sıfır! Geçen cumartesi ilk kez gülerken gördük adamı, o da hastanenin dibindeki büfede eşimle diyoruz ki "buna gülmek de yakışmıyor aksi adam işte" Demorilize etmede üstüne yok! İsmail Bey çok tatlı mesela, kaan bey yoktu onun yerine baktı bi ara ben ultrason için ve sonrasında hazırlanırken eşimi odaya alıp açıklama yapmış hep, keza aynı şekilde bana da açıklama yaptı, anlattı... Şimdi neden kaan bey'e gidiyosun diyenler olabilir, şahsen benim beğenmediğim konular kaan bey'in tavrı, tutumu, iletişimi... Yoksa herkes eminim çok araştırmıştır, başarı oranı yüksek bir doktor, alanın en iyilerinden biri, sırf mesleğindeki başarısından dolayı katlanıyorum, umursamıyorum yoksa çekilecek baş ağrısı değil!

Merhaba,benim de muhtemelen aralıkta dondurulmuş transferim gerçekleşecek ama şu an hiç ilaç kullanmıyorum siz kullanıyor musunuz?

Aynen arkadaşım kimse havadan sudan sohbet etmeyi beklemiyor ama durumumuzla ilgili de rahatça konusabilelim istiyor.mesela hsg çekilecek yere gittiğimizde biz eşimle lobi gibi biyerde oturduk Kaan bey ise yan tarafimizda camlı ofis gibi biyerde bekledi ragyologu.bizden başka kimse yoktu.gelse yanımıza otursa yalan da olsa iki motive edici söz söylese diye bekliyorsun.senin de dediğin gibi çok araştırdım işinde iyi olduğunu okudum bu sebeple Kaan beyi tercih ettim.artik bir yola çıktık geri dönemem.fakat merkezdeki diğer doktorların daha ilgi alaka gösterdikleri yazıyor.bu saatten sonra da Kaan beye ayıp olur diye değiştiremem.boyle bir karmaşa işte.neyse sağ salim hamiş haberlerimizi alalım da sonraki doğum doktorum hazır zaten

M medesa kendini cok iyi ifade etmişsin umarım bir daha böyle şeyler yaşamassın... Yaşayan bilir cektiklerini..o hsg olayı cok garip..irenbede cekilmiyor mu hsg sonucta özel hastane vardır sistemi..

M medesa kendini cok iyi ifade etmişsin umarım bir daha böyle şeyler yaşamassın... Yaşayan bilir cektiklerini..o hsg olayı cok garip..irenbede cekilmiyor mu hsg sonucta özel hastane vardır sistemi..
Çok sağol cnm beni anladığım icin.sonucta olumsuz şeyler yazıp kimseyi etkilemek istemem ama yaşadıklarımı paylaşıyorum ki sizler de bilin birbirimize destek olalim.insan başına ne geleceğini bir başkasının deneyimini okuyarak tahmin ediyor sonucta.hepimiz meraklı ve heyecanliyiz bu surecte.her yasadigimiz yeni bir şey doguruyor.hayır canım irenbede cekilmiyormus hsg,buna ben de şaşırdım ve gittiğim güne kadar bundan haberim yoktu.merkeze gittiğimizde söylediler başka bir yerde çekileceğini.dedigim gibi arka sokakta bir yerde çekildi.daha hazır bile değildi.icerde işçiler vardı tadilat yapılıyordu.hsg den sonra ayilirken beni yatiracaklari bir yatak bile yoktu.hsg çekilen masanın ustunde yatıp kendime gelmeyi bekledim ve işte anlattığım gibi fenalasip istifra etmeye basladigimda ateşler içinde yatarken ne müdahale edecek sağlık personeli ne de rahat bir şekilde uzanıp dinlenecegim yatak bile yoktu.sanirim İrenbe orayla ortak falan çalışıyor.cunku ödemenin yarısını irenbeye yarısını da diğer mekana yaptık.bana da çok garip geldi irenbede olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…