Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar benim gibi taze transfer olmayip sonraki relg dönemini bekleyenlerde transfer oncesi yine igneler var mi :/
Peki transferden sonra?
canım doktorun vereceğe tedaviye göre değişir ben bir tane iğne kullanıyorum transferden 3 gün önce yaptırmıştım şimdi 5 güne bir yaptırıyorum o iğneyi kalçadan yapılıyor başka iğne yok canım jel fitil hap vant vs. var ..

kalbiminozu kalbiminozu canim nasi gecti toplama ?
Yoksa sennde benim gibi biraz uzak tutmak mi istedin kendini ?
canım benim daha opu olmadı. saizene başladım çarşamba günü. bugünde cetrotide. 12.sinde randevum var. bakalım ne olacak? ben bu hafta biraz yoğundum gelemedim ama yoksa aklım hep burada. yol arkadaşlarımdan gelecek güzel haberleri bekliyorum ve mutlu oluyorum. inşallah hepimi bir gün vereceğiz müjdeli haberleri:anneadayı:

Slm arkadaslar hepinizi cok ozledim :) bir sure kafami uzak tutmak istedim bu tedavi islerinden. 3. Toplamadayiz bazilariniz biliyordur. 7 gun igne oldum. Bugun kontrole gittim. Kaan Bey konferansta oldugu icin Refik Bey muayeneye girdi. Cok fazla yumurta yok maalesef var aslinda taslaklar ama ayni oranda buyumemisler. Bir tane gorunuyor gibi 13mm. E2ye bakildi normal ciksaydi belki onunuzdeki hafta toplama gunu verilecekti ama deger istenilenden yuksek cikinca Kaan Beyi aradilar. Kaan Bey pts gormek istedi beni. Bakalim. Yoruldum arkadaslar 2 aydir 100e yakin igne ama. Hala transfere epey yol var. eger bu da olmazsa 4. Isterse 2 ay ara isteyecegim. Isten de ayrilacagim. Kafam rahat olsun rahat rahat gidip gelmek istiyorum tedaviye. Bakalim arkadaslar allah hepimizin yardimcisi olsun. tabi umutsuzluk yok yilmak yok mucadeleyi sonuna kadar surdurmek var :)
purplelife, canım ne diyeceğimi bilemedim. ben 2.nci toplamadan sonra 3.ncüye bu kadar hızlı geçiş yaptığınızı hiç düşünmemiştim. umarım p.tesi kaan bey güzel gelişmelerle yüzünü güldürür. haklısın yorulmakta. hiç kolay aşamalardan geçmiyoruz ve çalışan için daha da zor. ben bu yüzden işe girmeyi hiç düşünmedim. rahat olsun kafam dedim. umarım sende doğru kararlar vermişsindir. hayırlısı olsun canım

canım pazartesiye kadar devam edecekmisin ilaçlarına ? inşallah o zamana kadar bir mucize olur.
ara vermen senin için iyi olur kafan rahatlar ama bu süre içinde belki kaan bey seni boş bekletmez başka birşeyler denemeni ister belki iki aylık bir baskılama tedavisi falan gibi?? kaan bey ile en doğru kararı verirsiniz inşallah dualarımdasın... işten ayrılman çok iyi vallah bir haftadır işe gitmiyorum hayat bana güzel :rolleyes:
cycas canım nasılsın? merak ettim seni. var mı bir gelişme? aklımda ve dualarımdasın... az kaldı. ne zaman test yapacaksın canım? menekşeg5 sende durum nasıl? seninde az kaldı sanırım.

@agopa, canım sen nasılsın? senin iğnelerle maçın ne zaman başlayacak:KK45:
@ denizaa, canım 12.sinde görüşürüz inşallah.:KK47:
yeni gelen arkadaşlar umarım tedavilerinizde başarılı bir sonuç elde edersiniz inşallah. hayırlısı olsun :nazar:

cycas canım nasılsın? merak ettim seni. var mı bir gelişme? aklımda ve dualarımdasın... az kaldı. ne zaman test yapacaksın canım? menekşeg5 sende durum nasıl? seninde az kaldı sanırım.
sabırsızlıkla test gününü bekliyorum göğüs ağrım sivilcem vs.. gibi minik belirtilerim var birde bugün çok başım dönüyor belki ilaçlardandır. bilmiyorum. bende şuan sizlerden güzel haberler bekliyorum.

sabırsızlıkla test gününü bekliyorum göğüs ağrım sivilcem vs.. gibi minik belirtilerim var birde bugün çok başım dönüyor belki ilaçlardandır. bilmiyorum. bende şuan sizlerden güzel haberler bekliyorum.
ben dayanamayıp erken test yaparsın diye düşünmüştüm. valla canım acaba ilaçlardan mı yoksaaaa hamilemisin... belirti olabilir mi ki:KK49::anneadayı:

kızlar merhaba, ben de kaan bey'in hastalarından biriyim. öncelikle hepimizin hayallerinin gerçekleşip, mucizelerimize kavuşmayı diliyorum. ben şu an transferi bekliyorum. 13 kasım da rahim çizme işlemim olacak. rahim çizme işlemi yapılan arkadaşlarım varsa bilgi alabilir miyim, sonrası nasıl sıkıntılı mı? kanamanız oldu mu? histeroskopiden ne kadar sonra transfer yapılıyor yazabilirseniz çok sevinirim. benim 12 kardan bebeğim var hepinize sevgiler..

Rahim çizme işleminin olduğu gün oldukça sıkışık gidiyorsunuz ağrı sızı birşey hissetmiyorsunuz hiç endişelenmeyin. Histeroskopi de ben anestezi olmadan yaptırdığım için nasıl olduğunu bilemiyorum ama tecrübesi olan arkadaşlar mutlaka yazarlar. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz emeklerimizin sonucunu alırız :)

günlergeçtikçe evde olmaktan dahaaz sıkılıyorum ilk günler çok sıkılmamın sebebi hareketlerimiz kısıtlamış olamamış bugün eşimle dışarı çıktık canım azcık gezdik o sonra gene nöbete gitti iki gündür evde yalnızım ama iyiyim . bu arada diğer forumlarda geçen hafta aynı gün transferimiz olan arkadaşlardan biri hamile şuan o kadar mutlu oldum ki aynı zamanda heves ettim bende test yapıp pozitif sonuç almak istiyorum.

Canım ya valla merakla ve heyecanla bekliyorum haberini inşallah alacaksın pozitif sonucunu :KK66:

Aradilar canim
Ama arayan stajer mi neydi once baska soyledi ben biraz sorunca baska soyledi
Bende sonra nahide hemsireyi aradim sagolsun guzel guzel anlatti
5 tanenin hepsi dondurulmuş. 3. Gün embriyosu 2 tanesi 8 hücreli digerleri 9-10 ve 6
Allahim çok şükür, inş çozulurkende sorun yaşamayız

Canım gözün aydın :) içini ferah tut inşallah bir sorun olmaz sağlıklı bir şekilde de transferin olur :KK66:

merhaba arkadaşlar, ben izmirde tüp bebek için iyi bir doktor arıyorum. Kaan beyi önerir misiniz?? Erol Tavmergen için de iyi şeyler duydum. kararsız kaldım. sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var..

Merhabalar Erol beyi bilmiyorum ancak Kaan beyin hastası olarak kesinlikle öneririm. :) Sormak istediğin sorular olursa da seve seve yardımcı olurum.

bende durum aynı bır belırtı yok hala. zaten benım mınnaklar tutunursa mucıze olacaklar..transferden sonra bır gun dınlenıp ıse başladım pek dıkkat etmedim de..bugünde ogleden berı temızlık yaptım daha yenı oturdum..hayırlısı artık..:KK69::KK69::KK69:

Slm arkadaslar hepinizi cok ozledim :) bir sure kafami uzak tutmak istedim bu tedavi islerinden. 3. Toplamadayiz bazilariniz biliyordur. 7 gun igne oldum. Bugun kontrole gittim. Kaan Bey konferansta oldugu icin Refik Bey muayeneye girdi. Cok fazla yumurta yok maalesef var aslinda taslaklar ama ayni oranda buyumemisler. Bir tane gorunuyor gibi 13mm. E2ye bakildi normal ciksaydi belki onunuzdeki hafta toplama gunu verilecekti ama deger istenilenden yuksek cikinca Kaan Beyi aradilar. Kaan Bey pts gormek istedi beni. Bakalim. Yoruldum arkadaslar 2 aydir 100e yakin igne ama. Hala transfere epey yol var. eger bu da olmazsa 4. Isterse 2 ay ara isteyecegim. Isten de ayrilacagim. Kafam rahat olsun rahat rahat gidip gelmek istiyorum tedaviye. Bakalim arkadaslar allah hepimizin yardimcisi olsun. tabi umutsuzluk yok yilmak yok mucadeleyi sonuna kadar surdurmek var :)

Canım benim bu topik açıldı açılalı herkesin savaşını, azmini okuyorum ve bir kez daha bizler ne kadar güçlü kadınlarız Rabbim elimizi boş çıkarma diye dua ediyorum. Tedavi sonrası hamile olanları okudukça da evet olacak zamanı var sadece diyorum ve hep umut ediyorum. Kesinlikle umutsuzluk yok ve yılmak yok mücadeleye sonuna kadar devam etmek var :KK70:

ama benım hıc bır belırtım yok..kasıgımda belımde ağrımıyor artık..12 si ne kadar nasıl beklıcem bılmıyorum :KK43: hakkımızda hayırlısı olsun kuzum.. senin güzel haberlerini bekliyorum motıve olabilmek ıcın..:KK5::KK5::KK5:

Herkes de aynı belirtiler olmuyor canım benim inşallah güzel haberler vereceksin bize :)

kızlar merhaba, ben de kaan bey'in hastalarından biriyim. öncelikle hepimizin hayallerinin gerçekleşip, mucizelerimize kavuşmayı diliyorum. ben şu an transferi bekliyorum. 13 kasım da rahim çizme işlemim olacak. rahim çizme işlemi yapılan arkadaşlarım varsa bilgi alabilir miyim, sonrası nasıl sıkıntılı mı? kanamanız oldu mu? histeroskopiden ne kadar sonra transfer yapılıyor yazabilirseniz çok sevinirim. benim 12 kardan bebeğim var hepinize sevgiler..
Merhaba hayirli haberler aliriz insallah. Benim de 13 kasim da hiteraskopi olucam ayni gün ☺

Merhabalar Erol beyi bilmiyorum ancak Kaan beyin hastası olarak kesinlikle öneririm. :) Sormak istediğin sorular olursa da seve seve yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim. Zaten bu topikte Kaan bey hakkında olumsuz görüş göremedim neredeyse. Ben de sizlerin önerilerine dayanarak randevumu aldım. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallah Allah hepimize istediklerimizi verir..

X