Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

jeli kullandıktan sonra bir süre, bir kaç dakika kadar uzan sonrasında da yürü. ve o beyaz tortular bir şekilde oluyor onları da temizlemek yeterli, endişe etme bi de; genelde anladığım kadarıyla geç haber veriyorlar.... hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın

jeli kullandıktan sonra bir süre, bir kaç dakika kadar uzan sonrasında da yürü. ve o beyaz tortular bir şekilde oluyor onları da temizlemek yeterli, endişe etme bi de; genelde anladığım kadarıyla geç haber veriyorlar.... hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın
Teşekkür ederim csnim bende biraz yattım sonra kalktim kahvaltı yaptım her zamanki işlerimi yapıyorum kaşıntı olmadi henüz inş olmaz.
Amin inşAllah Allah razı olsun

Aradılar embriyo gelişmemiş bile.. transfer iptal oldu. Durmumu tarif edecek söz bulamıyorum..

Aradılar embriyo gelişmemiş bile.. transfer iptal oldu. Durmumu tarif edecek söz bulamıyorum..

Arkadaşım biliyorum elinde değil, neler ümit edip hayal kuruyorsun ama sonuç negatif olunca hayatını da negatif yönde etkilemesin. Neler var neler, rahmi olmayan kadına yapay rahim yapıp hamile kalmasını sağladılar, biz mi hamile kalamayacağız? Demek zamanı değilmiş, eminim hayırlısı şimdi olması değilmiş ki Rabbim bu dönemde kısmet etmedi. Mesela ben eğer doğal yoldan hamile kalsaydım çocuğumun veya çocuklarımın sağlıklı olabilme ihtimali %1'miş. Çünkü eşimin sperm oranı olması gerektiğinden çok fazlaymış ama kalite olarak %99'u kalitesiz, bozuk DNA'lıymış. Eşime baksan spor yapıyor hayatında hiç sigara içki içmemiş, yani sağlıklı, sorun yok zannedersin ama bilemeyiz tabi, bu yüzden tıp var. O da benle bir tedavi oldu. İyi ki doğal yoldan olmamış diyorum. Çünkü Allah ne verse kabul etçez elbet ama engelli çocuğa da bi gelecek hazırlayabilmek çok önemli. Onların da okulları var, özel rehabilitasyonları var, ya iyi bir hayat sağlayamazsam, bana bişey olsa kim ilgilenecek diye diye kafayı yerdim. Demem o ki hayırlısı, var herşeyde bi hayır sakın kendini kahretme. Bir an evvel toparlan ve bir sonraki dönemi bekle. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Kızlar merhaba çok sinirliyim su anda.bugun 12.30 da hsg çekilecekti.geldik bekledik.sonra Kaan bey geldi hadi gidelim dedi.giderken de bisey yemedin dimi acsin dimi dedi.hayor değilim yedim dedim.kimse bana aç susuz gelmem gerektiğini söylemedi.yine aynı hemşirenin hatası,hani daha önce progesteron fitili nasıl kullanacagimi düzgün tarif edemediği için fitili yanlış uygulamıştım ya yine aynı hemşire aç susuz gelmem gerektiğini söylemedi.kaan beyle konuşacağız o hemşirenin hiç biseyimle ilgilenmesini istemiyorum.onun yüzünden ikinci kez madur oluyorum.cocuk oyuncağı değil bunlar.simdi saat 3 te çekilmesine karar verildi.esim de işine gidemedi sorumsuz hemşire ya.arabada aç susuz saatin gelmesini bekliyorum
Ay inanmıyorum yaa nasıl bir sorumsuzluk bu....

Biliyorum zor bi durum ama lütfen güçlü ol, Bir süre dinlen, Yumurtalıkları geliştiren beslenmeye odaklan ve birdaha dene, ben bütün yaz incir kürü yapmıştım mesela, çok etkili oldu. Benim de genetik tarama yapılacağından çok yumurta gerekiyordu. 10 embryo sağlıksız çıktı. İnşallah en kısa zamanda olacak.

Canım çok geçmiş olsun uzulmemekelde degil ama bak benim de 3 tane sağlıklı embriyo transfer edildi çok umutluyuz senden dedi Kaan bey ama olmadı.nasip neyse o ,bunda da bir hayır vardır diye düşünmekten başka bir şey gelmiyor elden.kendini bırakma toparlan arayı uzatmadan tekrar dene bence

Kızlar dün yazamadim kusura bakmayın.dun hsg den sonra da çok kötü oldum ben.arka sokakta başka bir yerde çektiler hsgyi.kaan bey de geldi.tuhaf bir yer.daha tam açılmamış bile.dan dun tadilat vardı içerde.ayildigimda ne Kaan bey ne hsg çeken kişi kimseler yoktu ortalıkta.bir tane çaycı tipli hiç biseyden anlamayan bayan vardı.esimgeldi yanıma ayilmaya çalıştım çok fazla agrim oldu.biraz iyi hisseder gibi olmuştum ki birden fenalastim.ates,ter,bulanti,kusma.yuzum kirec gibi bembeyaz oldu.kivraniyorum.gercekten aşırı narkozdan falan olucem sandım.ordaki kadının yaptığı tek şey bana bir adet kesme şeker verip boş boş beni seyretmek oldu.o kadar bitkin ve caresizdim ki konusamiyordum bile gerçekten çok fenaydim.sonra güç bela eşime Kaan beyi aramasını söyledim.bulundugum yerde yatıp dinlenmem için bir yatak bile yoktu ben böyle rezalet gormedim.hayvan yavrusu gibi bıraktılar beni orda bir basıma çaycı kadinla.olsem kalsam müdahale edecek insan bile yok.esim Kaan beye ulasinca beni apar topar irenbeye aldılar.dunya sakini eşim bile sinirlendi.acile aldılar hemen kmi iğne yaptılar.yattim dinlendim sonra bulantı ateş geçti toparlandim çok sukur.ama bu böyle mi olmalı ya resmen kaderimle başbaşa bıraktılar .daha önce Çankaya tıpta hsg cektirmistim hiç böyle olmamıştı.sonuc hsg temiz bir sorun yok.diger adette gidicem yine bakalım.zor bir süreç ya motivasyonunum düştü iyice msnen yoruldum ki bu daha ilk denememdi.yasim daha genç olsa böyle umutsuz olmazdim.ustelik bizde bir sorun da yok neden normal gebelik olmuyor sorucam bir dahaki sefere doktora.2008 de normal yoldan hamile kalmistim ama diş gebelikte kalp atışlarını bile duymusken aldılar bebegimi de tupumu de.

Kızlar dün yazamadim kusura bakmayın.dun hsg den sonra da çok kötü oldum ben.arka sokakta başka bir yerde çektiler hsgyi.kaan bey de geldi.tuhaf bir yer.daha tam açılmamış bile.dan dun tadilat vardı içerde.ayildigimda ne Kaan bey ne hsg çeken kişi kimseler yoktu ortalıkta.bir tane çaycı tipli hiç biseyden anlamayan bayan vardı.esimgeldi yanıma ayilmaya çalıştım çok fazla agrim oldu.biraz iyi hisseder gibi olmuştum ki birden fenalastim.ates,ter,bulanti,kusma.yuzum kirec gibi bembeyaz oldu.kivraniyorum.gercekten aşırı narkozdan falan olucem sandım.ordaki kadının yaptığı tek şey bana bir adet kesme şeker verip boş boş beni seyretmek oldu.o kadar bitkin ve caresizdim ki konusamiyordum bile gerçekten çok fenaydim.sonra güç bela eşime Kaan beyi aramasını söyledim.bulundugum yerde yatıp dinlenmem için bir yatak bile yoktu ben böyle rezalet gormedim.hayvan yavrusu gibi bıraktılar beni orda bir basıma çaycı kadinla.olsem kalsam müdahale edecek insan bile yok.esim Kaan beye ulasinca beni apar topar irenbeye aldılar.dunya sakini eşim bile sinirlendi.acile aldılar hemen kmi iğne yaptılar.yattim dinlendim sonra bulantı ateş geçti toparlandim çok sukur.ama bu böyle mi olmalı ya resmen kaderimle başbaşa bıraktılar .daha önce Çankaya tıpta hsg cektirmistim hiç böyle olmamıştı.sonuc hsg temiz bir sorun yok.diger adette gidicem yine bakalım.zor bir süreç ya motivasyonunum düştü iyice msnen yoruldum ki bu daha ilk denememdi.yasim daha genç olsa böyle umutsuz olmazdim.ustelik bizde bir sorun da yok neden normal gebelik olmuyor sorucam bir dahaki sefere doktora.2008 de normal yoldan hamile kalmistim ama diş gebelikte kalp atışlarını bile duymusken aldılar bebegimi de tupumu de.
Çok geçmiş olsun canım cok üzüldüm benim de çekilmem gerekiyor korktum şimdi niye böyle oldu acaba ve o şekil de orda öyle bırakmaları hiç hoş olmamış insan sağlığı bu insan hayatı hiç mi önemsemiyorlar.İnternetten bakıyorum hep en iyi teknolojik aletler istanbul da mesela c kollu aletle hsg ağrısız yazıyordu birde balon yöntemiyle varmış ama İzmir de hep eski yöntem sanırım ve bu yüzden anestezi uyguluyorlar buda iyi birşey değil.O kadar para alıyorlar yeni röntgen cihazlarından alıp kullanmak çok mu zor.Doktorun moral vermesi de önemli bence iletişim kurabilmek sorular sorabilmek de önemli sonuçta psikoloji herşeyi etkiliyor.Ben ayvalık da bebek gördüm 7 aylıkdı ailesi bursalılar hiç sorunları yokmuş kaç yıldır olmamış en son izmir de tepecik tüp bebek de bebekleri olmuş tüp bebek 39 yaşındaydı kadın.Bana da oraya git inan herşeyi ayrıntılı araştırıyorlar dedi.Yakını özellerde kaç kez denemiş olmamış.

X