Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canñm senin problem nedir bi de incir yumurtaların erken çatlamasına sebep oluyor diye duymuştum öyle bi sıkıntı çıktı mı

Canım merhaba, malum haftasonu anca gördüm kusura bakma. Benim kısa adı hipo hipo diye bilinen, Kalman sendromu da denilen bir rahatsızlığım var. Hormonlarım yeterli seviyede değil. Hipofiz bezinden yumurtaları uyaracak hormonlarım çalışmadığı için yumurtalarım, rahmim, göğüslerim vs. gelişemedi, doğal yoldan hamile kalamıyorum. Direkt tüp bebek uygulayacakmış kaan bey. Mayıstan beri tedavi görüyorum. Önce bana da vitaminler ve yumurtalarımı uyaracak ilaçlar verdi, artık iğne aşamasındayım.

Kızlar merhaba çok sinirliyim su anda.bugun 12.30 da hsg çekilecekti.geldik bekledik.sonra Kaan bey geldi hadi gidelim dedi.giderken de bisey yemedin dimi acsin dimi dedi.hayor değilim yedim dedim.kimse bana aç susuz gelmem gerektiğini söylemedi.yine aynı hemşirenin hatası,hani daha önce progesteron fitili nasıl kullanacagimi düzgün tarif edemediği için fitili yanlış uygulamıştım ya yine aynı hemşire aç susuz gelmem gerektiğini söylemedi.kaan beyle konuşacağız o hemşirenin hiç biseyimle ilgilenmesini istemiyorum.onun yüzünden ikinci kez madur oluyorum.cocuk oyuncağı değil bunlar.simdi saat 3 te çekilmesine karar verildi.esim de işine gidemedi sorumsuz hemşire ya.arabada aç susuz saatin gelmesini bekliyorum

Ben başka yerde hsg cekildim aç susuz geliceksiniz demişlerdi çünkü anestezili dediler yoksa bende bilmiyordum...söylemesi gerekiyor ilk olunca bilemiyor insan sonra zamanla herşeyi öğreniyoruz yaşayarak..

Ben başka yerde hsg cekildim aç susuz geliceksiniz demişlerdi çünkü anestezili dediler yoksa bende bilmiyordum...söylemesi gerekiyor ilk olunca bilemiyor insan sonra zamanla herşeyi öğreniyoruz yaşayarak..
Benim de başka yerde geleceklermis.irenbenin arka sokağında.700 tl demişlerdi.350 irenbeye odedik 350 de hsg çekecek yere .demekki bu hsg 350 ye çekiliyor,irenbe de komisyon alıyor pofff tabiki söylemeleri lazım haftada bir anestezi oluyoruz heralde.soyleseler aç gelirdim.ayni hemşirenin ikinci hatası ayıp artık ya.neyseki kendi isimi yapıyorum.ya ben işyerinde izin alıp gelmiş olsaydım nolcakti iki saat sonra tekrar izin verin deyip kendimi mi kovdurtacaktim. Bütün günüm böyle boş boş geçti bugün maaleseg

Malesef cnm bazen öyle sorumsuz olabiliyorlar. Size hangi hemşire söylemedi? Bende bi tanesinin yanlış yönlendirmesiyle ilaçları bırakmam gerekirken devam etmiştim. Sonra kaan bey kızdı tabi ama ben nerden bileyim öyle dimi acaba aynı hemşireden mi bahsediyoruz

Artik o hemşireyi doktorun uyarmasi lazım bence ihmale gelicek bi tedavi değil bu. Hangi hemşire bu fiziksel olarak tarif edebilir misiniz ? Bizde mağdur olmayalım

canım hangi hemşire bu tarif etsene ben carsamba doktora gidicem konuşmaya çalışırım kaan beyle istersen

Kızlar merhaba ben de 1 ay önce histeroskopi oldum ancak araya bayram tatili girdi Kaan bey tahlil vermişti fsh e2 falan sonuçlar geç çıktı bir adet dönemini geride bıraktım şimdi tekrar adet dönemini bekliyorum rahim kalinlastirna aşamasına gecicektim ancak adetim 14 gün gecikti 7 gün kan testi verdim negatif çıktı bekliyorum hala gelmedi tekrar bir kan testi yaptırmalı miyim hamilelik olsaydı 7 gün önce yaptırdığım testte çıkar miydi
Bu arada Kaan beye mesaj attım görmem lazım dedi ancak il dışından gittiğim ve çalıştığım için daha gidemedim benim gibi aynı durumu yaşayanlar var mı

Kızlar transfer sonrası sabah akşam vagifem kullandınız mı? Kullandığınız ilaçlar nelerdi
Bana sadece birtane verdi.sabah jel öğlen fitil akşam ise progesteron.kişiden kişiye değişiyordur.vagifem jel olan değil mi?onu kullandıktan on dakika sonra küçük bir yürüyüş yapmak gerekiyormuş ki emilsin.

Vagifem çubuklu olan ucunda hap var jel değil. Cyclo progynova, prednol ve vitaminler var bir de bende. Jel için yürümek gerektiğini bilmiyordum. Senin kaçıncı günün.

Merhaba arkadaşlar bugüm opu oldu 4-5 yumurta dan 1 tane de olsa kaliteli yumurta çıktı :)
InşAllah döllenirse çarşamba günü transfer olucak bana dua edin lütfenn çok korkuyorum tek embriyo tek şans..

Merhaba arkadaşlar bugüm opu oldu 4-5 yumurta dan 1 tane de olsa kaliteli yumurta çıktı :)
InşAllah döllenirse çarşamba günü transfer olucak bana dua edin lütfenn çok korkuyorum tek embriyo tek şans..
canım herşey nasip kısmet olacağı varsa da tek embriyodan da olur. benim 3 tane orta kalite trasfer oldu ama tutmadı kafana bunları takma

Arkadaşlar bu crinone jel i nasıl kullanmak gerekiyor kalkıp yürümek mi lazım bi yardimci olur musunuz ilk kez kullanıyorum

Arkadaşlar bu crinone jel i nasıl kullanmak gerekiyor kalkıp yürümek mi lazım bi yardimci olur musunuz ilk kez kullanıyorum
Ben sordum sabah kullanıldığı için işe gidiyorum ayakta olmak sakıncalı mı yatmam gerekiyor mu diye hayır dedi yani yürümen yatman farketmiyor canım

Ben sordum sabah kullanıldığı için işe gidiyorum ayakta olmak sakıncalı mı yatmam gerekiyor mu diye hayır dedi yani yürümen yatman farketmiyor canım
Peki tahriş oluyor enfeksiyon oluyor diyorlar böyle şeyler yaşayan oldu mu bir kaç topiğe baktım da illallah etmişler bu jelden. Korktum bende

Jeli önceki tedavimde kullandım ama bu hastane değil ordaki hemşire jeli uygula 1-2 dk sonra yürüyüş yap evde ki emilsin dedi ama sen istersen sor hemşirene.. sana zaten söylemesi lazım bi de içinde yazıyor mu bir bakın ben şuan hatırlamıyorum

O jelin bir kısmı ister istemez beyaz top seklinde malum yerde birikiyor ve rahatsız edebiliyor arada temizleyin kaşıntı yapmıstı ama temizleyince geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…